hayırlısıİnşallah ya
yani madem erteledin bari sabah yap ki idrarın koyu olsun daha iyi sonuç alırsın hem dpo gününde daha iyi bir tarih olmuş olur yarınaSabah mı yapayım akşam mı bilemedim
Senin deİnşəallah canım benim. Umarım herşey gönlünce olur. Teşekkür ederim
O yüzden napıyoruuuz hiç düşünmeyeceğiz stres yapmayacağız diyemicem ama tüm bunlara en aza indirgemeye çalışıyoruzevet ya gercekten oyle kendi kendimize yapmisiz bunca zaman
uzulme bebegim eve geçince ogrenirsin belkide dedigin gibi yanlis hesaplamissindir yeni dongu yeni baslangic olsun hayatim
Sabaha mı bırakayım o zamanAkşam idrara sıkışık olunsa sıvı alımı kısıtlansa bile daha silik olabilir amaaa onu dikkate al bacim
evettt kafamizi dagitmamiz gerek sanirimO yüzden napıyoruuuz hiç düşünmeyeceğiz stres yapmayacağız diyemicem ama tüm bunlara en aza indirgemeye çalışıyoruz
Keşke hemen bu ay desemBenim için ne hissederdin acaba :))
canim maalesef stres cok etkiliyor belkide o yüzden gecikmistir ama umudumuz gebelik gecikmesi tabikibugün sabah adetim gelmesi gerekirken gelmedi bende sabah uyanınca test yaptım ama negatif çıktı bu saat oldu hala adetim yok kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor akşama kadar gelmezse bi kan testine gidicem başka bir fikri olan var mı sizce neden idrar testinde gözükmedi kafam çok karıştı adetim normalde asla şaşmaz günü gününe gelir hatta geceden bile geldiği oluyordu
bazılarının gönül gözü açık oluyor böyle hemen ilk izlenimde içine doğuyor ya ondan şey ettim. teşekkürler ama yine de fgghfhKeşke hemen bu ay desemöyle anlık bir histi benimki. Nadir olsa da, söylemek istedim
kesinlikle katılıyorumKızlar üzmeyin kendinizi akışına bırakınnnnn
yarin sabah yapArkadaşlar akşam yapacam ben testi
ay ben temizlik yaptim belim ağrıyor bide sol kasik dun aksam gogus agrim vardi da bakalimBat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişilerben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir
dinlemiyosun ki beni bi dinlesenDoktorum aradı dpo 8 kan için çok erken olduğunu göstermeyeceğini söyledi tüp bebeklerde bile dpo 11 12 gibi kanda görünüyor doğal yoldan süreç biraz daha uzun sürdüğü için beklemelisin regl gecikmesini dedi
bazılarının gönül gözü açık oluyor böyle hemen ilk izlenimde içine doğuyor ya ondan şey ettim. teşekkürler ama yine de fgghfh
insallah gelmezGene yok geldi sandım ama gelmemiş
Bat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişilerben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir
Sigara kullanıyorum dododinlemiyosun ki beni bi dinlesen
bebegim bende kullaniyorum ama kan icin cok cok erkendi once koyulasma takip etmen gerekiyor emin olduktan sonra gidip kan verirdin cizgilerimiz o kadar silikti ki emin olmamiz gerekiyor önce inan bana 3 5 gunden birsey olmaz sabret birazSigara kullanıyorum dodo
zeynosumun her tusa basmasi peki jfjxjdkdkbazılarının gönül gözü açık oluyor böyle hemen ilk izlenimde içine doğuyor ya ondan şey ettim. teşekkürler ama yine de fgghfh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?