Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

uzulme bebegim eve geçince ogrenirsin belkide dedigin gibi yanlis hesaplamissindir yeni dongu yeni baslangic olsun hayatim

canim maalesef stres cok etkiliyor belkide o yüzden gecikmistir ama umudumuz gebelik gecikmesi tabiki

Bat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişiler ben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir
ay ben temizlik yaptim belim ağrıyor bide sol kasik dun aksam gogus agrim vardi da bakalim

bazılarının gönül gözü açık oluyor böyle hemen ilk izlenimde içine doğuyor ya ondan şey ettim. teşekkürler ama yine de fgghfh
isteyen herkes hamile kalsın ya. Bakalım ben ne zaman hamile kalcam. Ama inan ki çocuk düşüncesine o kadar uzaktım kiiiii, geçen ay bana ne oluyor dedim. Her gün, her an araştırmalar ve kendimde belirtiler aramak falan derken dedim noluyorrrr sen bu değilsin kısaca çok taktığımı fark ettim daha ilk aydan. Sonra ni silkelendim kendime geldim valla. Öz iradem güçlüdür benim. Bazen oluruna bırakmakta fayda var. Gönül ferahlığı versin Allah hepimize, beraberinde de bebek

Bat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişiler ben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir

Selam canım, benim bat 6 aralık falan bekliyorum öyle mal gibi Kasık ağrım dışında bir şeyim yok göğüslerimde de hassasiyet yok o yüzden ben bu ay da pas gibiyim Umarım sizler güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…