Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar merhaba. Benim de normalde bugün adetimin 3 günü olması lazım. Sabah ilk idrarla awox testi yaptım negatif çıktı ya. Ne yapmalıyım sizce
geç döllenme de olabilir ama eğer yoksa gerçekten adetin gelmesini beklemekten başka çare yok en kötü ihtimalle söktürücü içip yeni döngüye hazırlanırsın

geç döllenme de olabilir ama eğer yoksa gerçekten adetin gelmesini beklemekten başka çare yok en kötü ihtimalle söktürücü içip yeni döngüye hazırlanırsın
Ben 23 kasımda akıntımdan yumurtlama olduğunu düşünüp ilişkiye girmiştik. O günden sonra dediğim gibi bir gelişme yok. Şu an grip oldum yatak döşek de hastayım belim de ağrıyor. Bekleyeceğim artık mecbur ya

Arkadaşlar ben Awox test bulmak için dün eczane eczane gezdim de bu kesin sonuç verir diyor çoğu diye. Yanıltma payı bar mı bunun

Arkadaşlar ben Awox test bulmak için dün eczane eczane gezdim de bu kesin sonuç verir diyor çoğu diye. Yanıltma payı bar mı bunun
Ya bana kalırsa silik olan her çizgi ilk kez gördüğünde şüpheli ertesi gün koyulaşma olunca insan güvenebilir hani %100 değil ama bence %99 awox güvenli

valla B beyazmelek111 kan verdi, negatif çıktı diye hatırlıyorum çizgi görmesine rağmen ama işte bekledikten sonra içini açtıktan sonra olan şeyler çok da güvenli olmuyor. sende durum ne şimdi

evet canim gördüm insallah guzel haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…