göğüs ağrısı olmak zorunda mıSelam canım, benim bat 6 aralık falan bekliyorum öyle mal gibiKasık ağrım dışında bir şeyim yok göğüslerimde de hassasiyet yok o yüzden ben bu ay da pas gibiyim Umarım sizler güzel haberler alırsınız
başkasının söyleceği 2025 yılında hamilesin lafı bile umut bağlıcam artık o kadar düştüm djkffjkzeynosumun her tusa basmasi peki jfjxjdkdk
Awoxa çok güveniyordum ya o yüzden tecrübe oldubebegim bende kullaniyorum ama kan icin cok cok erkendi once koyulasma takip etmen gerekiyor emin olduktan sonra gidip kan verirdin cizgilerimiz o kadar silikti ki emin olmamiz gerekiyor önce inan bana 3 5 gunden birsey olmaz sabret biraz
Değil diyorlar canım ama benim ilk gebeliğimde (düşük yaptım 9 ay önce) göğüslerim çok şişti, dokunamıyordum yatamıyordum. O yüzden yine öyle olur diye bekliyorum ama olmak zorunda değilmiş tabiigöğüs ağrısı olmak zorunda mı
kendi gebeliği içinde bile durum halleri değişkenlik gösteriyormuş bir hamileliği bir hamileliğini tutmayan insanlarda varDeğil diyorlar canım ama benim ilk gebeliğimde (düşük yaptım 9 ay önce) göğüslerim çok şişti, dokunamıyordum yatamıyordum. O yüzden yine öyle olur diye bekliyorum ama olmak zorunda değilmiş tabii
hdpimiz o moddayiz jddjndxbaşkasının söyleceği 2025 yılında hamilesin lafı bile umut bağlıcam artık o kadar düştüm djkffjk
evet dediginize gore awox en iyisi suan ama o kadar silik bende de cikti ben dun o yuzden sevinmedim hic iyiki de umut etmemisim biliyordum erken cunku dahaAwoxa çok güveniyordum ya o yüzden tecrübe oldu
Göğüs hassasiyeti herkeste olcak diye bir kaide yok canım benimde yoktu ama hamileydim 7.haftadan sonra başladıSelam canım, benim bat 6 aralık falan bekliyorum öyle mal gibiKasık ağrım dışında bir şeyim yok göğüslerimde de hassasiyet yok o yüzden ben bu ay da pas gibiyim Umarım sizler güzel haberler alırsınız
valla bende bir kere bile kuruma çizgisi çıkarmadı ya o kadarda içini açıp bakıyordum ediyordum senin gibi. o yüzden bir tık şaşırdım açıkçasıAwoxa çok güveniyordum ya o yüzden tecrübe oldu
Ben de öyle düşünüyorum ama yine de bu ay gebe değilmişim gibi bir his var inşallah yanılırımkendi gebeliği içinde bile durum halleri değişkenlik gösteriyormuş bir hamileliği bir hamileliğini tutmayan insanlarda var
İnşallah bende de bu sefer öyle olur canımGöğüs hassasiyeti herkeste olcak diye bir kaide yok canım benimde yoktu ama hamileydim 7.haftadan sonra başladı
Hepimiz şimdi bana bişi hissettin mi diye sıraya girermişizKeşke hemen bu ay desemöyle anlık bir histi benimki. Nadir olsa da, söylemek istedim
Senden umutluyuzay ben temizlik yaptim belim ağrıyor bide sol kasik dun aksam gogus agrim vardi da bakalim
Benim debenim bat da 5 ile 7 kasım aralık arası diye düşünüyorum. (ne saçma bir konuya giriş hahaha:)
hadi hayırlısı canım aa ben senın yasını soracaktım kuzum bak unuttum. buarada yorumlarına bilgine bayılıyorum yaBenim de
Ayy sorma kız grubun kart tavuğu dencek sonrahadi hayırlısı canım aa ben senın yasını soracaktım kuzum bak unuttum. buarada yorumlarına bilgine bayılıyorum ya
bana demedilerse ahahahahaAyy sorma kız grubun kart tavuğu dencek sonra
Benimde bat 4 Aralık testler negatifBat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişilerben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?