• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Zaten doktorlara cok gıttım ama. 12 ay dolmadan bana hıcbıse yapmadılar hsg onermedıler klomen bıle kullandırtmasılar taö 13. Ayımda ılk defa kullandı
İşte insanlarda artık yalan söylemek durumunda kalıyor. Gidenler bir problemi olduğunu baştan biliyorsa misal pcos, diyorlar ki doktora 1 seneyi doldurduk. Bende evliliğimin 4. Ayında gittim doktor dedi ki zayıfla olur hadi yallah 😂😂😂

İşte insanlarda artık yalan söylemek durumunda kalıyor. Gidenler bir problemi olduğunu baştan biliyorsa misal pcos, diyorlar ki doktora 1 seneyi doldurduk. Bende evliliğimin 4. Ayında gittim doktor dedi ki zayıfla olur hadi yallah 😂😂😂
Ya senin doktorda bir değişik yani ben 160 43 kiloyum bende de pcos var kiloyla hamile kalan bir sürü insan var kilodan önce tedaviye odaklansa keşke

Kızlar merhaba yazıp yazmamak arasında çok kaldım ama dayanamadım yazıyorum. 2022 de evlendik 28 yaşındaydım. Bebek için erken olduğunu düşünüyordum ki alışma süreci sorunlar vs. derken hiç çocuk istememiştim. Sorunlarımızı aştıktan sonra yaklaşık 1 bucuk 2 yıl geçmişti bebek istediğimize karar verdik yaşım 30 oldu bu süreçte. Korunmayı bıraktığımızın 2. Ayında doktora gittim telaşla neden olmuyor diye meğer 1 yıla kadar olmaması normal sayılıyormuş doktor bana gülmüştü. Ve Allah’ın işi ben o ay doktora gittiğimde gebeliğimin ilk günleriymiş diğer haftalarda hamile olduğumu öğrendim. 2025 ocak ayıydı. Eylül sonu ekim başı doğum yapcaktım ne yazık ki 7. Ayımda dünyam başıma yıkıldı (bu detaya çok girmek istemiyorum burda umutla bekleyen güzel haberler alan kardeşlerimi üzmek istemem). Şuan kendimi toparlama sürecindeyim ve hayatta hiçbişeyi bu kadar çok istememiştim. Döngüm 23e düştü. Bat 3 aralık Dpo 13teyim. Yarın sabah dpo 14 ve erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Yumurtlamam 18-19 kasım da oldu. 17-19 kasım tarihlerinde ilişki oldu. Bu siteye daha önce yaşadığım özel durum nedeniyle katılmıştım. Nasıl kullanacağımı çok bilmiyorum. Günlerdir giriş yapmadan hepinizin yorumlarını okudum. Bunları neden buraya yazdım bilmiyorum ama günlerdir akşamları başımı yastığa koyup yazdıklarınızı okumaya başladığımda sizlerle sohbet ediyormuş gibi hissettirdiğiniz için belki de teşekkür etmek istedim. Sevdiklerimizin ve bizlerin sağlığı yerinde olsun Allah kucağımıza dünyanın en güzel bebeklerini nasip edecek inancım sonsuz. Sizler de umutsuzluğa kapılıp bu ayda olmadı diye kendinizi üzmeyin ♥️ pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ederim dünyanın en eşsiz en mükemmel günleri sizleri bekliyor. Bunu okursanız uzun yazdım diye bana kızmayın dediğim gibi bu platformu kullanan biri değilim normalde ama heyecanlarınızı ya da üzgünlüğünüzü görünce tutamadım kendimi 🙏🏻 lütfen dua edin kalbinizi ferah tutun bu ay olmazsa diğer aylarımız var. Sağlığımız yerinde olsun herşey zamanında olacaktır.

Back
X