ayyy hadi bakalım bekliyoruzz bize de gönder testini bakalımYapacam bakalım birazdan dua edin kızlar
geç döllenme de olabilir ama eğer yoksa gerçekten adetin gelmesini beklemekten başka çare yok en kötü ihtimalle söktürücü içip yeni döngüye hazırlanırsınKızlar merhaba. Benim de normalde bugün adetimin 3 günü olması lazım. Sabah ilk idrarla awox testi yaptım negatif çıktı ya. Ne yapmalıyım sizce
Allahdan umut kesilmez eskiden pik mi vardı.. eskiden insanlar nasıl hamile kalıyordu.Ben piki kaçırdım bu ay tahminim 8-9 dpo falan...
Ben 23 kasımda akıntımdan yumurtlama olduğunu düşünüp ilişkiye girmiştik. O günden sonra dediğim gibi bir gelişme yok. Şu an grip oldum yatak döşek de hastayım belim de ağrıyor. Bekleyeceğim artık mecbur yageç döllenme de olabilir ama eğer yoksa gerçekten adetin gelmesini beklemekten başka çare yok en kötü ihtimalle söktürücü içip yeni döngüye hazırlanırsın
Günaydınlarrr bugünümüze şükür modu aktif sen nasılsınnGünaydın kızlar nasılsınızz bugun
Hadi bakalımYapacam bakalım birazdan dua edin kızlar
Ya bana kalırsa silik olan her çizgi ilk kez gördüğünde şüpheli ertesi gün koyulaşma olunca insan güvenebilir hani %100 değil ama bence %99 awox güvenliArkadaşlar ben Awox test bulmak için dün eczane eczane gezdim de bu kesin sonuç verir diyor çoğu diye. Yanıltma payı bar mı bunun
Zeynoooş bizim döngümüz anıydı di mi seninlebu ay olmazsa varya çok büyük hayal kırıklığına uğrar ağlarım aşırı ....
valla B beyazmelek111 kan verdi, negatif çıktı diye hatırlıyorum çizgi görmesine rağmen ama işte bekledikten sonra içini açtıktan sonra olan şeyler çok da güvenli olmuyor. sende durum ne şimdiArkadaşlar ben Awox test bulmak için dün eczane eczane gezdim de bu kesin sonuç verir diyor çoğu diye. Yanıltma payı bar mı bunun
pik çatlama mı yoksa beklenen adet tarihi mi aynıydıııZeynoooş bizim döngümüz anıydı di mi seninle
zeynos senin dop kaç kuzum.valla B beyazmelek111 kan verdi, negatif çıktı diye hatırlıyorum çizgi görmesine rağmen ama işte bekledikten sonra içini açtıktan sonra olan şeyler çok da güvenli olmuyor. sende durum ne şimdi
bugün daha 5. cuma günü yaparım bir erken gebelik testi diye düşünüyorum erken olacak ama merak ediyorum napim bekleyebilenleri de tebrik ediyorum valla fjkgfkzeynos senin dop kaç kuzum.
beklenen adet tarihi galiba. Benim 16 aralıkpik çatlama mı yoksa beklenen adet tarihi mi aynıydııı
Ayy baktım şimdi pik ve çatlama aynıymışpik çatlama mı yoksa beklenen adet tarihi mi aynıydııı
evet canim gördüm insallah guzel haberler alirsinyazmaya ara vermiştim bi süre ama okuyorum devamlı yazdıklarınızı.İnşallah herkes beklediği güzel haberleri en yakın zamanda alır
Çok hafif silik çizgi var. Reglin gecikmesini bikaç gün daha bekliyim diyorum
benimde bugun dop 7 ya da 8 emin değilimbugün daha 5. cuma günü yaparım bir erken gebelik testi diye düşünüyorum erken olacak ama merak ediyorum napim bekleyebilenleri de tebrik ediyorum valla fjkgfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?