• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1- 31 Aralık 2025 birlikte bekleyelim 🤲🏻

Ama bu egt mi? Kasette daha silik oluyor diye okumuştum. Ondan olabilir. Neden dış gebelikten şüphelendin ki. Daha önce geçirmişsin geçmiş olsun da beni de korkuttun. Ben de sağ tarafımda kas gerginliği hissediyorum 😕 Gerçi yapay zeka bu bir dg belirtisi sayılmaz dedi. Ordan yumurtlama gördüysen rahime yerleşirken, orayı germiş olabilir dedi.
2 kere üst üste geçirdim dış gebelik. Senin korkmana gerek yok. Bir kere geçirince ihtimali artıyormuş tekrarlaması. Ekimde hsg çekildim her şey temiz çıktı. Neden dış gebelik oldu o zaman diyorum doktorlara. Kötü şans diyorlar. Önlemenin yolu da yok.
O yüzden ben bunu yaşadım ya en ufak ağrıdan o yüzden tedirgin oluyorum.
Bu sefer biraz farklı ama diğer ikisini adetim gecikten sonra öğrendim beta 100 civarındaydı. En sonkinde hatta batta kan da vermiştik negatifti sonradan oldu.
Bu sefer çok erken öğrendim. Sen endişelenme canım.

Klomen fazlaca yumurta mı salıyordı. Normalde herkesin 1 ama letu ve klomen kullananlarda 2-3 yumurta diye duydum. Doğru mu :) Çocuklara hala sabrınız ve enerjiniz olması çok güzel 😁 Yaş 32 yeğenlerimden tecrübeliyim bazen çok yorucu. Kaçıp gitmek istediğimde annelerine yolluyorum geri canlarımı 😁 Çocuğumu kime salabilirim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ 😁😁
:))) ama benim oğluşlar 15 ve 12 yaşındalar artık büyüdüler evde ses arıyor insan:) yumurtlamayı sağlıyor diye kullandım. ilk gebeliğimde de çikolata kistim var diye kullanmıştım ama tek bebişim oldu:)) ikiz de olabilir tabisi:) keşke olsa çok tatlı oluyorlar:anneadayı:

:))) ama benim oğluşlar 15 ve 12 yaşındalar artık büyüdüler evde ses arıyor insan:) yumurtlamayı sağlıyor diye kullandım. ilk gebeliğimde de çikolata kistim var diye kullanmıştım ama tek bebişim oldu:)) ikiz de olabilir tabisi:) keşke olsa çok tatlı oluyorlar:anneadayı:
Çikolata kisti küçük müydü? Zorluk oldu mu? Nasıl tedavi izlediniz

2 kere üst üste geçirdim dış gebelik. Senin korkmana gerek yok. Bir kere geçirince ihtimali artıyormuş tekrarlaması. Ekimde hsg çekildim her şey temiz çıktı. Neden dış gebelik oldu o zaman diyorum doktorlara. Kötü şans diyorlar. Önlemenin yolu da yok.
O yüzden ben bunu yaşadım ya en ufak ağrıdan o yüzden tedirgin oluyorum.
Bu sefer biraz farklı ama diğer ikisini adetim gecikten sonra öğrendim beta 100 civarındaydı. En sonkinde hatta batta kan da vermiştik negatifti sonradan oldu.
Bu sefer çok erken öğrendim. Sen endişelenme canım.
Sen de endişelenme ❤️ Doktor takibine başladın mı?

Çikolata kisti küçük müydü? Zorluk oldu mu? Nasıl tedavi izlediniz
ben o zaman 22 yaşındaydım. doktor tedaviden ziyade bebek sahibi olmamızı önerdi. bunun için de klomen vermişti. o ay hamile kaldım. kistte bebekle beraber gitti.

Böyle bir platform olması çok iyi oldu bende gebelik için uğraştığımda karşılaştım hayırlısı olsun canım inşallah olacaktır en kısa zamanda sağlıkla
Doktora gittim mı canım bu arada ben gittim bana hsg cekmen lazım dedi 2 yıl önce bakmistuö ne gerek var dedim yapısık tıkanıklık vs olabılır dedi

Back
X