ben kalktigim an karnima sancilar girdi sanki yeni adet olmusum gibi 3 gun kanamam vardiAcısı 2 kere oluyor tüplere sıvı verirken. Kusucam sanmıştım midem bulanmıştı ama Acısı dediğim gibi 5 10 saniye sürdü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kalktigim an karnima sancilar girdi sanki yeni adet olmusum gibi 3 gun kanamam vardiAcısı 2 kere oluyor tüplere sıvı verirken. Kusucam sanmıştım midem bulanmıştı ama Acısı dediğim gibi 5 10 saniye sürdü.
Hahhahahaha dodoo onun sacını basını yolay kisaca anlatiyim o zaman cok israr ettin xjxjxjxjd, eltimin 4 yaslarinda bi cocugu var ailedeki ilk torunmus ölüyorlar cocuga oyle bi sevgi yok yani hayatimda gormedim kaynanam cocuklarini o akdar sevmiyo o derece diyim xjxjdjd eltime de ikinciyi getir dusun kardesi olsun falan diyolardi oda yok ya o getirsin sora da ben hic ugrasmama istemiyorum suan biraz daha buyusun falan diyordu sonra ben korunmayi biraktim 2 3 ay sonra dediki bende biraktim dedim hayirdir istemiyordun dedi ki baktim senin olmuyo korktum jdjddndjdjjddnjdjdid SENIN OLMUYO KORKTUM XJDNDJDNDKDMD dedim ki yanlis anlama beni senin ilk cocugunda tekte olmustu sen hamile kalirsin korkma dedim yok dedi ya olmazsa dedi iyi yani sen bilirsin dedim kadin 1 ay sonra hamile kalmis hemde yine tekte bfjxjxjxjxjxnfofm artik ana fikri siz cikarin xjxndjdmdod
Ya ne gıcık bır kadın kusacam sınırden nefrert edıyorum bole ınsanlardan Allah sabır berdın sanada o sevıncı yasatsın tez zamanda canımay kisaca anlatiyim o zaman cok israr ettin xjxjxjxjd, eltimin 4 yaslarinda bi cocugu var ailedeki ilk torunmus ölüyorlar cocuga oyle bi sevgi yok yani hayatimda gormedim kaynanam cocuklarini o akdar sevmiyo o derece diyim xjxjdjd eltime de ikinciyi getir dusun kardesi olsun falan diyolardi oda yok ya o getirsin sora da ben hic ugrasmama istemiyorum suan biraz daha buyusun falan diyordu sonra ben korunmayi biraktim 2 3 ay sonra dediki bende biraktim dedim hayirdir istemiyordun dedi ki baktim senin olmuyo korktum jdjddndjdjjddnjdjdid SENIN OLMUYO KORKTUM XJDNDJDNDKDMD dedim ki yanlis anlama beni senin ilk cocugunda tekte olmustu sen hamile kalirsin korkma dedim yok dedi ya olmazsa dedi iyi yani sen bilirsin dedim kadin 1 ay sonra hamile kalmis hemde yine tekte bfjxjxjxjxjxnfofm artik ana fikri siz cikarin xjxndjdmdod
Korktum ne demek bu insanlarda bir gram akış yok mu ya. Hiç empati yeteneği yok mu yaay kisaca anlatiyim o zaman cok israr ettin xjxjxjxjd, eltimin 4 yaslarinda bi cocugu var ailedeki ilk torunmus ölüyorlar cocuga oyle bi sevgi yok yani hayatimda gormedim kaynanam cocuklarini o akdar sevmiyo o derece diyim xjxjdjd eltime de ikinciyi getir dusun kardesi olsun falan diyolardi oda yok ya o getirsin sora da ben hic ugrasmama istemiyorum suan biraz daha buyusun falan diyordu sonra ben korunmayi biraktim 2 3 ay sonra dediki bende biraktim dedim hayirdir istemiyordun dedi ki baktim senin olmuyo korktum jdjddndjdjjddnjdjdid SENIN OLMUYO KORKTUM XJDNDJDNDKDMD dedim ki yanlis anlama beni senin ilk cocugunda tekte olmustu sen hamile kalirsin korkma dedim yok dedi ya olmazsa dedi iyi yani sen bilirsin dedim kadin 1 ay sonra hamile kalmis hemde yine tekte bfjxjxjxjxjxnfofm artik ana fikri siz cikarin xjxndjdmdod
Evet ole dıyolar kapalysa daha acıkı dıye o yuzden ozele gıdıcem ya kaapalıysaCanım kürtaj nasıl bilmiyorum ama şöyle söyleyim eğer tüplerde tıkanıklık varsa daha acılı oluyormuş demek ki benim açıkmış ben 2 kere 10 ar saniye acı çektim çok yoğundu evet ama o kadar sürdü
Allahalla yaa demek her bünyede farklı işte belki tüplerde tıkanıklık varmıştır canım benim 1 gün oldu kanamam ama ağrı regl ağrısı gibi oldu benim regl sancıları çok yoğun geçer ama onun da etkisi olabilir deneyimliyim zaten yaniben kalktigim an karnima sancilar girdi sanki yeni adet olmusum gibi 3 gun kanamam vardi
hahahahaha maaaaleseff prenses kisiligime zarar vermeem hiccc fkjdjdjrkdkdHahhahahaha dodoo onun sacını basını yol
Doktorumun o sihirli lafını söyleyim buna dayanamıyprsan nasıl doğuracaksın diyip duruyordu her şryde bana hshdhdhdh çok korkuyorsan git tabi canım ama atlatılabilir bit şey emin olEvet ole dıyolar kapalysa daha acıkı dıye o yuzden ozele gıdıcem ya kaapalıysa
regli gecikti diyorum ki hamilesin test yap yok diyo bi kac gun bekledi test yaptin mi dedim evet pozitif dedi atsana bakim dedi KIYAMIYORUM SANA ATMAYA dedi jdjdofkdodkdpdoddkdkdkdYa ne gıcık bır kadın kusacam sınırden nefrert edıyorum bole ınsanlardan Allah sabır berdın sanada o sevıncı yasatsın tez zamanda canım
Bende zaten doguramayacagımı dusunuyorum normal hep soylerım bunu sezeryan olucam dıyeDoktorumun o sihirli lafını söyleyim buna dayanamıyprsan nasıl doğuracaksın diyip duruyordu her şryde bana hshdhdhdh çok korkuyorsan git tabi canım ama atlatılabilir bit şey emin ol
Suda doğurucam belki nerden biliyo sjdjcjcj hsg bende anestezili olurum gibiDoktorumun o sihirli lafını söyleyim buna dayanamıyprsan nasıl doğuracaksın diyip duruyordu her şryde bana hshdhdhdh çok korkuyorsan git tabi canım ama atlatılabilir bit şey emin ol
noooo maalesefff yokkk fjdjdjdkkd ay bide kaynanam o akilli getiriyo diyo dedim aynen akilli senin gelinin sonucta dedim fjdjdjdkdl pisman degilimd xjdndkkdodKorktum ne demek bu insanlarda bir gram akış yok mu ya. Hiç empati yeteneği yok mu ya
Ne bıcım bır ınsan bu ya sen nasıl sabredıyosun buna bole elti varken senı her ay esın tesellı etmelı vallaregli gecikti diyorum ki hamilesin test yap yok diyo bi kac gun bekledi test yaptin mi dedim evet pozitif dedi atsana bakim dedi KIYAMIYORUM SANA ATMAYA dedi jdjdofkdodkdpdoddkdkdkd
olabilir ya tikaniklik varsada artik acildi dedi yolladi dkjdkdkdAllahalla yaa demek her bünyede farklı işte belki tüplerde tıkanıklık varmıştır canım benim 1 gün oldu kanamam ama ağrı regl ağrısı gibi oldu benim regl sancıları çok yoğun geçer ama onun da etkisi olabilir deneyimliyim zaten yani
Senın rahım fılmını cekenede ayrı sınır oldum pda suphelı konusuyor yarabbı sabırolabilir ya tikaniklik varsada artik acildi dedi yolladi dkjdkdkd
Kızz alemsinregli gecikti diyorum ki hamilesin test yap yok diyo bi kac gun bekledi test yaptin mi dedim evet pozitif dedi atsana bakim dedi KIYAMIYORUM SANA ATMAYA dedi jdjdofkdodkdpdoddkdkdkd
takmiyom artik hahahah bide sey diyo dogum zamani sen bakarsin cocuga falan dedim kusura bakma ben bakmam dkjdjdjdkdkdl bakamiyosaniz yapmayin kardesim djdjdkdNe bıcım bır ınsan bu ya sen nasıl sabredıyosun buna bole elti varken senı her ay esın tesellı etmelı valla
Ay dodo ben dayanamazdım cirkef bi insanım cunku shdjdjsjsj allahtan kayınvalidem de görümcemde asl karısmazlar boyle seyler soylemezlernoooo maalesefff yokkk fjdjdjdkkd ay bide kaynanam o akilli getiriyo diyo dedim aynen akilli senin gelinin sonucta dedim fjdjdjdkdl pisman degilimd xjdndkkdod
takmiyom artik hahahah bide sey diyo dogum zamani sen bakarsin cocuga falan dedim kusura bakma ben bakmam dkjdjdjdkdkdl bakamiyosaniz yapmayin kardesim djdjdkd
hahahajaj karanlik yollardan gectim zehir gibi sular ictim bir yanimda ölüm bir yanimda yar sevddiiiimmmd jdjdjdjdjdkdkdmSenın rahım fılmını cekenede ayrı sınır oldum pda suphelı konusuyor yarabbı sabır