• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-30 kasım olanlar birlikte bekleyelimm

Ben lazerin zararı olacağını düşünmüyorum. Bacaklarınıza yapmışsınız. Kan vermişsiniz onun içinde bir sıkıntı olsaydı belli ederdi gibi geliyor ama. Mutlaka doktorumuza danışın
Zaten kan verdim iki gün baş dönmem geçmedi sonrasında grip oldum ben geç olmasını ona bağladım

Şimdi eşim başka marka aldı test tekrar çıktı çift çizgi şoktayım ama bir o kadar korkulu çünkü kan verdim Kızılaya ve geçen hafta philis lumea alıp bacaklarıma denedim evde zararı olur mu acaba gidicem öğleden sonra doktora
Gözünüzaydın, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim…

Gözünüzaydın, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim…
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin 3 yıla yakındır deniyoruz olmuyordu bu hiç olmayacak diye yumurtalama zamanına bakmadım bile yoğun zamandı gün aşırı bile olmadı belki bir kere oda nasip oldu işte

Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin 3 yıla yakındır deniyoruz olmuyordu bu hiç olmayacak diye yumurtalama zamanına bakmadım bile yoğun zamandı gün aşırı bile olmadı belki bir kere oda nasip oldu işte
Rabbım sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin benimde bu ay 1 yıl dolacak.

hanimlar b-good kaset test ve afternoon erken gebelik testi hakkinda bilgisi olan var mı guvenilirlikleri nedir yada olumsuz sonuc alan oldu mu kullanan var mi?

Rabbım sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin benimde bu ay 1 yıl dolacak.
Amin inşallah hayırla sonuçlanır daha çok erken sizin için de herşey kalbinizdeki gibi olur inşallah ben tam pes etmiştim olmayacağına da inandırmıştım yaşım da geçiyor çünkü 36 oldum çünkü

Back
X