- 8 Eylül 2021
- 596
- 319
- 53
hadi güzel haberlere canımmmmmBat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişilerben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir
Bat 4 Aralık.. Ben awox yaptım yine negatif... Karın ağrım başladı.. bakalım regl geliyor mu göreceğizBat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişilerben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir
bata yakın test yapılsa bile bu seferde geç döllenme mi acaba mı diye umut ediyoruz. kan görmeden ümit kesilmezBat 4 Aralık.. Ben awox yaptım yine negatif... Karın ağrım başladı.. bakalım regl geliyor mu göreceğiz
Evet kan görmeden ümit kesilmezbata yakın test yapılsa bile bu seferde geç döllenme mi acaba mı diye umut ediyoruz. kan görmeden ümit kesilmez
işte bu süreç bizii yen cümleler oluşturmaya itti fhghgfEvet kan görmeden ümit kesilmezbu cümle çok hoşuma gitti kız Allah iyiliğini versin
Ayy aminnn canım hepimiz 2025ten en güzel hediyemizi alalımhadi güzel haberlere canımmmmm
Bende hamilelik olsa çoktan çıkardı adet bekliyorum artık şuan gelmişte olabilirpapatya canı benim senın gunun gecmıştı galıba gıdıp kan verip su olayı artık netleştirir misin kendi kendini bak strese sokuyorsun.
Akşam idrara sıkışık olunsa sıvı alımı kısıtlansa bile daha silik olabilir amaaa onu dikkate al bacimArkadaşlar akşam yapacam ben testi
tüh allah seni napmasın yedin bitirdin bizi günüm geçti de geçti diyee :))Bende hamilelik olsa çoktan çıkardı adet bekliyorum artık şuan gelmişte olabilir
tüh allah seni napmasın yedin bitirdin bizi günüm geçti de geçti diyee :))
ama geçmişti aslında 30u akşamı ağrım gelmişti ve 31i kanama başlamışto bende öyle işaretledim nebilim belkide bu ay döngüm 30 gün sürdütüh allah seni napmasın yedin bitirdin bizi günüm geçti de geçti diyee :))
korkma canım çoğu insanın pms ve gebelik belirtileri aynı oluyor o yüzden lazım gelen sadece gün gelene kadar sabretmekMerhaba kızlar. Ben 4 yıldır evliyim. 4 yıldır deniyoruz çok Drlara gittim ams olmuyor.
Kasımda Histereskopi oldum.
24 kasım adetin 11 günü çatlatma iğnesi oldum.
27 ovulasyon gördük adetin 14 günü
Bugün adetin 19 günü. Pkosluyum.
Ama 3-4 günder PMS yaşıyorum. Adet öncesi bacaklarda ve ellerimde zonklamalar var. Offf hep böyle oluyor. Çok korkuyorum
4 yılda o kadar çatlatma iğnesi oldum ki. Bir kaç kere de ovulasyon gördüm. Ama hep aynıkorkma canım çoğu insanın pms ve gebelik belirtileri aynı oluyor o yüzden lazım gelen sadece gün gelene kadar sabretmek
valla her şey olabilir canım zaten 1-2 gün sapmaların olması da gayet normal bir durumama geçmişti aslında 30u akşamı ağrım gelmişti ve 31i kanama başlamışto bende öyle işaretledim nebilim belkide bu ay döngüm 30 gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?