Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişiler ben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir
Benim gece lekelenmem oldu. Belki adetim erken gelmiştir ped takayım uyurken dedim bir daha da hiç birşey gelmedii.. Bugün uyandığımda da göğüslerimde hassasiyet hissederek uyandım. Eğer o gelen yerleşmeyse perşembe test yapsam çıkar mı acaba kii

bana demedilerse ahahahaha valla size soyle dıyım benım ofis arkadasın eşi 39 yaşında ilk cougunu 42de ikinci cocugunu dogurdu :) yanı 45-46 yaşa kadar ümit hep var bence.
Ben de İnşaAllah 42 de almış olurum kucağıma ne diyeyim. Nüfus cüzdanına göre 40, gerçekte 41 canım yaşım
Ya elhamdülillah vücudum dinç, sağlığım iyi, sporum ve sağlıklı beslenmem var. Valla doktorlar sorunca yaşımı hesap makinesi ile hesaplıyordum o kadar habersizim aslında yaşımdan. Ama bu bebek süreci insanın psikolojisini bozuyor. 2020 den beri deniyorum pıhtılaşma, düşükler, kimyasallar derken zaman geçti işte. Hayrlısı hakkımızda

hayırlısı canım benim aslında hamile kalabiliyorsun ama ilerlemiyor anladığım kadarı ile vallahi ben boyle seylerın aslında daha cok nasip kısmet olduğuna inanırım. vaktini saatini bilen rabbim bizimde seninde yüzünü güldürsün inşallah. 45 46 kadar yolumuz var

Bat 4 Aralık olanlar naptınııızz var mı bişiler ben bugün dpo 12den bildiriyorum hafif aralıklı kasık ağrıları yaşıyorum göğüslerim zaten acıyor kaç günlerdir
Benim döngün sizinle hemen hemen aynı geçen ay sizden 2 gün önce görmüştüm kanama. Bu ay henüz bir şey yok sadece belim çok ağrıyor arada kasık ağrım oluyor. Dpo 10 da test yaptım negatif gördüm

Ne görmüştün rüyanda canım merak ettim ben de gördüm de 2 gün önce

benden bir tek ben umutlu degilim galiba djdhjdfndkk
Bizden kimsede çıkmadı galiba sen mi kaldın tek test bekleyen canım bende hala gelmemesinden umutluyum acaba geç yumurtladım 14 kasım ilişkisi ile 18-19u döllendi de tutulma ağrılarımı yaşadım chat en son onu söyledi belki bir iki güne en geç 7 aralıkta belli olmalı artık dedi onu bekliyorum çok sıkıldım

B beyazmelek111 oda erken test yapmis canim onunda devam ediyor hâlâ bakalim benimde ayin sekizine kadar artık cikmasi gerek gun aşırı teste baslayacagim regl gelmedigi sürece nasip artik

Sağolasın canım hepimiz için amin inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…