aynen onceden cok isterim ilk.kizim olsun derdim simdi Allahim saglikli hayirli evlat amin fkdjdkkddmErkek bebekte kabul kız da olsunda hahdjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen onceden cok isterim ilk.kizim olsun derdim simdi Allahim saglikli hayirli evlat amin fkdjdkkddmErkek bebekte kabul kız da olsunda hahdjd
Hepimiz awoxta silik çıktık dün sonra ben kan verdim negatif çıktı jskgjdjsjKızlar bugün pek zamanım olmadı sayfaya girmeye.. baya bir konuşulmuş.. hamile olan varmı bugün?![]()
İşte insanlarda artık yalan söylemek durumunda kalıyor. Gidenler bir problemi olduğunu baştan biliyorsa misal pcos, diyorlar ki doktora 1 seneyi doldurduk. Bende evliliğimin 4. Ayında gittim doktor dedi ki zayıfla olur hadi yallahZaten doktorlara cok gıttım ama. 12 ay dolmadan bana hıcbıse yapmadılar hsg onermedıler klomen bıle kullandırtmasılar taö 13. Ayımda ılk defa kullandı
Hayırlı haberlerini bekliyoruzİnşallah yarın yapacam ben test![]()
e napim askim ya djdhdjfnxjfjfkfkkdkdd kocamda oyle sormasaydi djdjdjdodkdHahhahaha bagırtmaaa
Yaaa üzüldümmHepimiz awoxta silik çıktık dün sonra ben kan verdim negatif çıktı jskgjdjsj
Senin dpo kaç canım? Yarın test yapacak mısın?Hayırlı haberlerini bekliyoruz![]()
benimki bakti ya sagolsun valla 8 yada 9. aydi galiba hsg ve sperm testi verdigimizdeZaten doktorlara cok gıttım ama. 12 ay dolmadan bana hıcbıse yapmadılar hsg onermedıler klomen bıle kullandırtmasılar taö 13. Ayımda ılk defa kullandı
Ya senin doktorda bir değişik yani ben 160 43 kiloyum bende de pcos var kiloyla hamile kalan bir sürü insan var kilodan önce tedaviye odaklansa keşkeİşte insanlarda artık yalan söylemek durumunda kalıyor. Gidenler bir problemi olduğunu baştan biliyorsa misal pcos, diyorlar ki doktora 1 seneyi doldurduk. Bende evliliğimin 4. Ayında gittim doktor dedi ki zayıfla olur hadi yallah![]()
Kaçıncı gündü ya kimsenin ki aklımda kalmıyor beynim çok dolu 3 aydırHepimiz awoxta silik çıktık dün sonra ben kan verdim negatif çıktı jskgjdjsj
henuz haber almadik bakalim bugün bos gectikkKızlar bugün pek zamanım olmadı sayfaya girmeye.. baya bir konuşulmuş.. hamile olan varmı bugün?![]()
Kız üzülme ben hiç üzülmedim try again yeni aylar yeni umutlar ajzhjsj şey gibi farklı hayatlar farklı insanlarYaaa üzüldümm![]()
Ben bu ay cok gec yumurtladım. Normalde bat 8 aralıkdı fakat 30 kasım piki gördüm.. suan dpo 2 deyimSenin dpo kaç canım? Yarın test yapacak mısın?
sonra bende melegin sonuca gore kendime negatif verdim cjxjdjdkdmdHepimiz awoxta silik çıktık dün sonra ben kan verdim negatif çıktı jskgjdjsj
Dpo7 yada 8 di dünKaçıncı gündü ya kimsenin ki aklımda kalmıyor beynim çok dolu 3 aydırburada yeni bilgiler öğrenmekten
Tühhh inşallah yarın güzel haberler alırızhenuz haber almadik bakalim bugün bos gectikk
Dpo7 yada 8 di dün
bizim keyif seviyesi bagirtti xkxjxkxkxmkxKız üzülme ben hiç üzülmedim try again yeni aylar yeni umutlar ajzhjsj şey gibi farklı hayatlar farklı insanlar
Hahahahhahaha vallah güldürdün beni… allah da swni güldürsünKız üzülme ben hiç üzülmedim try again yeni aylar yeni umutlar ajzhjsj şey gibi farklı hayatlar farklı insanlar