• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Taşınma stresi vs derken biraz ara vermiştim aslında bu konuya. Yalancı pozitifler ve kimyasal gebelikler de moralimi baya düşürmüştü. Ne zaman nasipse o zaman olsun diye kendimi teselli ederken, bugün aslında regl olmam gerektiğini hatırladım. Sol kasığımda bikaç gündür batma vardı ve idrarımda değişik bi koku farketmiştim. Onun dışında başka bi belirti yok. Biraz önce test yaptım çok hafif silik gördüm. Çok fazla yalancı pozitif gördüğüm için boşuna umutlanmak istemiyorum.

Taşınma stresi vs derken biraz ara vermiştim aslında bu konuya. Yalancı pozitifler ve kimyasal gebelikler de moralimi baya düşürmüştü. Ne zaman nasipse o zaman olsun diye kendimi teselli ederken, bugün aslında regl olmam gerektiğini hatırladım. Sol kasığımda bikaç gündür batma vardı ve idrarımda değişik bi koku farketmiştim. Onun dışında başka bi belirti yok. Biraz önce test yaptım çok hafif silik gördüm. Çok fazla yalancı pozitif gördüğüm için boşuna umutlanmak istemiyorum.
Merhaba idrarınızda koku mu fark ettiniz? Nasıl ondan anladınız

İnşallah gercekten pozitifdir ve hamilesindir 🌼

yaa arkadasim hosgeldin hatırlıyorum seniii💖💖 istersen resmini at bakalim bi

Benim
Vitamin kullanıldığında bi değişik koku gelir hani, veya kuşkonmaz yendiğinde :) o tarz bi şeydi
yaa bende de var birkaç gündür farklı oldu kokusu anlamadım sen deyince şimdi dedim acaba mı?
Bu arada hayırlı olsun gebesiniz galiba inşallah bi sıkıntı çıkmaz bu sefer 💕 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

yaa arkadasim hosgeldin hatırlıyorum seniii💖💖 istersen resmini at bakalim bi
yazmaya ara vermiştim bi süre ama okuyorum devamlı yazdıklarınızı. 🩷 İnşallah herkes beklediği güzel haberleri en yakın zamanda alır 🙏

Çok hafif silik çizgi var. Reglin gecikmesini bikaç gün daha bekliyim diyorum

Eklentiler

• IMG_0784.webp
    IMG_0784.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0788.webp
    IMG_0788.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0785.webp
    IMG_0785.webp
    10 KB · Görüntüleme: 26
Back