- 8 Eylül 2021
- 828
- 513
- 53
Evet canim ondan verdi tutunmayo kolaylastirain diye bakalim insallah tutunma olmustur ne hissediyorsunO zamana kadar gelmezse vardır deriz artık
Bu progestan duphaston gibi etki etmiyor mu: bebek yoksa adeti, bebek varsa tutunmayı kolaylaştırmıyor mu?
Evet canım akıntım çoğaldı sürekli bir ıslaklık hissediyorum gibi regl olcam sandım onun dışında yorgunluk uyku hali falan vardı. Göğüslerimde de hassasiyetim vardıHayırlı olsun canım, belirtin var mı peki? Mesela akıntı durumun nasıl az mı coğaldı mı?
Peki akıntın nasıldı su gibi mi? Sadece ıslaklık hissi miEvet canım akıntım çoğaldı sürekli bir ıslaklık hissediyorum gibi regl olcam sandım onun dışında yorgunluk uyku hali falan vardı. Göğüslerimde de hassasiyetim vardı
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar test yaptırdım beta 32 geldi darısı isteyenlerin başına inşallahdestekleriniz ve güzel dualarınız için teşekkür ederim
Amin canımm hepiniz için dua edeceğimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn. Darısı bize inşaAllah.
Krem tonlarındaydı canım peçeteye geliyodu iç çamaşırımda da oluyorduPeki akıntın nasıldı su gibi mi? Sadece ıslaklık hissi mi
Teşekkür edrrim cevabın için canım, sağlıkla al kucağına inşallahKrem tonlarındaydı canım peçeteye geliyodu iç çamaşırımda da oluyordu
Sadece ıslaklık neyi gösteriyor peki?Peki akıntın nasıldı su gibi mi? Sadece ıslaklık hissi mi
Amin canım Allah hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler versin en önemlisi buTeşekkür edrrim cevabın için canım, sağlıkla al kucağına inşallah
iyi bari yeni dongun basladi en azindan seni ozlicez....Ben regl oldum askimlar yarında ise baslıyorum tatil bitti artık
Ay inşallah canım yaYine pik çıkarsa heyecan artar. Ben regl zamanı ovüde pik görüp gebe olan çooook gördüm. Haydi inşaAllah diyelim
hayirli olsun masallahhhKızlar test yaptırdım beta 32 geldi darısı isteyenlerin başına inşallahdestekleriniz ve güzel dualarınız için teşekkür ederim
Hamileyken akıntının arttığı söyleniyor belirti olabiliyor yaniSadece ıslaklık neyi gösteriyor peki?
Gönlünü ferah tut, tadını cıkar bu güzel haberin güzel ilerleyecek her şeyAmin canım Allah hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebişler versin en önemlisi builk gebelikte düşüğüm olduğu için şimdi bu nasıl devam edecek o konuda kaygılarım var
Özel bir hissim yok canım ama çok temenni ediyorum ki güzel haberi alalımEvet canim ondan verdi tutunmayo kolaylastirain diye bakalim insallah tutunma olmustur ne hissediyorsun
Webten giriyorum ben ama bildiğim kadarıyla uygulaması da vardı.Kizlar kadinlar kulubu uygulamadi varmi yoksa webten mi giriyorsyunuz
Ben webden giriyorum uygılama görmedimKizlar kadinlar kulubu uygulamadi varmi yoksa webten mi giriyorsyunuz
webten giriyorum bennn uygulamasini bulamadimKizlar kadinlar kulubu uygulamadi varmi yoksa webten mi giriyorsyunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?