ay brnim canlarimm ne guzel dualar ediyorsunuz yerim siziNe güzel dualar ettiniz öyle. İnşallah tek isteğim bu şu anda. Allah isteyen ve güzel annelik yapabilecek bütün kadınların kucağını boş bırakmasın ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay brnim canlarimm ne guzel dualar ediyorsunuz yerim siziNe güzel dualar ettiniz öyle. İnşallah tek isteğim bu şu anda. Allah isteyen ve güzel annelik yapabilecek bütün kadınların kucağını boş bırakmasın ya.
İnşallah o zamanlar gelsin. Hayat insana her şeyi öğretiyor. Daha ne yaşayabilirim diyorsun ama hep daha fazlasını yaşıyorsun malesefŞimdi ne istediğini çok iyi biliyorsun ve vücudun da kendini buna hazırlıyorduracı tecrübe dediğin de sana olgunluk veren deneyim olacak ve tatlı bebişine bakarken acılığın bilgeliği kalacak zaten. Olgunlaşmış meyve gibi
![]()
kesinlikle oyle atalarimiz biseyler biliyo demekki buyuk lokma ye buyuk soz soyleme diye bosuna dememişler ah ahhİnşallah o zamanlar gelsin. Hayat insana her şeyi öğretiyor. Daha ne yaşayabilirim diyorsun ama hep daha fazlasını yaşıyorsun malesef
Ay yok yok yapmam aşkım yaaKuzum bence de yapma ama kendini tutamaz da yaparsan aman ellerini uzuuun uzuun yıka![]()
icim rahatladi valla hdjdjdjfkjdkxAy yok yok yapmam aşkım yaa
Ya hep öyle asırı komik şimdi yine bı konuyu konuştum onunla 2 ay daha psikolojim var sonrasında deneriz dedim hahshs bende evlendiğim ilk zamanlar çok büyük konuştum eşimde öyle gece hayatı olan eğlenmeyi seven bir çiftiz ilk zamanlar asla uğraşamayız diyorduk geçtiğimiz hafta eğlenmeye gittiğimizde sanırım artık gece hayatımıza bir biberon eklenecek diyip sakalasmıstıksenin esinin rahatlik seviyesi peki jdjxjdkkd
Ay gündüz işte okulda zaman geçiyor da akşamları bir türlü ertesi gün olmuyor :/canim bence erken yapmissin biraz daha bekle, onlar bende de var olabilir, asil sansli olan sensin bilincli bi kocan var daha ne istiyon kiz bizimkilere laf anlatana kadar deveye hendek atlatiriz fkxjkxndkdmd
Bızım evdede kocam pozıtıfı hıcbır zaman 13 ay oldu bak hıc demedı bızım cocogumuz nıye olmuyo olmayacak vs ama ben olmuyo olmaaycak her ay aglıyom1. ayda kocam acaba bizde bi sıkıntı mı var kesin benim cocugum olmuyo diye uzulmustu kocalar kapatilsin bu surede hdjdjdjhdj onun yüzünden 1 hafta gecmeden testler yapiyodum psikolojimi bozmustu jdfjfjdj simdi sorun olmadigini bildigi icin ici cok rahat bu ayda olmasa bu sefer napicaz diyo fjfhfjfk devam edicez napalim leylekler getirmicegine gore hdjdjkd Allahim cok saflar da ayni zamanda jfjdje
gece hayatinizin artik emzik biberon süt mama olacagi gercegiyle karsilasmissiniz ikonik bi cift cjfjdjdkdmdYa hep öyle asırı komik şimdi yine bı konuyu konuştum onunla 2 ay daha psikolojim var sonrasında deneriz dedim hahshs bende evlendiğim ilk zamanlar çok büyük konuştum eşimde öyle gece hayatı olan eğlenmeyi seven bir çiftiz ilk zamanlar asla uğraşamayız diyorduk geçtiğimiz hafta eğlenmeye gittiğimizde sanırım artık gece hayatımıza bir biberon eklenecek diyip sakalasmıstık
Yaa sizin cümlelerinize hayranım yaa en büyük hayalim morali bozuk canı sıkkın arkadaşlarıma böylr konusabilmek büyüyünce inşallah olurum böylr ahahah size maşallahŞimdi ne istediğini çok iyi biliyorsun ve vücudun da kendini buna hazırlıyorduracı tecrübe dediğin de sana olgunluk veren deneyim olacak ve tatlı bebişine bakarken acılığın bilgeliği kalacak zaten. Olgunlaşmış meyve gibi
![]()
yanimiza gel bak nasil geciyor zamanAy gündüz işte okulda zaman geçiyor da akşamları bir türlü ertesi gün olmuyor :/
iste bak ne kadar sanslisiniz iste benim koca bi kere bana uzulme bi daha ki ay olur desin 1 yil kafaya takmam vallahi djdjjddkkdkfk ben onu teselli ediyom her ay ndjdjdjd her adet oldugumda cocuk gibi oluyo uzuluyo küsüyo jdndjdjdkBızım evdede kocam pozıtıfı hıcbır zaman 13 ay oldu bak hıc demedı bızım cocogumuz nıye olmuyo olmayacak vs ama ben olmuyo olmaaycak her ay aglıyom![]()
cen buyuyunce alsimist mi olcan bakimYaa sizin cümlelerinize hayranım yaa en büyük hayalim morali bozuk canı sıkkın arkadaşlarıma böylr konusabilmek büyüyünce inşallah olurum böylr ahahah size maşallah![]()
Hahahaha cok egleniyoruz ayakkabıları bile var sımdıdengece hayatinizin artik emzik biberon süt mama olacagi gercegiyle karsilasmissiniz ikonik bi cift cjfjdjdkdmd
Simdilik sadece bir hayal..... djksjdlsxjsk ama bana el vermek isterlerse kendileri zevkle kabul ederimcen buyuyunce alsimist mi olcan bakim![]()
ayy yicemm bunlari bu ne (erkek bebek totemi) senden o enerjiyi aliyorum dnjdjdke
Bunu cogu tandıgımdan duyddun anneannemde dahıl kocası kusermısiste bak ne kadar sanslisiniz iste benim koca bi kere bana uzulme bi daha ki ay olur desin 1 yil kafaya takmam vallahi djdjjddkkdkfk ben onu teselli ediyom her ay ndjdjdjd her adet oldugumda cocuk gibi oluyo uzuluyo küsüyo jdndjdjdk
takma duzelir be kanka jfxbjxnxkx ona guveniyorum sana el atacaktirrSimdilik sadece bir hayal..... djksjdlsxjsk ama bana el vermek isterlerse kendileri zevkle kabul ederimalsimist ben sadece şey diyebiliyorum kanka Allah büyük takma bosver
![]()
Hayırrr cinsiyeti hiiç farketmez sağlıklı olsun yeter kiayy yicemm bunlari bu ne (erkek bebek totemi) senden o enerjiyi aliyorum dnjdjdke
Oyy çok tatlılar bir an önce 1 çift yumuş minik ayakcıklarla dolsun hayırlısıyla sağlıkla aminnHahahaha cok egleniyoruz ayakkabıları bile var sımdıden Eki Görüntüle 3681282