• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ay kisaca anlatiyim o zaman cok israr ettin xjxjxjxjd, eltimin 4 yaslarinda bi cocugu var ailedeki ilk torunmus ölüyorlar cocuga oyle bi sevgi yok yani hayatimda gormedim kaynanam cocuklarini o akdar sevmiyo o derece diyim xjxjdjd eltime de ikinciyi getir dusun kardesi olsun falan diyolardi oda yok ya o getirsin sora da ben hic ugrasmama istemiyorum suan biraz daha buyusun falan diyordu sonra ben korunmayi biraktim 2 3 ay sonra dediki bende biraktim dedim hayirdir istemiyordun dedi ki baktim senin olmuyo korktum jdjddndjdjjddnjdjdid SENIN OLMUYO KORKTUM XJDNDJDNDKDMD dedim ki yanlis anlama beni senin ilk cocugunda tekte olmustu sen hamile kalirsin korkma dedim yok dedi ya olmazsa dedi iyi yani sen bilirsin dedim kadin 1 ay sonra hamile kalmis hemde yine tekte bfjxjxjxjxjxnfofm artik ana fikri siz cikarin xjxndjdmdod
Hahhahahaha dodoo onun sacını basını yol

ay kisaca anlatiyim o zaman cok israr ettin xjxjxjxjd, eltimin 4 yaslarinda bi cocugu var ailedeki ilk torunmus ölüyorlar cocuga oyle bi sevgi yok yani hayatimda gormedim kaynanam cocuklarini o akdar sevmiyo o derece diyim xjxjdjd eltime de ikinciyi getir dusun kardesi olsun falan diyolardi oda yok ya o getirsin sora da ben hic ugrasmama istemiyorum suan biraz daha buyusun falan diyordu sonra ben korunmayi biraktim 2 3 ay sonra dediki bende biraktim dedim hayirdir istemiyordun dedi ki baktim senin olmuyo korktum jdjddndjdjjddnjdjdid SENIN OLMUYO KORKTUM XJDNDJDNDKDMD dedim ki yanlis anlama beni senin ilk cocugunda tekte olmustu sen hamile kalirsin korkma dedim yok dedi ya olmazsa dedi iyi yani sen bilirsin dedim kadin 1 ay sonra hamile kalmis hemde yine tekte bfjxjxjxjxjxnfofm artik ana fikri siz cikarin xjxndjdmdod
Ya ne gıcık bır kadın kusacam sınırden nefrert edıyorum bole ınsanlardan Allah sabır berdın sanada o sevıncı yasatsın tez zamanda canım

Korktum ne demek bu insanlarda bir gram akış yok mu ya. Hiç empati yeteneği yok mu ya

Canım kürtaj nasıl bilmiyorum ama şöyle söyleyim eğer tüplerde tıkanıklık varsa daha acılı oluyormuş demek ki benim açıkmış ben 2 kere 10 ar saniye acı çektim çok yoğundu evet ama o kadar sürdü
Evet ole dıyolar kapalysa daha acıkı dıye o yuzden ozele gıdıcem ya kaapalıysa

ben kalktigim an karnima sancilar girdi sanki yeni adet olmusum gibi 3 gun kanamam vardi
Allahalla yaa demek her bünyede farklı işte belki tüplerde tıkanıklık varmıştır canım benim 1 gün oldu kanamam ama ağrı regl ağrısı gibi oldu benim regl sancıları çok yoğun geçer ama onun da etkisi olabilir deneyimliyim zaten yani

Ya ne gıcık bır kadın kusacam sınırden nefrert edıyorum bole ınsanlardan Allah sabır berdın sanada o sevıncı yasatsın tez zamanda canım
regli gecikti diyorum ki hamilesin test yap yok diyo bi kac gun bekledi test yaptin mi dedim evet pozitif dedi atsana bakim dedi KIYAMIYORUM SANA ATMAYA dedi jdjdofkdodkdpdoddkdkdkd

Allahalla yaa demek her bünyede farklı işte belki tüplerde tıkanıklık varmıştır canım benim 1 gün oldu kanamam ama ağrı regl ağrısı gibi oldu benim regl sancıları çok yoğun geçer ama onun da etkisi olabilir deneyimliyim zaten yani
olabilir ya tikaniklik varsada artik acildi dedi yolladi dkjdkdkd

noooo maalesefff yokkk fjdjdjdkkd ay bide kaynanam o akilli getiriyo diyo dedim aynen akilli senin gelinin sonucta dedim fjdjdjdkdl pisman degilimd xjdndkkdod
Ay dodo ben dayanamazdım cirkef bi insanım cunku shdjdjsjsj allahtan kayınvalidem de görümcemde asl karısmazlar boyle seyler soylemezler

Back
X