• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Sordum onu doktoruma dedim ki hocam ben 1 yıldır doktor doktor geziyorum içime dönüyormuş bana hep yok bir şey diyip gönderiyorlar neden dedim açıklaması şu. Onların uzmanlık alanına girmiyor ve cihazları çok gelişmiş olmayabiliyor bir de gebe kalmaya engel bir durum statüsünde değerlendirmiyorlar. Bşr de bu doğuştan oluyormuş ve ben kadın doğuma düzenli olarak giden biriyim neden bilmiyorum yani hep kontrole giderdim bak bu yaşımda öğrendim perde olduğunu hamile kalsam bile düşük yaparmışım yani. Ama doktorum hemen ameliyat etmedi beni hiç hamile kalmamışsın böyle doğum yapamayacağını bilemeyiz dedi en son artık tüp bebek yağınca riske atamayız gel yapalım dediYa
Ya söyle bısey sorcam kadın dogum doktorumu cekfı hsg nı radyolojı uzmanımı ben hastanelerle konusuyırum doktorun ckemesını ıstıyosanız once ona muayne oömanız lazkm dıyolarda

Ya benım kafama okadar kazındıkı bır yılın dolsun fıkrı ben 6 ayda hıc sıcak bakmıyordum hsg ye ıste dıyodum bır bıldıklerı vardır olur eee stresım de cok ondan olmuyo belkıde kesın ondan emınım dıyebılırım sıze ole bır stres sıkıntı kafaya takma😃
ya bana cebremdekiler herkes aynis eyi soyluyor bir yil normal sabret daha erken hemen herkesin olmaz ee sonra eltim tekte hamile kaldi psikolojimi bozdu e hani hemen olmuyodu bi sorun mu var falan valla dedim kusura bakmayin ben gidiyom fjfjfjfjjfkf simdi cok sukur icim rahat yani

Oo acı esıgım benım cok dusuk helede ora konusunda o yuzden cekınemedım devlette ıste maddı ımkanıda bebek ıcın anca topladık toplamaya calıstık kesın gıdecegım fılme
o zaman kesin ozelde cektir gozyaslarim pit pit dokukuyodu benim valla bide benim eşik yuksektir normalde djdjdkd

ya bana cebremdekiler herkes aynis eyi soyluyor bir yil normal sabret daha erken hemen herkesin olmaz ee sonra eltim tekte hamile kaldi psikolojimi bozdu e hani hemen olmuyodu bi sorun mu var falan valla dedim kusura bakmayin ben gidiyom fjfjfjfjjfkf simdi cok sukur icim rahat yani
Bak cevrende eltı vs olması ayrı bır olay oda ınsanı kotu etkıler benım eltım yok daha ama olup hamıle kalsa bende emın ol ıkımcı ayda gıdrr cekınırdım oyle de kafaya takarım

Ya söyle bısey sorcam kadın dogum doktorumu cekfı hsg nı radyolojı uzmanımı ben hastanelerle konusuyırum doktorun ckemesını ıstıyosanız once ona muayne oömanız lazkm dıyolarda
Radyoloji uzmanı çekti canım ve o an söyledi bana biraz sıkıntı var gibi diye. Doktor fa üstten basıklık var ama tam bilemedim dedi ordan sonra o doktoru dinlemeyi bıraktım tamam tamam diyip çıktım

Radyoloji uzmanı çekti canım ve o an söyledi bana biraz sıkıntı var gibi diye. Doktor fa üstten basıklık var ama tam bilemedim dedi ordan sonra o doktoru dinlemeyi bıraktım tamam tamam diyip çıktım
Anladım canım bende halamın kontrollerını yapan bır doktorı var ona gıdıcem cok ovdu onun sayesınde bebegı olmus ıkı yıl sonra ınsallah banada deva olur

Ay bu utanma işini ne yapacaz ya aşamıyorum ben 😕
askim valla doktor iyiyse erkek kadin fark etmiyor benim icin kadin doktora gittim ilk evlendigim aylarda kadin asla belirtim olmamasina ragmen mantar dedi bana ya jdjdjdj hani yoldan gecen birini cevir mantar belirtilerini sayar bu kadin doktordu djdjjxdjjdkdk erkege gittim enfeksiyon kaplamis her yerini sen nasil yasiyon boyle dedi kizim dedim yasayamiyom hocamm iliski olmuyo olmaz tabi enfeksiyondan bisey gorunmuyor dedi tedavi uyguladi ve duzeldim cok sukur yani iyo bir doktorsa erkek kadin dusunmeyin

askim valla doktor iyiyse erkek kadin fark etmiyor benim icin kadin doktora gittim ilk evlendigim aylarda kadin asla belirtim olmamasina ragmen mantar dedi bana ya jdjdjdj hani yoldan gecen birini cevir mantar belirtilerini sayar bu kadin doktordu djdjjxdjjdkdk erkege gittim enfeksiyon kaplamis her yerini sen nasil yasiyon boyle dedi kizim dedim yasayamiyom hocamm iliski olmuyo olmaz tabi enfeksiyondan bisey gorunmuyor dedi tedavi uyguladi ve duzeldim cok sukur yani iyo bir doktorsa erkek kadin dusunmeyin
Haklısın burada da bi erkek bi kadın var erkeği tercih ediyorum ben de

Back
X