• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Kızlarr ya bu saatlerde mide bulantısı yaşıyorum normal mi acaba🤦🏻‍♀️
olabilir canimmm normaldir bence3 gebelik icin cok erken eltimin 3.ayinda basladi bulanti kusmalari cunku ondan biliyorum hdjdjdjd bende ani acikmalar basladi dun aksam yataga gectim acliktan bayiliyodum nerdeyse jdjdjd bugunde kahvaltidan iki saat sonra elim ayagim titredi acliktan dedim dur yapma inanirim jdjdjrj

olabilir canimmm normaldir bence3 gebelik icin cok erken eltimin 3.ayinda basladi bulanti kusmalari cunku ondan biliyorum hdjdjdjd bende ani acikmalar basladi dun aksam yataga gectim acliktan bayiliyodum nerdeyse jdjdjd bugunde kahvaltidan iki saat sonra elim ayagim titredi acliktan dedim dur yapma inanirim jdjdjrj
😅😅🙈Ayy hadi inşallah

Aa neden kız ben bilmiyordum her zaman kullanmıyorum ama böyle çok akıntk varken rahatsız oluyorum
bebegim bende de akinti oluyor ben 2 3 kat rulo pecete kullaniyorum kirlendikce onu degistiriyorum vajinanin hava almasi gerek pedler vajinanin hava almasini engelliyormuss cogu doktor önermez

Hayır dodoo şuan olmaz yapacaksan sabah yap
suan zaten yapmam kiii sabah icin dedim onu cjxjxjdodk test yapsam mi yapmasam mi diye düşünüyorum sabahlari sonra kosuyorum hemen tuvalete test almıyorum yanima yapmiyorum xjxjdjdjd sonra da zaten ilk idrar gitti artik mecbur yarini beklicen diyip kendimi avutuyorum hfjfjd kendi kendime tuzak kuruyorumm ifdjodkdodm

suan zaten yapmam kiii sabah icin dedim onu cjxjxjdodk test yapsam mi yapmasam mi diye düşünüyorum sabahlari sonra kosuyorum hemen tuvalete test almıyorum yanima yapmiyorum xjxjdjdjd sonra da zaten ilk idrar gitti artik mecbur yarini beklicen diyip kendimi avutuyorum hfjfjd kendi kendime tuzak kuruyorumm ifdjodkdodm
Olmazsada üzülmiycem diğer batım 3 ocak yine buradayız hahxjxjxj

Güzel bi taktikmiş 😅 keşke bugün öyle yapsaydım testi çöp etmeseydim

Back
X