- 25 Ekim 2025
- 742
- 523
- 18
- 32
Hayır canım. Bat 4 aralık. Sonra vereceğimKan verdiniz mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım. Bat 4 aralık. Sonra vereceğimKan verdiniz mi ?
Son durumunuz nedir?Şuan 5+5 haftalık gebeyim. Sabah biraz kanamam oldu. Cumartesi olduğu için acile gittim en son bı hafta önce test yaptım 2500 dü bugün tekrar yapıldı test 5000 çıktı.. hatta genel testleride yaptık idrar flnda herşey normal. En son 3,5 haftalıkken gittim hastaneye kese görünmedi dedi o zmn 1612ydi değerim bı hafta sonra gel dedi. Ben bilerek geç gitmek istedim bu salı gitcem o zmna kadar altı hafta olmuş oluyo işte. Neyse çok korkup acile gidip test yaptım alttan muayene oldum ve hafif sızıntı var tahlili bekle dedi bekledim doktor herşey normal dedi. Eve gönderdi. Yaşayan varmı yada normalmi sizce düşük olabilirmi
Canım kaset test yaptın mı çizgilerin nasılHayır canım. Bat 4 aralık. Sonra vereceğim
Benimde 4 AralıkHayır canım. Bat 4 aralık. Sonra vereceğim
Henüz vermedim. Bat 4 aralık. Geçince vermek istiyorum sen nasılsntebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah. kan testi verdin mi
Erken gt yapıyorum. En sonra 2 gün önce yaptım. Dpo9’du galiba. Koyulaşıyor.Canım kaset test yaptın mı çizgilerin nasıl
Yaa heyecanlı bekleyiş :))) nasılsın pekiBenimde 4 Aralık![]()
Karnıma kramp giriyor gibi diğer günler kasıklarıma bi sağ bi sol ara ara ağrı girip çıkıyordu test yapsam mı bilemedim içimden bi ses adet gününü bekle diyor diğer yanım test yap diyorYaa heyecanlı bekleyiş :))) nasılsın peki
Sürekli göğüslerimi elliyorum hiç bu kadar münakaşamız olmamıştı. Dolgunluk var hafiften normalde küçükErken gt yapıyorum. En sonra 2 gün önce yaptım. Dpo9’du galiba. Koyulaşıyor.
benim de bat bugün gelenim gidenim kapımı çalanım yok:)) beklemedeyim. muhtemelen de cumartesi sabah evde test ve arkasından kan vermeyi düşünüyorum.Henüz vermedim. Bat 4 aralık. Geçince vermek istiyorum sen nasılsn
2 gün regl şüphelendirmedi mi?Karnıma kramp giriyor gibi diğer günler kasıklarıma bi sağ bi sol ara ara ağrı girip çıkıyordu test yapsam mı bilemedim içimden bi ses adet gününü bekle diyor diğer yanım test yap diyor
6 Kasım adet oldum 8 kasım akşam bitti yani 2 buçuk gün sürdü ve adet bittikten sonra ovulasyon ile takip yapmadım ama hemen hemen tüm günleri değerlendirmeye çalıştım daha çok akıntım olduğu telefon takvimine göre yumurtlama günlerini de değerlendirdim bilmiyorum var mıdır![]()
Sadece test yaptım çıkmadı bi daha da üstüne düşmedim adet günü bekledim2 gün regl şüphelendirmedi mi?
benim de bat bugün gelenim gidenim kapımı çalanım yok:)) beklemedeyim. muhtemelen de cumartesi sabah evde test ve arkasından kan vermeyi düşünüyorum.
Düzensizlik var mı böyle hep? Hayrolsun inşallah:))Sadece test yaptım çıkmadı bi daha da üstüne düşmedim adet günü bekledim![]()
Adetlerim düzenlidir hepDüzensizlik var mı böyle hep? Hayrolsun inşallah:))![]()
Sen miydin dış gebelikten korkan? Test yapmıştın galibaSürekli göğüslerimi elliyorum hiç bu kadar münakaşamız olmamıştı. Dolgunluk var hafiften normalde küçük![]()
EvetSen miydin dış gebelikten korkan? Test yapmıştın galiba
bu ay klomen verdi doktorum. yaşım 38 olduğundan dolayı. 3. bebişi istedik bir anda nedensebebek varsa ondan gelmiyordur belki. Şüpheleniyor musunuz
5 aydır denedik olmadı en sonunda klomen verdi doktor. o sebeple şüpheleniyorum:))Ama bu egt mi? Kasette daha silik oluyor diye okumuştum. Ondan olabilir. Neden dış gebelikten şüphelendin ki. Daha önce geçirmişsin geçmiş olsun da beni de korkuttun. Ben de sağ tarafımda kas gerginliği hissediyorumEvet
Silik çıktı döngümün 32. Günü bata 1-2 gün falan var üsttekini dün yaptım alttakini bugün. İlk defa bu kadar erken öğrendim çizgi çok az geliyor gözüme
Klomen fazlaca yumurta mı salıyordı. Normalde herkesin 1 ama letu ve klomen kullananlarda 2-3 yumurta diye duydum. Doğru mu :) Çocuklara hala sabrınız ve enerjiniz olması çok güzelbu ay klomen verdi doktorum. yaşım 38 olduğundan dolayı. 3. bebişi istedik bir anda nedense5 aydır denedik olmadı en sonunda klomen verdi doktor. o sebeple şüpheleniyorum:))