- 1 Nisan 2019
- 828
- 375
- 103
Net erkek doktorlar daha iyilerKadın değil erkek ben kadın doktorların kaprislerini sevmiyorum ya hajdjdjdjd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net erkek doktorlar daha iyilerKadın değil erkek ben kadın doktorların kaprislerini sevmiyorum ya hajdjdjdjd
benimde erkek doktorum bulundugum yerdeki en iyo doktor maalesef mecbur napalim djxjdk
Ya söyle bısey sorcam kadın dogum doktorumu cekfı hsg nı radyolojı uzmanımı ben hastanelerle konusuyırum doktorun ckemesını ıstıyosanız once ona muayne oömanız lazkm dıyolardaSordum onu doktoruma dedim ki hocam ben 1 yıldır doktor doktor geziyorum içime dönüyormuş bana hep yok bir şey diyip gönderiyorlar neden dedim açıklaması şu. Onların uzmanlık alanına girmiyor ve cihazları çok gelişmiş olmayabiliyor bir de gebe kalmaya engel bir durum statüsünde değerlendirmiyorlar. Bşr de bu doğuştan oluyormuş ve ben kadın doğuma düzenli olarak giden biriyim neden bilmiyorum yani hep kontrole giderdim bak bu yaşımda öğrendim perde olduğunu hamile kalsam bile düşük yaparmışım yani. Ama doktorum hemen ameliyat etmedi beni hiç hamile kalmamışsın böyle doğum yapamayacağını bilemeyiz dedi en son artık tüp bebek yağınca riske atamayız gel yapalım dediYa
ya bana cebremdekiler herkes aynis eyi soyluyor bir yil normal sabret daha erken hemen herkesin olmaz ee sonra eltim tekte hamile kaldi psikolojimi bozdu e hani hemen olmuyodu bi sorun mu var falan valla dedim kusura bakmayin ben gidiyom fjfjfjfjjfkf simdi cok sukur icim rahat yaniYa benım kafama okadar kazındıkı bır yılın dolsun fıkrı ben 6 ayda hıc sıcak bakmıyordum hsg ye ıste dıyodum bır bıldıklerı vardır olur eee stresım de cok ondan olmuyo belkıde kesın ondan emınım dıyebılırım sıze ole bır stres sıkıntı kafaya takma![]()
Cok ön yargıyla gıttım mecburıyetten tedavıyı o yapıyo dıye ama sınır oldum son gıtıygımdeBen hiç utanmıyorum sanırım arsızım ahahahahaha şaka bir yana insanlar işlerini yapıyorlar sadece oyle düşünmes
o zaman kesin ozelde cektir gozyaslarim pit pit dokukuyodu benim valla bide benim eşik yuksektir normalde djdjdkdOo acı esıgım benım cok dusuk helede ora konusunda o yuzden cekınemedım devlette ıste maddı ımkanıda bebek ıcın anca topladık toplamaya calıstık kesın gıdecegım fılme
Bak cevrende eltı vs olması ayrı bır olay oda ınsanı kotu etkıler benım eltım yok daha ama olup hamıle kalsa bende emın ol ıkımcı ayda gıdrr cekınırdım oyle de kafaya takarımya bana cebremdekiler herkes aynis eyi soyluyor bir yil normal sabret daha erken hemen herkesin olmaz ee sonra eltim tekte hamile kaldi psikolojimi bozdu e hani hemen olmuyodu bi sorun mu var falan valla dedim kusura bakmayin ben gidiyom fjfjfjfjjfkf simdi cok sukur icim rahat yani
Radyoloji uzmanı çekti canım ve o an söyledi bana biraz sıkıntı var gibi diye. Doktor fa üstten basıklık var ama tam bilemedim dedi ordan sonra o doktoru dinlemeyi bıraktım tamam tamam diyip çıktımYa söyle bısey sorcam kadın dogum doktorumu cekfı hsg nı radyolojı uzmanımı ben hastanelerle konusuyırum doktorun ckemesını ıstıyosanız once ona muayne oömanız lazkm dıyolarda
evet kesinlikleBen hiç utanmıyorum sanırım arsızım ahahahahaha şaka bir yana insanlar işlerini yapıyorlar sadece oyle düşünmes
Esıme dedım zaten ben dayananam oda ozele gıderız dedı napsın paradaan onemlı dedı benım dayanma gucumo zaman kesin ozelde cektir gozyaslarim pit pit dokukuyodu benim valla bide benim eşik yuksektir normalde djdjdkd
Doğum sancısı böyle mi oluyor diye sormuştum o da evet benzer dedi. Eşimde diyor ki neydi o çığlığın sana naptılar içeride ama 10 saniye bile sürmüyor ya.o zaman kesin ozelde cektir gozyaslarim pit pit dokukuyodu benim valla bide benim eşik yuksektir normalde djdjdkd
Anladım canım bende halamın kontrollerını yapan bır doktorı var ona gıdıcem cok ovdu onun sayesınde bebegı olmus ıkı yıl sonra ınsallah banada deva olurRadyoloji uzmanı çekti canım ve o an söyledi bana biraz sıkıntı var gibi diye. Doktor fa üstten basıklık var ama tam bilemedim dedi ordan sonra o doktoru dinlemeyi bıraktım tamam tamam diyip çıktım
İnşallah canımAnladım canım bende halamın kontrollerını yapan bır doktorı var ona gıdıcem cok ovdu onun sayesınde bebegı olmus ıkı yıl sonra ınsallah banada deva olur
askim valla doktor iyiyse erkek kadin fark etmiyor benim icin kadin doktora gittim ilk evlendigim aylarda kadin asla belirtim olmamasina ragmen mantar dedi bana ya jdjdjdj hani yoldan gecen birini cevir mantar belirtilerini sayar bu kadin doktordu djdjjxdjjdkdk erkege gittim enfeksiyon kaplamis her yerini sen nasil yasiyon boyle dedi kizim dedim yasayamiyom hocamm iliski olmuyo olmaz tabi enfeksiyondan bisey gorunmuyor dedi tedavi uyguladi ve duzeldim cok sukur yani iyo bir doktorsa erkek kadin dusunmeyinAy bu utanma işini ne yapacaz ya aşamıyorum ben![]()
Bana hsg benzetmesını yapanlar kurtaj gıbı oluyo dedılerDoğum sancısı böyle mi oluyor diye sormuştum o da evet benzer dedi. Eşimde diyor ki neydi o çığlığın sana naptılar içeride ama 10 saniye bile sürmüyor ya.
Haklısın burada da bi erkek bi kadın var erkeği tercih ediyorum ben deaskim valla doktor iyiyse erkek kadin fark etmiyor benim icin kadin doktora gittim ilk evlendigim aylarda kadin asla belirtim olmamasina ragmen mantar dedi bana ya jdjdjdj hani yoldan gecen birini cevir mantar belirtilerini sayar bu kadin doktordu djdjjxdjjdkdk erkege gittim enfeksiyon kaplamis her yerini sen nasil yasiyon boyle dedi kizim dedim yasayamiyom hocamm iliski olmuyo olmaz tabi enfeksiyondan bisey gorunmuyor dedi tedavi uyguladi ve duzeldim cok sukur yani iyo bir doktorsa erkek kadin dusunmeyin
ay benimki baska dunya zaten oraya hic girmim anlatsam krize girersiniz jxxjjxjddmdoxxjdjjdxBak cevrende eltı vs olması ayrı bır olay oda ınsanı kotu etkıler benım eltım yok daha ama olup hamıle kalsa bende emın ol ıkımcı ayda gıdrr cekınırdım oyle de kafaya takarım
Nıyeay benimki baska dunya zaten oraya hic girmim anlatsam krize girersiniz jxxjjxjddmdoxxjdjjdx
insallah gerek kalmaz canimin iciiiEsıme dedım zaten ben dayananam oda ozele gıderız dedı napsın paradaan onemlı dedı benım dayanma gucumama gercekten oyle dayanamazdım ya