normal sıradan canim sen??Günaydın kızlar nasılsınızz bugun
peş pese yaptigin icin belirgin bi artis gorulmez zaten canim üzülme yaniÜstteki dün. Alttaki bugün, beklediğim gibi bir koyulaşma yok. Döngümün 32. Günü. Bat 1- 2 gün falan var.
canını sıkma canim hersey olacagina variyor....Uyuyamıyorum kızlar ya 2.y saat uyuyabildim inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum ateşim yüksek ama dolgunluk biraz inik gibi galiba regl olcam 30 gün oldu yumurtlama sonrası artık 16 gün geçti diye tahmin ediyorum işte kafaya takınca böyle oluyor uykularım kaçıyor. Çok sıkıldım artık ya
valla benim döngülerim az bir şey değişebiliyor ben bat ı 8 aralık zannediyordum sonra bir baktım 12 aralıkmış... pik ve çatlamaya göre dpo günlerimiz aynı en azından sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsunAyy baktım şimdi pik ve çatlama aynıymış
Sigarayı nasıl bıraktınız ben bırakamadım halaAy varya başıma gelmesini istediğim şey bu zaten sigarayı da bıraktım mümkünse 3 aylık öğreneyim riskli günler geçsin millete de şöyle bir 5.6. Ayda söyleriz hshdhsbdh hayalim böyle öğrenmek aslında ama imkansız ben aşırı hassas biriyim en ufak değişikliği bilirim vücudumdaki ve çok sabırsızım kesin herkese de söylerim
Test yaptın mıArkadaşlar ben Awox test bulmak için dün eczane eczane gezdim de bu kesin sonuç verir diyor çoğu diye. Yanıltma payı bar mı bunun
cuma günü bir adımını atayım diyorum ama negatif görürsem de üzülürüm ama bir yandan da daha erken diye avuturum bilemiyorum...
ben kullanıyorum henuz birakamadimSigarayı nasıl bıraktınız ben bırakamadım hala(
Sigara kullanan var mı aramızda
benden bugun daha sakinim canım.normal sıradan canim sen??
canim 2 gun daha bekle eger birsey yoksa kan verirsin zaten yine cikmazsa söktürucü verir doktor kendini strese sokup reglini geciktirme yeni dongu yeni baslangicin olsunKızlar merhaba. Benim de normalde bugün adetimin 3 günü olması lazım. Sabah ilk idrarla awox testi yaptım negatif çıktı ya. Ne yapmalıyım sizce
valla benim annem 3 gebeliğinde de sigara kullandı malesef bırakamadığından ötürü maşallah üçümüzde sağlamız djkdfjkben kullanıyorum henuz birakamadim
evet canim bende daha sakin daha umutsuz.....benden bugun daha sakinim canım.
yaptın miArkadaşlar ben Awox test bulmak için dün eczane eczane gezdim de bu kesin sonuç verir diyor çoğu diye. Yanıltma payı bar mı bunun
bugun genel olarak burda bir sessizlik var dun yazısmaları pek okumayadım B beyazmelek111 kan vermiş galiba ki çok erken vermiş. sen neden umutsuzlastın daha varevet canim bende daha sakin daha umutsuz.....
hayırlısı olsun yeni ay yeni döngüben adet oldum elendim arkadaşlar… size bol benimki ay olması duasıyla :))
Bu bende de var o kadar dinliyorum ki vücudumu. En ufak bir ağrıda hissediyorum ve kulak kesiliyorum sonra ise Google ve chatgbt ile uzun sohbetKendimi dinlemicem diye diye en ufak bir seyi bile farkeder oldum ve bu o kadar stresli ve yorucu ki. İlk zamanlarda neler oluyor bedenimde öğreneyim diye dinliyordum simdi bu bu ay vardi bu yeni bu hic olmadi bu iki döngü oncesiydi vs diye karsilastirip dinliyorum iyice boka battim kizlar
benim ailemde kullanan cok var yengem cok icer 3 tane aslan evlat annem ayni sekilde cok icer 3 tame evlat ama dedigin gibi iyi birsey mi asla ben hamile kalirsam birakma sebebim olur insallahvalla benim annem 3 gebeliğinde de sigara kullandı malesef bırakamadığından ötürü maşallah üçümüzde sağlamız djkdfjk
tabii onda bir şey olmadı diye başkasında da bir şey olmayacak diye bir durum yom malesef , ilk 3 ay özellikle önemli bebeğin uzuvları oluşuyor o süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?