• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

benimde kasik agrim cok yoktu ama sol kasigimda agri basladi ve gun boyu gobek cizgisi hizasinda bi ağırlık ve hassasiyetim var bide göğüs agrim tabiki
Şimdi namazda dua ettim önce kendime sonra burada müjdeli haber bekleyenlere. Dodo ilk konuşmayı sen açtığın için sana özellikle ismen yaptım. İsmini bilmiyorum ama:)

D dodo1234 karnım ağrıyor alt karın ağrım bi gelip bi gidiyor soldan soldan bazen bacağım uyuşuyor sonra geçiyor 20-30 dakikada bir akıntı geliyor 😅 testler negatif adet gelmiyor 😅 nolcak böyle

Güzel bi taktikmiş 😅 keşke bugün öyle yapsaydım testi çöp etmeseydim
ay ben hep boyle tutuyorum kendimifnjfjdkdkdjdkd resmen ke di kendimi kandiriyorum djhdjdjd tavsiye edilir jfhdjfkdkd test yapsam mi dedim sonra yok ya bosver daha erken diyip durdum icimden yine test yapmak gecoyordu baktim tutamicam kendimi hemen tuvalete atttim sonra da ohh yapamadim diyip kendimi gövde gosterisi yapiyorum delirdim galiba jfhfifidndlss

ay ben hep boyle tutuyorum kendimifnjfjdkdkdjdkd resmen ke di kendimi kandiriyorum djhdjdjd tavsiye edilir jfhdjfkdkd test yapsam mi dedim sonra yok ya bosver daha erken diyip durdum icimden yine test yapmak gecoyordu baktim tutamicam kendimi hemen tuvalete atttim sonra da ohh yapamadim diyip kendimi gövde gosterisi yapiyorum delirdim galiba jfhfifidndlss
Kan verdiğim için galiba benim tüm test yapma istekleri gitti ben sok

Şimdi namazda dua ettim önce kendime sonra burada müjdeli haber bekleyenlere. Dodo ilk konuşmayı sen açtığın için sana özellikle ismen yaptım. İsmini bilmiyorum ama:)
yaaa canim Allah kabul etsin, Allah razi olsun dualarin kabul olsun Rabbim hicbirimizin kucagini bos burakmasin hayirli evlatlar nadip etsinn🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿 kulupte baska dodo yoktur diye dusunuyorum heralde hdjfk bir daha dua etmek istersen ismimi soylerim🥹🥹😅😅

D dodo1234 karnım ağrıyor alt karın ağrım bi gelip bi gidiyor soldan soldan bazen bacağım uyuşuyor sonra geçiyor 20-30 dakikada bir akıntı geliyor 😅 testler negatif adet gelmiyor 😅 nolcak böyle
gecen ay ben jfhdjeksk ulan bide gecen ay hic umudum yoktu esim sehir dışındaydı yumurtlamami 3 gun gectikten sonra gelmisti ve sıfır dusunceyle gecirdim o ayi o yuzden hic konu falan da acmamistim ona ragmen 4 gun gecikti jxjhdjdj demekki takmamak gerekiyomus

Bende bırakamıyorum valla açıp açıp okuyorum😅 hadi pozitifleri görelim daha çok
temmuzdan beri konu aciyorum bi gecen ay açmadım bu grup muthis iyi geldi bana enerjimizin hep yuksek olmasi birimiz dusunce digerinin kaldirmasi, negatif sonuc alsam bile uzulmeyecegim ayni grup devam edelim

Kızlar ya eşime adet olcam sızlamam var dedim bana şakayla karışık bizim çocuğumuz olmaycak mı dedi çok üzüldüm ya daha 3 ay oldu halbuki deniyoruz 🥲
1. ayda kocam acaba bizde bi sıkıntı mı var kesin benim cocugum olmuyo diye uzulmustu kocalar kapatilsin bu surede hdjdjdjhdj onun yüzünden 1 hafta gecmeden testler yapiyodum psikolojimi bozmustu jdfjfjdj simdi sorun olmadigini bildigi icin ici cok rahat bu ayda olmasa bu sefer napicaz diyo fjfhfjfk devam edicez napalim leylekler getirmicegine gore hdjdjkd Allahim cok saflar da ayni zamanda jfjdje

Back
X