Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Selam kızlar sabah awox erken test yaptım dpo 13 falan sizce nasıl? Çizgi çok silik gibi dpo 13 e göre sanki öyle mi? Dün gün içinde yapmıştım o negatifti
Benimki.bundan da silikti kan verdim pozitifti ve devamında yaptım testi koyulasti o yüzden hayırlı olsun canim hamilesin bence

İyi pazarlar kizlarrr. Sabah ilk idrar awox yaptim negatif. dpo 10 yada 11 yada 9 emin değilim. Geceleri artan adet olcakmisim gibi ağrılarim oluyo. Diger aylara gore tek fark su zamanlarda adet oncesi beyaz kremsi akıntı olurdu ama iki gündür yumurtlama akıntısı gibi uzayan seffaf akıntı var. Ovu. Yaptim pik değil. Gebeligini ogrenenler bu sekilde akıntıniz olmusmuydu ??
Bide grip oldum üstüne bogaz agrisi burun tıkanıklığı ilacda alamiyorum ya varsa bisey diye

Çok üzülüyorum ya valla ağlıyorum şu an tutamıyorum kendimi zaten kasık ağrısındanda başka bir şeyim de yok haftaya kırmızılar da gelir hadi nanay
Canım bu ay olmazda diğer aylarda olur sen neden ağlıyorsun. Kendini böyle yıpratma lütfen. İnşaAllah yakın zamanda alacaksın güzel haberi

Çok üzülüyorum ya valla ağlıyorum şu an tutamıyorum kendimi zaten kasık ağrısındanda başka bir şeyim de yok haftaya kırmızılar da gelir hadi nanay
Canım benim tez zamanda güzel haberler al inşallah hiç acele etme canım benim lekelenmem olmasa test yapmayacaktım çünkü beklemek en iyisi

DPO 13 Test mest yapmiyorim:) regli 2 gun gecti gogus hassasiyetim azaldo onin disinda birseu ypk bence bu qyda elendimndjdjd

Kızlar benimde 19 aralık bat bu ay klomen ve ovitrelle oldum beklemedeyim benim gibi olan var mo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…