• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Tüm hesaplamalarım hayallerim alt üst oldu kafam karıştı şu an o zaman bu iki gündür çektiğim kasık ağrıları regl habercisi demek oluyor böyle düşününce :(
valla benimde bubay o sekilde yabi bilmiyorum ne olacak nasil olacak tahmini bir bat belirledim ona gore ilerliyorum

evet canım kendimden biliyorum. genelde pcosşlarda öyle çok oluyor döngü yumurtlamasız geçtiği için progestron salgılanmıyor. salgılanmadığı içinde tabaka kalınlaşmıyor ince kalıyor. o ince olan kısım az az dökülüyor işte o şekilde oluyor
bende pcos yok doktor olmadigini soylemisti bilmiyorum artik hsg mi etkiledi baska birsey mi bilemiyorum

benim stresten gözüm seyirmeye başladı bu birkaç gündür gözümü kırptıkça seyirme hissediyorum ya valla kendimize kötülük yapıyoruz

benim stresten gözüm seyirmeye başladı bu birkaç gündür gözümü kırptıkça seyirme hissediyorum ya valla kendimize kötülük yapıyoruz
Hayat kalitemizi de etkiliyoruz bunun sıkıntısından sürekli yüzüm asık düşünceli dolanır oldum hiçbir şeyden keyif almaz oldum resmen

Hayat kalitemizi de etkiliyoruz bunun sıkıntısından sürekli yüzüm asık düşünceli dolanır oldum hiçbir şeyden keyif almaz oldum resmen
arkadaşlarım aman çocuk istemiyorum aman 3 seneye kadar istemiyorum naraları atarken ben hep sessiz kaldım. korkum şu ki istemiyorum naraları atanlar gebe kalır bende onları izlerim ....

arkadaşlarım aman çocuk istemiyorum aman 3 seneye kadar istemiyorum naraları atarken ben hep sessiz kaldım. korkum şu ki istemiyorum naraları atanlar gebe kalır bende onları izlerim ....
aaaaaa Zeynoşşşş yapma ama kendini böyle etkileme lütfen üzme beni de güzel düşün güzel hayaller kur biraz manifesting :)

Bat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişiler 🤭🤭 ben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir

hayır regli gunun geldi ya aynen en saglıklısı o cunku hem varsa beta yukselmiş olur beta takıbı yapmakla uğrasmazsın sürekli tahlıl falan hem de net cevap:)
Anladım anladım canım ama içimde bi’ his olduğumu düşünmüyorum zaten ve hissettiğim belirtilerin de belki bu ay kendimi ekstra dinlediğim için olduğunu düşünüyorum. Bakalım nasip.

Back
X