1 KasımdıBır gun suren adet degısık 29 ından oncekı adetın ne zamandı
Degısık bır dongu olmus1 Kasımdı
Evet bende anlayamadım kist falan olabilir belki ayın 10 undan sonra randevu alabiliyorum o zaman alacağım inşallahDegısık bır dongu olmus
Hayırlı olsun canım Allah sağ Salim kucağına Almayı nasip etsinKızlar test yaptırdım beta 32 geldi darısı isteyenlerin başına inşallahdestekleriniz ve güzel dualarınız için teşekkür ederim
O zamana kadar gelmezse vardır deriz artıkYa progestan kullaniyorum ya o da geciktirir bence insqllah canimin ici ya. 10 aralikta doktpr kontrolum var o sama kadar bisey yapmicam gelmezse bakalim
O zaman o çizgi 30 falan değerini gösteriyor.Kızlar test yaptırdım beta 32 geldi darısı isteyenlerin başına inşallahdestekleriniz ve güzel dualarınız için teşekkür ederim
Yine pik çıkarsa heyecan artar. Ben regl zamanı ovüde pik görüp gebe olan çooook gördüm. Haydi inşaAllah diyelimBaşka testim yok son testimi dün kullandım ama akşama tekrar ovilasyon testi yapacağım belki test bozuktur
Hayırlı olsun canım, belirtin var mı peki? Mesela akıntı durumun nasıl az mı coğaldı mı?Kızlar test yaptırdım beta 32 geldi darısı isteyenlerin başına inşallahdestekleriniz ve güzel dualarınız için teşekkür ederim
Bekliyoruz inş olurInsallah olur
Olsun yeni döngü yeni umutlar boşverBen regl oldum askimlar yarında ise baslıyorum tatil bitti artık
Ben de regl oldum, yeni umutlar yükleniyor bakalım:)Ben regl oldum askimlar yarında ise baslıyorum tatil bitti artık
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn. Darısı bize inşaAllah.Kızlar test yaptırdım beta 32 geldi darısı isteyenlerin başına inşallahdestekleriniz ve güzel dualarınız için teşekkür ederim
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizimle de paylaş nasıl geçti sürecin neler yaptınKızlar test yaptırdım beta 32 geldi darısı isteyenlerin başına inşallahdestekleriniz ve güzel dualarınız için teşekkür ederim
Adet günün ne zaman?Kızlar selam,
Ben bir muallakta kaldım gidiyorum. 4 aralık günü hafif pembe leke gelmişti adet oldum sandım ama bugün 7 kasım gelen giden yok sürekli uzayan giden sümüksü akıntı test yaptım idrar ile oda negatif bana bir öneriniz var mı?
Doktor verdi canim evey fitil olarak kullaniyorum sekerimAşkım fitil olarak mı kullanıyorsun doktor mu verdi sen mi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?