Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım güzel haberler verelimAmin canım inşallah vardır sağlıklıdır ikimiz için de
Evet umudu kesme benim yerlesmem dpo 10 da anca başladı. Yerleşmeden sonra 2 günde beta farkedilir seviyeye geliyomuş o yüzden umut var hayırlısı olsun inşallah![]()
sabrett bak 13 dpo da ilk pozitifi gordu sende biraz sabret zeynosumGünaydın kızlarrr dpo 10 negatifff daha da bat a kadar yapmıcam zaten testim de kalmadı hofff![]()
Canım sağolll inanamıyorum hala bir süre inanamıcam gibi sağolunTebrik ederim canım kuruma çizgisi öyle olmaz bu arada gayet pozitif testinizz gözünüz aydın![]()
Ya yapınca lütfen haber ver çok merak ettim çünkü daha önce hiç duymamistimO tat bende de birkaç gün olduşu son 1-2 gün sanki geçer gibi hafifledi ama arada kendisini belli ediyor yine. Galiba yarın dayanamayıp test yapıcam artık
Benimki.bundan da silikti kan verdim pozitifti ve devamında yaptım testi koyulasti o yüzden hayırlı olsun canim hamilesin benceSelam kızlar sabah awox erken test yaptım dpo 13 falan sizce nasıl? Çizgi çok silik gibi dpo 13 e göre sanki öyle mi? Dün gün içinde yapmıştım o negatifti
Çok çok silik değil bence gayet belirginSelam kızlar sabah awox erken test yaptım dpo 13 falan sizce nasıl? Çizgi çok silik gibi dpo 13 e göre sanki öyle mi? Dün gün içinde yapmıştım o negatifti
Çok üzülüyorum ya valla ağlıyorum şu an tutamıyorum kendimisabrett bak 13 dpo da ilk pozitifi gordu sende biraz sabret zeynosum
sabret canim sabrett herşey olacağına varır o yuzden biraz sabirli olma ağlama neden agliyorsun elbet olur elbetÇok üzülüyorum ya valla ağlıyorum şu an tutamıyorum kendimizaten kasık ağrısındanda başka bir şeyim de yok haftaya kırmızılar da gelir hadi nanay
Canım bu ay olmazda diğer aylarda olur sen neden ağlıyorsun. Kendini böyle yıpratma lütfen. İnşaAllah yakın zamanda alacaksın güzel haberiÇok üzülüyorum ya valla ağlıyorum şu an tutamıyorum kendimizaten kasık ağrısındanda başka bir şeyim de yok haftaya kırmızılar da gelir hadi nanay
Canım sağol iyi ki varsınız mesajlarınızı okudukça gözlerim doluyor inşallah vardır ve sağlıkla gelir hepimizinki için dualarımBenimki.bundan da silikti kan verdim pozitifti ve devamında yaptım testi koyulasti o yüzden hayırlı olsun canim hamilesin bence![]()
Canım benim tez zamanda güzel haberler al inşallahÇok üzülüyorum ya valla ağlıyorum şu an tutamıyorum kendimizaten kasık ağrısındanda başka bir şeyim de yok haftaya kırmızılar da gelir hadi nanay
Canım bence senin yumurtan çatlamış muhakkak bugünü de değerlendirin sen tam doğurgan dönemdesin şu an işte hadi inşallah olsun tutsun bu ay
Süper fikir gidip ben de içeyim bana da iyi gelir inşaAllah
afiyet olsunnn dhdjdj
Regl yok, test yok o nasıl bir elenmedirDPO 13 Test mest yapmiyorim:) regli 2 gun gecti gogus hassasiyetim azaldo onin disinda birseu ypk bence bu qyda elendimndjdjd