benim bi 3 4 dk surdu maalesef jdjdjdjdDoğum sancısı böyle mi oluyor diye sormuştum o da evet benzer dedi. Eşimde diyor ki neydi o çığlığın sana naptılar içeride ama 10 saniye bile sürmüyor ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bi 3 4 dk surdu maalesef jdjdjdjdDoğum sancısı böyle mi oluyor diye sormuştum o da evet benzer dedi. Eşimde diyor ki neydi o çığlığın sana naptılar içeride ama 10 saniye bile sürmüyor ya.
Benim eltim falan yok hiç sjdjdjsjjsay benimki baska dunya zaten oraya hic girmim anlatsam krize girersiniz jxxjjxjddmdoxxjdjjdx
Insallah bu arafa yârın kadın doguma gıdıyorum klomen veren doktor benı takıp etmedı acayıp bır sancım oldu ıkı gun kıst olustu dıye korktum baska bır ıle doktora gıdıcem yarıninsallah gerek kalmaz canimin iciii
iyi olani secicez napalimHaklısın burada da bi erkek bi kadın var erkeği tercih ediyorum ben de
ay gece gece dedikodu mu yapalim simdi djdjdjdndjdmdkd
o kadar sanslisiniz ki anlatamam hele bide buyuk eltiniz yoksa kucugu siz degilseniz ekstra ekstra sanslisiniz vallahi seciis kisilersiniz dnjdjdjdjdnxxkmxkdxmBenim eltim falan yok hiç sjdjdjsjjs
Yap nolcak yahuay gece gece dedikodu mu yapalim simdi djdjdjdndjdmdkd
iyi bak ne guzel bi kontrollerini yaptirmis olursun icin rahatlarInsallah bu arafa yârın kadın doguma gıdıyorum klomen veren doktor benı takıp etmedı acayıp bır sancım oldu ıkı gun kıst olustu dıye korktum baska bır ıle doktora gıdıcem yarın
Olursa zaten en buyuk benımo kadar sanslisiniz ki anlatamam hele bide buyuk eltiniz yoksa kucugu siz degilseniz ekstra ekstra sanslisiniz vallahi seciis kisilersiniz dnjdjdjdjdnxxkmxkdxm
Yasadıgım yerde randevu bulamıyom başka yere gıdıcem boylede bır rezıllıkiyi bak ne guzel bi kontrollerini yaptirmis olursun icin rahatlar
kucuk sehir problemssssYasadıgım yerde randevu bulamıyom başka yere gıdıcem boylede bır rezıllık
sen iyi birisin senden aliyorum o enerjiyi xjxjxjxnOlursa zaten en buyuk benım![]()
Malesefkucuk sehir problemssss
sen iyi birisin senden aliyorum o enerjiyi xjxjxjxn
Acısı 2 kere oluyor tüplere sıvı verirken. Kusucam sanmıştım midem bulanmıştı ama Acısı dediğim gibi 5 10 saniye sürdü.benim bi 3 4 dk surdu maalesef jdjdjdjd
ay kisaca anlatiyim o zaman cok israr ettin xjxjxjxjd, eltimin 4 yaslarinda bi cocugu var ailedeki ilk torunmus ölüyorlar cocuga oyle bi sevgi yok yani hayatimda gormedim kaynanam cocuklarini o akdar sevmiyo o derece diyim xjxjdjd eltime de ikinciyi getir dusun kardesi olsun falan diyolardi oda yok ya o getirsin sora da ben hic ugrasmama istemiyorum suan biraz daha buyusun falan diyordu sonra ben korunmayi biraktim 2 3 ay sonra dediki bende biraktim dedim hayirdir istemiyordun dedi ki baktim senin olmuyo korktum jdjddndjdjjddnjdjdid SENIN OLMUYO KORKTUM XJDNDJDNDKDMD dedim ki yanlis anlama beni senin ilk cocugunda tekte olmustu sen hamile kalirsin korkma dedim yok dedi ya olmazsa dedi iyi yani sen bilirsin dedim kadin 1 ay sonra hamile kalmis hemde yine tekte bfjxjxjxjxjxnfofm artik ana fikri siz cikarin xjxndjdmdodYap nolcak yahu![]()
ah ah bi bilsen djdjdjdjd ay dur hissedmeedim suan djdjdjdmtesekkur ederım cen neler yasadın bole ozaman hısset hamılemıyım cevap ver
![]()
Canım kürtaj nasıl bilmiyorum ama şöyle söyleyim eğer tüplerde tıkanıklık varsa daha acılı oluyormuş demek ki benim açıkmış ben 2 kere 10 ar saniye acı çektim çok yoğundu evet ama o kadar sürdüBana hsg benzetmesını yapanlar kurtaj gıbı oluyo dedıler![]()