- 1 Nisan 2019
- 799
- 348
- 103
Valla canım bat bugün filan olması lazım bazal ısı takibine göre döngünün 30. Günü bugünbat a daha var mıydı
benim dun gece goguslerim cok agriyordu ustune yatamiyordum ya psikoljik degil eminimTamam buradayım her gün zatenayyy psikolojik midir nedir bilmiyorum ama göğsümde bile sızı hissediyorum
valla benimde bubay o sekilde yabi bilmiyorum ne olacak nasil olacak tahmini bir bat belirledim ona gore ilerliyorumTüm hesaplamalarım hayallerim alt üst oldu kafam karıştı şu an o zaman bu iki gündür çektiğim kasık ağrıları regl habercisi demek oluyor böyle düşününce
bende pcos yok doktor olmadigini soylemisti bilmiyorum artik hsg mi etkiledi baska birsey mi bilemiyorumevet canım kendimden biliyorum. genelde pcosşlarda öyle çok oluyor döngü yumurtlamasız geçtiği için progestron salgılanmıyor. salgılanmadığı içinde tabaka kalınlaşmıyor ince kalıyor. o ince olan kısım az az dökülüyor işte o şekilde oluyor
Ne diyelim hakkımızda hayırlısı artıkvalla benimde bubay o sekilde yabi bilmiyorum ne olacak nasil olacak tahmini bir bat belirledim ona gore ilerliyorum
aynen oyle nasipse olir zaten cok canimizi sıkmayalım yorucu ve stresli bi surec evet ama biz boyle yaptikca sanirim geciktiriyoruz biraz daha sakin ve stressiz ilerlemeliyizNe diyelim hakkımızda hayırlısı artık
Evet ben de bunun farkına vardım ne yapıyorsak kendimize aslındaaynen oyle nasipse olir zaten cok canimizi sıkmayalım yorucu ve stresli bi surec evet ama biz boyle yaptikca sanirim geciktiriyoruz biraz daha sakin ve stressiz ilerlemeliyiz
Hayat kalitemizi de etkiliyoruz bunun sıkıntısından sürekli yüzüm asık düşünceli dolanır oldum hiçbir şeyden keyif almaz oldum resmenbenim stresten gözüm seyirmeye başladı bu birkaç gündür gözümü kırptıkça seyirme hissediyorum ya valla kendimize kötülük yapıyoruz
arkadaşlarım aman çocuk istemiyorum aman 3 seneye kadar istemiyorum naraları atarken ben hep sessiz kaldım. korkum şu ki istemiyorum naraları atanlar gebe kalır bende onları izlerim ....Hayat kalitemizi de etkiliyoruz bunun sıkıntısından sürekli yüzüm asık düşünceli dolanır oldum hiçbir şeyden keyif almaz oldum resmen
aaaaaa Zeynoşşşş yapma ama kendini böyle etkileme lütfen üzme beni de güzel düşün güzel hayaller kur biraz manifesting :)arkadaşlarım aman çocuk istemiyorum aman 3 seneye kadar istemiyorum naraları atarken ben hep sessiz kaldım. korkum şu ki istemiyorum naraları atanlar gebe kalır bende onları izlerim ....
kız sabahtandır bekliyoruz akşama mı erteledinnnArkadaşlar akşam yapacam ben testi
bize de atttttttArkadaşlar akşam yapacam ben testi
manifest manifest manifest yapıyoruz kızlarımla manfiesstttaaaaaa Zeynoşşşş yapma ama kendini böyle etkileme lütfen üzme beni de güzel düşün güzel hayaller kur biraz manifesting :)
İnşallah yabenim dun gece goguslerim cok agriyordu ustune yatamiyordum ya psikoljik degil eminim
İşte böyleeeeee olcak olcak güzel olcakmanifest manifest manifest yapıyoruz kızlarımla manfiessttt
Anladım anladım canım ama içimde bi’ his olduğumu düşünmüyorum zaten ve hissettiğim belirtilerin de belki bu ay kendimi ekstra dinlediğim için olduğunu düşünüyorum. Bakalım nasip.hayır regli gunun geldi ya aynen en saglıklısı o cunku hem varsa beta yukselmiş olur beta takıbı yapmakla uğrasmazsın sürekli tahlıl falan hem de net cevap:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?