Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar ben yatıyordum sonra alt tarafıma aniden bıçak saplanır gibi ağrı girdi. Sonra doğrulmaya çalıştım kendimi düzelttim hafifledi. Lavaboya gitmek için ayağa kalktığımda hafif bir akıntı hissettim ve çamaşırımda ufak bir leke gördüm. Galiba adetim erken gelmeye karar verdi Şuan pek sancım yok bu arada

Amin canım, hepimizin inşallah

Şöyle bi bilgi vardı internette: Hamile kadınlarda vücuttaki hCG adı verilen hamilelik hormonu salgılanır. Bu hormon idrarda keskin kokuya neden olur. Bu koku genellikle hamileliğin ilk aylarında görülür.

Ben aslında her hafta aynı yolculuğu yapıyorum ama bugün nedense tüm oda fıldır fıldır dönüyor gibi eve geldiğimden beri. Senin tetikleyecek herhangi birşey oldu mu canım?
Yok birden oldu.. 29-30kasim pik gordum.. 1 aralik Lh testimin degeri dusmeye basladi. Saat 15-16 gibide bas donmesi basladi hala gecmedi. Acaba hormonlardan mi bilemedim..

Belkide yerlesme kanamasidir

Yok birden oldu.. 29-30kasim pik gordum.. 1 aralik Lh testimin degeri dusmeye basladi. Saat 15-16 gibide bas donmesi basladi hala gecmedi. Acaba hormonlardan mi bilemedim..
Olabilir canım senin daha yeni çatlamış gebelikten olamaz o halde. Ama bu hormonlar bizi sallıyor bazen

Ah inşallah.. Lekeyi görünce kalbim nasıl hızlandı.. O sancı girince hareket edemedim çok garipti.. Yarın ya da yarına kalmaz belli olur artık nasip. Uyumaya çalışıcam
İnşallah Allah gönlüne göre verir.. bencede uyu iyicene dinlen.. yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…