Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlar merhaba. Rabbim bana, size ve isteyen herkese nasip etsin o duyguyu. 2 gündür okuyorum yazışmalarınızı. Ama negatifleri görünce üzülenleri görünce ben de yazmak istedim. 3 aydır korunmayı bıraktık ve yumurtlama uygulamasındaki günleri değerlendirdiğimiz tek ay kasım ayı oldu. Ve bu süre zarfında da belirtiler, vücudumdaki değişiklikler sizinkiler gibiydi. Ve hamileyim muhtemelen diyordum. Bat 2 gün kala erken gebelik testi yaptım. Negatifti. Sonra şunu fark ettim gerçekten neyin olmasını istiyorsak beynimiz bize bunu varmış gibi hissettiriyor. Nacizane fikrim oluruna bırakmanız. Ve çok fazla takmayınca daha hızlı geçiyor zaman. Evet söylemesi zor ama geçen ay sizin gibiydim. Eşimin başının etini yedim hatta bu konuda Olacağı varsa oluyor. Ne siz ne başkası asla engel olamaz olacağı varsa. Dua edelim oluruna bırakalım bence. Hamile olanlar da sağlıkla kucağına alsın inşaAllah

Bat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişiler ben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir
Bat 4 Aralık.. Ben awox yaptım yine negatif... Karın ağrım başladı.. bakalım regl geliyor mu göreceğiz

D dodo1234 ben kesin yanlış hesapladım adetimi çünki benim 31 Ekim başladı dedim galiba tam anlamıyla 1 kasımda başlamıştı e öyle olunca da bir gün sekmiş olsa bugün gelebilir ki şuan dışardayım eve gidiyorum sanki geldi gibi

Merhaba kızlar. Ben 4 yıldır evliyim. 4 yıldır deniyoruz çok Drlara gittim ams olmuyor.
Kasımda Histereskopi oldum.
24 kasım adetin 11 günü çatlatma iğnesi oldum.
27 ovulasyon gördük adetin 14 günü
Bugün adetin 19 günü. Pkosluyum.
Ama 3-4 günder PMS yaşıyorum. Adet öncesi bacaklarda ve ellerimde zonklamalar var. Offf hep böyle oluyor. Çok korkuyorum

Doktorum aradı dpo 8 kan için çok erken olduğunu göstermeyeceğini söyledi tüp bebeklerde bile dpo 11 12 gibi kanda görünüyor doğal yoldan süreç biraz daha uzun sürdüğü için beklemelisin regl gecikmesini dedi

korkma canım çoğu insanın pms ve gebelik belirtileri aynı oluyor o yüzden lazım gelen sadece gün gelene kadar sabretmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…