- 25 Kasım 2025
- 198
- 142
- 18
- 29
Gene yok geldi sandım ama gelmemişvalla her şey olabilir canım zaten 1-2 gün sapmaların olması da gayet normal bir durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gene yok geldi sandım ama gelmemişvalla her şey olabilir canım zaten 1-2 gün sapmaların olması da gayet normal bir durum
her alttan sıcak bir şey hissedildiğinde gelen o korku fjkghfhGene yok geldi sandım ama gelmemiş![]()
dahada bakmam bu da son chatgpt mesajlaşmamdı gelcekse gelsin gelmicekse de çıkmasını beklicem yapmıyom test falanher alttan sıcak bir şey hissedildiğinde gelen o korku fjkghfh
İçimden bir his senin 5.nci yılın içinde hamile kalacağını söylüyor4 yılda o kadar çatlatma iğnesi oldum ki. Bir kaç kere de ovulasyon gördüm. Ama hep aynı
Yani daha beklicemmi? ))İçimden bir his senin 5.nci yılın içinde hamile kalacağını söylüyor
Umarım daha erken hatta şuan bile hamile ol inşaAllah. Ama ne bileyim içimden bir his dedi bunu yazdığını okur okumaz. Bir arkadaşım vardı yeni tanışmıştım onunla da. 2 yıl denemediği kalmadı. Dedim ki yıl sonuna hamile kalacaksın görürsün. Ve gerçekten de hamile kaldı. Şuan 2 3 yaşlarında. Benimki sadece bir his. Allah bilir tabii ki. Gönlünce olsun her şeyyYani daha beklicemmi? ))
4 yılın içinde misin?Yani daha beklicemmi? ))
Teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun. Ben de içindeUmarım daha erken hatta şuan bile hamile ol inşaAllah. Ama ne bileyim içimden bir his dedi bunu yazdığını okur okumaz. Bir arkadaşım vardı yeni tanışmıştım onunla da. 2 yıl denemediği kalmadı. Dedim ki yıl sonuna hamile kalacaksın görürsün. Ve gerçekten de hamile kaldı. Şuan 2 3 yaşlarında. Benimki sadece bir his. Allah bilir tabii ki. Gönlünce olsun her şeyy![]()
4 yılım 21 aralık tamamlanıyor4 yılın içinde misin?
AminnnnTeşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun. Ben de içinde![]()
Çok bir şey kalmamış nasip olursa yine yazşırız görürüm hamile kaldığını inşaAllahh4 yılım 21 aralık tamamlanıyor
İnşəallah canım benim. Umarım herşey gönlünce olur. Teşekkür ederimÇok bir şey kalmamış nasip olursa yine yazşırız görürüm hamile kaldığını inşaAllahh![]()
Ve anlık gelen hayal kırıklığı.her alttan sıcak bir şey hissedildiğinde gelen o korku fjkghfh
Benim için ne hissederdin acaba :))Umarım daha erken hatta şuan bile hamile ol inşaAllah. Ama ne bileyim içimden bir his dedi bunu yazdığını okur okumaz. Bir arkadaşım vardı yeni tanışmıştım onunla da. 2 yıl denemediği kalmadı. Dedim ki yıl sonuna hamile kalacaksın görürsün. Ve gerçekten de hamile kaldı. Şuan 2 3 yaşlarında. Benimki sadece bir his. Allah bilir tabii ki. Gönlünce olsun her şeyy![]()
noldu kızzzzVe anlık gelen hayal kırıklığı.
bugün sabah adetim gelmesi gerekirken gelmedi bende sabah uyanınca test yaptım ama negatif çıktı bu saat oldu hala adetim yok kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor akşama kadar gelmezse bi kan testine gidicem başka bir fikri olan var mı sizce neden idrar testinde gözükmedi kafam çok karıştı adetim normalde asla şaşmaz günü gününe gelir hatta geceden bile geldiği oluyordubencede sabah yapsan daha iyi olur bence
varsa bile geç döllenme olabilir. kandan idrara 48 saat içinde geçiyor belki daha idrara da geçmemiş olabilirbugün sabah adetim gelmesi gerekirken gelmedi bende sabah uyanınca test yaptım ama negatif çıktı bu saat oldu hala adetim yok kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor akşama kadar gelmezse bi kan testine gidicem başka bir fikri olan var mı sizce neden idrar testinde gözükmedi kafam çok karıştı adetim normalde asla şaşmaz günü gününe gelir hatta geceden bile geldiği oluyordu
evet ya gercekten oyle kendi kendimize yapmisiz bunca zamanEvet ben de bunun farkına vardım ne yapıyorsak kendimize aslında
Sabah mı yapayım akşam mı bilemedimkız sabahtandır bekliyoruz akşama mı erteledinnn