- 3 Temmuz 2022
- 4.531
- 12.971
- 158
- 28
Evet 1 gün gecikti pozitif çıktıSen pozitif görmüş müydün adetin gecikince mi yaptın birde ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 1 gün gecikti pozitif çıktıSen pozitif görmüş müydün adetin gecikince mi yaptın birde ?
Peki kaçıncı hamilelik ve yaşınız kaçtıEvet 1 gün gecikti pozitif çıktı
evet canım kendimden biliyorum. genelde pcosşlarda öyle çok oluyor döngü yumurtlamasız geçtiği için progestron salgılanmıyor. salgılanmadığı içinde tabaka kalınlaşmıyor ince kalıyor. o ince olan kısım az az dökülüyor işte o şekilde oluyoraaa oyle mi oluyor?
aminnn inşallahhhAskim ben 2 gündür hüngür hüngür bağır çağır ağlıyorum yaa çok sert bir regl dönemiydi ahahah , normalde asla sesli ağlamam hatta hep içime ağlarım ama 2 3 gündür böyleyim bir de gerçekten kalbim sıkışıyor hüzündenRabbim sabırsızlıkla bekleyenlere acilen nasip edebilir misin lüüütfennn
![]()
hayır regli gunun geldi ya aynen en saglıklısı o cunku hem varsa beta yukselmiş olur beta takıbı yapmakla uğrasmazsın sürekli tahlıl falan hem de net cevap:)7 miii sen bana diyorsun ki bi 12 gün daha bekle, kız ben şurada 5 gün için çok diyorum 12’yi nasıl bekleyeyimmmbir de şaka maka 12’yi bulmaz ya regl günü kırmızılar gelirse gelir bende gelmezse de en geç 2 güne gelir zaten o da gebelik yok demek oluyor işte
regl ve gebelik belirtiis ikisi de aynı şey. geçen ay yumurtlama görmedin diye bu ayda öyle olacak diye bir kaide yok. bu ay yumurtladın belki yumurtlar yumurtlamaz döllenme oldu bilemiyoruz işteTüm hesaplamalarım hayallerim alt üst oldu kafam karıştı şu an o zaman bu iki gündür çektiğim kasık ağrıları regl habercisi demek oluyor böyle düşününce![]()
Peki kaçıncı hamilelik ve yaşınız kaçtıBenim 6 test negatif adetim de gelmiyor hiç yaşamadım böyle bişey 30 yaşındayım bi gün gecikir normalde asla gecikmez ilk adet olduğumdan beri böyleyim
Aynen bacım inşallah artık hamilelik duygusallığına terfi edelimaminnn inşallahhh
işte bunlar hep hormonların etkisi bu duygusallık çökme hissi falan
İnşallah öyledir bilmiyorum karmakarışık oldumregl ve gebelik belirtiis ikisi de aynı şey. geçen ay yumurtlama görmedin diye bu ayda öyle olacak diye bir kaide yok. bu ay yumurtladın belki yumurtlar yumurtlamaz döllenme oldu bilemiyoruz işte
aynen ya son adet tarihi kasım olanlar ağustos 2026 anneleri grubuna geçti bile bende geçmek istiyorum hayırlısıyla sağlıklı bir şekildeeAynen bacım inşallah artık hamilelik duygusallığına terfi edelim![]()
ovulasyon testleriyle takip etmemiş miydin sen yumurtlama olmasaydı orda da çıkmazdı herhalde. benim kaç ay pik olmadan geçti sayısıını bilmiyorum öyle diyimİnşallah öyledir bilmiyorum karmakarışık oldum
Yerlesme olduysa akinti kremsi mi oluyor?bugün ofiste yerimden kalkarken ılık bir şey hissettim korktum açıkçası ne bu diye hemen lavaboya gittim afedersin kremsi bir akıntı gelmiş. tabii bu normal bir faz dönemi olabilir hatta yüksek ihtimal öyle çünkü dpo 5 benim varsa dahi daha yerleşme bile olmamıştır ama işte insan her şeyi ona yormak istiyor dgsdfg
25 kasım salı günü ov testi yapmıştım hatta buraya da atmıştım çözünürlükten dolayı silik görünüyordu ama net kırmızıydı ama sonra hiç yapmadım ben 13 kasımı baz alarak kendi regl uygulamamdan takip ettim yumurtlamayıovulasyon testleriyle takip etmemiş miydin sen yumurtlama olmasaydı orda da çıkmazdı herhalde. benim kaç ay pik olmadan geçti sayısıını bilmiyorum öyle diyim
bilmiyorum ki dediğim gibi normal adet öncesi dönemde de hormonlar progestron yüksek olduğu için böyle olabiliyor ondan dolayı gebelik belirtisi veya yerleşme belirtisidir bu diyemiyorumYerlesme olduysa akinti kremsi mi oluyor?
Ayy inşallah evet eylülün başına denk gelir sanırım artık Allah bilir de 25 ağustos evlilik yıldaönümümüz belki birleştiriririz ahahahaynen ya son adet tarihi kasım olanlar ağustos 2026 anneleri grubuna geçti bile bende geçmek istiyorum hayırlısıyla sağlıklı bir şekildee
seni de eylül 2026 anneleri grubuna transfer ederiz ahahshh
Bu 2. Gebeliğim yaşım 28 ben de hep günü günğne olurum 1 gün gecikince anladımPeki kaçıncı hamilelik ve yaşınız kaçtıBenim 6 test negatif adetim de gelmiyor hiç yaşamadım böyle bişey 30 yaşındayım bi gün gecikir normalde asla gecikmez ilk adet olduğumdan beri böyleyim
ne iyi olurdu valla ahahashAyy inşallah evet eylülün başına denk gelir sanırım artık Allah bilir de 25 ağustos evlilik yıldaönümümüz belki birleştiriririz ahahah
bat a daha var mıydıKızlar naptım tahmin edin koşa koşa gidip test aldım ve tabiki negatif