• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Şimdi ne istediğini çok iyi biliyorsun ve vücudun da kendini buna hazırlıyordur 😊 acı tecrübe dediğin de sana olgunluk veren deneyim olacak ve tatlı bebişine bakarken acılığın bilgeliği kalacak zaten. Olgunlaşmış meyve gibi ❤️
İnşallah o zamanlar gelsin. Hayat insana her şeyi öğretiyor. Daha ne yaşayabilirim diyorsun ama hep daha fazlasını yaşıyorsun malesef

senin esinin rahatlik seviyesi peki jdjxjdkkd
Ya hep öyle asırı komik şimdi yine bı konuyu konuştum onunla 2 ay daha psikolojim var sonrasında deneriz dedim hahshs bende evlendiğim ilk zamanlar çok büyük konuştum eşimde öyle gece hayatı olan eğlenmeyi seven bir çiftiz ilk zamanlar asla uğraşamayız diyorduk geçtiğimiz hafta eğlenmeye gittiğimizde sanırım artık gece hayatımıza bir biberon eklenecek diyip sakalasmıstık

canim bence erken yapmissin biraz daha bekle, onlar bende de var olabilir, asil sansli olan sensin bilincli bi kocan var daha ne istiyon kiz bizimkilere laf anlatana kadar deveye hendek atlatiriz fkxjkxndkdmd
Ay gündüz işte okulda zaman geçiyor da akşamları bir türlü ertesi gün olmuyor :/

1. ayda kocam acaba bizde bi sıkıntı mı var kesin benim cocugum olmuyo diye uzulmustu kocalar kapatilsin bu surede hdjdjdjhdj onun yüzünden 1 hafta gecmeden testler yapiyodum psikolojimi bozmustu jdfjfjdj simdi sorun olmadigini bildigi icin ici cok rahat bu ayda olmasa bu sefer napicaz diyo fjfhfjfk devam edicez napalim leylekler getirmicegine gore hdjdjkd Allahim cok saflar da ayni zamanda jfjdje
Bızım evdede kocam pozıtıfı hıcbır zaman 13 ay oldu bak hıc demedı bızım cocogumuz nıye olmuyo olmayacak vs ama ben olmuyo olmaaycak her ay aglıyom😂

Ya hep öyle asırı komik şimdi yine bı konuyu konuştum onunla 2 ay daha psikolojim var sonrasında deneriz dedim hahshs bende evlendiğim ilk zamanlar çok büyük konuştum eşimde öyle gece hayatı olan eğlenmeyi seven bir çiftiz ilk zamanlar asla uğraşamayız diyorduk geçtiğimiz hafta eğlenmeye gittiğimizde sanırım artık gece hayatımıza bir biberon eklenecek diyip sakalasmıstık
gece hayatinizin artik emzik biberon süt mama olacagi gercegiyle karsilasmissiniz ikonik bi cift cjfjdjdkdmd

Şimdi ne istediğini çok iyi biliyorsun ve vücudun da kendini buna hazırlıyordur 😊 acı tecrübe dediğin de sana olgunluk veren deneyim olacak ve tatlı bebişine bakarken acılığın bilgeliği kalacak zaten. Olgunlaşmış meyve gibi ❤️
Yaa sizin cümlelerinize hayranım yaa en büyük hayalim morali bozuk canı sıkkın arkadaşlarıma böylr konusabilmek büyüyünce inşallah olurum böylr ahahah size maşallah 🧿

Bızım evdede kocam pozıtıfı hıcbır zaman 13 ay oldu bak hıc demedı bızım cocogumuz nıye olmuyo olmayacak vs ama ben olmuyo olmaaycak her ay aglıyom😂
iste bak ne kadar sanslisiniz iste benim koca bi kere bana uzulme bi daha ki ay olur desin 1 yil kafaya takmam vallahi djdjjddkkdkfk ben onu teselli ediyom her ay ndjdjdjd her adet oldugumda cocuk gibi oluyo uzuluyo küsüyo jdndjdjdk

gece hayatinizin artik emzik biberon süt mama olacagi gercegiyle karsilasmissiniz ikonik bi cift cjfjdjdkdmd
Hahahaha cok egleniyoruz ayakkabıları bile var sımdıden 🥹🥹🥹
IMG_0771.webp

iste bak ne kadar sanslisiniz iste benim koca bi kere bana uzulme bi daha ki ay olur desin 1 yil kafaya takmam vallahi djdjjddkkdkfk ben onu teselli ediyom her ay ndjdjdjd her adet oldugumda cocuk gibi oluyo uzuluyo küsüyo jdndjdjdk
Bunu cogu tandıgımdan duyddun anneannemde dahıl kocası kusermıs😂😂 her adet oldugunda kavga cıkarırmıs bızım evde ben oyleyım kocam benı tesellı etmekten yoruldu herhalde ama cok zor ıste takmamak uzulmemek

Back
X