- 10 Ekim 2014
- 1.077
- 1.166
- 333
- 37
PDF nasıl bırakacağız bu sigarayı daha önce de bıraktım ama sanki bunda daha zor geliyorben kullanıyorum henuz birakamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PDF nasıl bırakacağız bu sigarayı daha önce de bıraktım ama sanki bunda daha zor geliyorben kullanıyorum henuz birakamadim
maalesef oyle oluyor görmemezlikten gelim diyosun olmuyo alistik bi kere jdhdjdKendimi dinlemicem diye diye en ufak bir seyi bile farkeder oldum ve bu o kadar stresli ve yorucu ki. İlk zamanlarda neler oluyor bedenimde öğreneyim diye dinliyordum simdi bu bu ay vardi bu yeni bu hic olmadi bu iki döngü oncesiydi vs diye karsilastirip dinliyorum iyice boka battim kizlar![]()
evet erken vermişte iste bilmem hic hissetmiyorum hamile oldugumu bos umutla dolduruyormusum gibi icimi.....bugun genel olarak burda bir sessizlik var dun yazısmaları pek okumayadım @beyazmelek111 kan vermiş galiba ki çok erken vermiş. sen neden umutsuzlastın daha var
Yaptın mı testi canım nasıl çıktıArkadaşlar ben Awox test bulmak için dün eczane eczane gezdim de bu kesin sonuç verir diyor çoğu diye. Yanıltma payı bar mı bunun
evet bende daha once cok biraktim ama seferkinde zorlaniyorumPDF nasıl bırakacağız bu sigarayı daha önce de bıraktım ama sanki bunda daha zor geliyor
bat ne zaman sizin cuma.erken degil miCuma sabahı yapalım mıııı negatifse erken yaptık diye avuturuz birbirimizi :)
Günaydın benim ilk gebeliğimde bir ay boyunca hep lekelenmem devam etti :) bat ne zaman sizinGünaydın kızlar benimde kahve lekelenmem durdu gelmiyor artık test için bende cuma gününü bekliyorum. Çok umutlanmak veya kafaya takmak iyi değil aslında Rabbim en hayırlısını bilir çünkü. Üstümüze düşeni yapıp Allaha sığınmak gerekiyor.
sabırsız olduğum için çok heves etmeden yapalım yine ne olur ne olmaz ghdfgsdCuma sabahı yapalım mıııı negatifse erken yaptık diye avuturuz birbirimizi :)
benim bat 12 aralık onun 16 aralık ama yumurtlama çatlama günlerimiz aynıbat ne zaman sizin cuma.erken degil mi
Hahaha ayneeen alistik bir keremaalesef oyle oluyor görmemezlikten gelim diyosun olmuyo alistik bi kere jdhdjd
istersne yap istersen batı bekle canimBat 4 Aralık benim test yapsam mı kararsızım![]()
eger 9 10 ve sonrasiysa cuma erken olur canim uzulmeyin diye diyorum
2 gün kalmış zaten beklemek en iyisi mi olacak bilmiyorumistersne yap istersen batı bekle canim![]()
mesela midem kopar derecisinde agriyor nasil girmezden gelim jfjfjdkdkdHahaha ayneeen alistik bir kere
yani bat gunu yaprsan daha net sonuc alırsın, mesela benimde tahmini bat 4 aralik ama ben her ihtimale karsi 4 8 arasi diyorum bu ay döngüm biraz degisikti, o yuzden 4ü bekliycem eger olmazsam ve negatif cikarsa beklemeye devam edecegim, istersen persmebe birlikte yapalim2 gün kalmış zaten beklemek en iyisi mi olacak bilmiyorum![]()
cok erken oyle bir hata yapmayın sonucunun kesin olacagini bildiginiz gun test yapip moralinizi bozmayin erken deseniz bile kafaniza takilacak o artikbenim bat 12 aralık onun 16 aralık ama yumurtlama çatlama günlerimiz aynı