Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Birebir aynısını yaşadım, ocak ayından beri deniyoruz denemeye başlamadan 3 ay önce dahiliye ve kadın doğuma göründüm ne gerekiyorsa baştan adım atayım istedim. Fakat iki hekimde tsh için bir yorumda bulunmadı, o zaman 3,5 idi. Daha sonra dahiliye doktoru değiştirdim iyi bir hekime denk geldim ne eksikse verdi tiroid ilacı, demir, b12, d vit. Henüz gebelik oluşmadı maalesef, yakın zamanda da pco görünümü olduğunu ve yumurtlama sorunum olduğunu öğrendim. Bu yola hiç düşünmeden girmek belki de daha kolay olacaktı..

D dodo1234 benim dün kahverengi kanama geldi ve adet bitti canım yani bugün adet başından itibaren 6. Günüm olmuş oluyor yumurtlama için daha 6 gün mü var yani?

D dodo1234 benim dün kahverengi kanama geldi ve adet bitti canım yani bugün adet başından itibaren 6. Günüm olmuş oluyor yumurtlama için daha 6 gün mü var yani?
Ben hep 4. Gün başlıyorum ovülasyon testine. Her ay aynı zamanda yumurtlama olmuyor canım

Canım emın ol bende hıc dusunmeden denemeye baslamıstım gene olmadı 3 ay deneyıp olmadıktan sonra kaygı ve korkularım basladı zaten ne zaöam denemeye baslamısım ozaman yukselmeye baslamıs tsh bende eskı tahlıllerıme baktımda bendede pco gorunumu var bır gıttıgım doktor var dıyor bırı pcossun dıyo bende hangısıyım bılmıyorum ama o lanet bendede var malesef galıba o engel oluyor aylardır yada tuplerım kapalı bakalım bellı oalcak kçyakında

Kızlar bende sızden merak salıp lh testı yaptım hıcbıse cıkmadı onunla gebelık ogrenenler vardıya bat 11 ı ayın olsa herhalde ondada gozukurdu

Benim ortalama 28-30 arası değişiyor geçen ay 32 gün sürdü bu ay ortalama 29 günde gelir hep öyle oluyor çünkü ben ayın 13ü seyahat edeceğim tamda yumurtlama dönemlerini gösteriyor malesefki bende önceden yapayım yine diyorum

Yumurtlamadan 14 gün sonra regl deniyor ya sen en iyisi 28 günden 32 güne kadar 14 gün öncesi hesaplamaları yap o dönemler denk gelir inşaAllah. Gerçi zaten hani bu hesapla da tutmayınca tutmuyor ama en azından işte doğru dönemler oluyor. Seyahat gününe denk gelse bile önceki günlerin ilişkilerinden ihtimal var. O sebeple hiç gerilme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…