• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-30 kasım olanlar birlikte bekleyelimm

Merhaba kızlar
Bu ay ovü takibi yapamadım dışarıdaydım diye
Uygulama 14 ü pik gösteriyordu.
Bende dün başlayan akıntı ve hafif kasık ağrısı bugün de devam etti dayanamadım 5 li ovü testi aldım bugün pik.Hemde daha önce hiç görmediğim eşitlikte.11 i gece 12 si gece ve bu gece değerlendirmiştik.sorum şu ki akşamüstü akıntı ile birlikte çok açık pembe kanda geliyor.birde ilişki olunca sildikçe çok çok açık pembe lekelenmem var.normalmi ki bu ilk defa oluyor.
Yumurta çatladı anda bendede bir leke gelmişti. Şeffaf )yumurta akı gibi) ve kanlı. Ozaman ben catladığını bilmistim. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım. ❤️🥰

Aminn hepimiz alalım iniallah o güzel haberi ❤️
Ovülasyon testimde bu şekilde.
İkili olandaki koyu dün akşamüstü
Altındaki dün gece.
Tekli attığım test te bugün sıkışık ikinci idrar ile.Çatladı diyebilirmiyiz.Dpo 1 yani bugün

.

Eklentiler

• IMG_41344BD9-FCFD-470F-97DA-7B9E63955795.webp
    IMG_41344BD9-FCFD-470F-97DA-7B9E63955795.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 7
  • image.webp
    image.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 7
Ovü takibinde ilk defa gerçek anlamda pik gördüm ben.Saatlik bile pik olup çatlayabiliyor sanırım.Bir gece öncesi yapmıştım hiç koyu değildi.akşamüstü biranda kopkoyu oldu gecesi rengi açıldı.Saatlik yakaladım resmen.

Bugünkü dünküne göre silikleşmiş gibi geldi bana dünkünde t c den daha koyuydu gece t ve c eşitti bu sabahki sanki t c den daha açık
3 gün üstüste değerlendirdik dün gecede değerlendirdik.Bugece misafirlerim var değerlendirme şansım yok malesef 🥹

Bugünkü dünküne göre silikleşmiş gibi geldi bana dünkünde t c den daha koyuydu gece t ve c eşitti bu sabahki sanki t c den daha açık
3 gün üstüste değerlendirdik dün gecede değerlendirdik.Bugece misafirlerim var değerlendirme şansım yok malesef 🥹
İnşallah olur 🙏🏼 şimdi bekleme zamanı ozaman. 😄

Back
X