bat ne zaman gosteriyorsa o zaman test yap papatyammZaten pek anlayamıcam gidip gezmekten dönüncede 25 i olcak bakalım ne olcak yumurtlama geçmiş olur tahminimce peki sonrasında yapmak mantıklı mı?
Hayır canım gözükmez lh testinin pozitif çıkması için baya gebe olman ve bir kaç hafta geçmesi lazımKızlar bende sızden merak salıp lh testı yaptım hıcbıse cıkmadı onunla gebelık ogrenenler vardıya bat 11 ı ayın olsa herhalde ondada gozukurdu
nasil indiriyoruz bulamadımUygulamadan canım uygulaması var
Yanlış hatırlamıyorsam anasayfa üzerinden yani google play de filan yoktu direk siteden indirmiştimnasil indiriyoruz bulamadım
bulamiyorum ya baya bakindim amaYanlış hatırlamıyorsam anasayfa üzerinden yani google play de filan yoktu direk siteden indirmiştim
Sol üste üç çizgi var ona tıkla en altta yazıyor orda kurulum yapbulamiyorum ya baya bakindim ama
ay buldum teşekkürlerSol üste üç çizgi var ona tıkla en altta yazıyor orda kurulum yap
Yaa gorsel atar misin bulamadim benUygulamadan canım uygulaması var
Rica ederim dodom dodocugum. Dodo ne demek gızay buldum teşekkürler
5 aralıktıAdet günün ne zaman?
Bazen çıkmayabiliyor, kan testi ver istersen. İnşaAllah hamilesindir5 aralıktı
İnşallah yarın adet gecikmemin 4. Günü hiç gecikme yaşmazdım ben gidip kan testi vereceğim. İnşallah vardır.Bazen çıkmayabiliyor, kan testi ver istersen. İnşaAllah hamilesindir
Bazıları ordaan anlıyorlarya. Bır ıhtımal deddımHayır canım gözükmez lh testinin pozitif çıkması için baya gebe olman ve bir kaç hafta geçmesi lazım
O varya tesadüf bebiş bir keresinde ben yaptım öyle kıpkırmızı çıktı regle 2 gün var kafayı yicem doktora gittim doktor demesin mi gebelik düşünüyorsan yumurtan büyümüş dedim nasıl olabilir ben 2 gün sonra regl olcam lh testi pozitif o da dedi ki 2. Kez yumurtlama olmuş bu ay o zaman sen yine de değerlendirama gerçekten 2 gün sonra regl oldum gariptiBazıları ordaan anlıyorlarya. Bır ıhtımal deddım
ay dodo lakap gibi bisey jdjfjfjRica ederim dodom dodocugum. Dodo ne demek gız
Aynen zaten dönüşe denk gelmiş olcam o üç gün de bi denerim sonra bat gelmiş olcakbat ne zaman gosteriyorsa o zaman test yap papatyamm
evet papatyam o sekilde yaparsim ama herseye hazirla kendini.lutfennnnnnAynen zaten dönüşe denk gelmiş olcam o üç gün de bi denerim sonra bat gelmiş olcak
bulamiyorum ya baya bakindim ama
Söylemiş üstte arkadaş kuzulsr ben uygulamayı indirdiğim için siteye giremiyorum dolayısıyla bende görünmüyor.Yaa gorsel atar misin bulamadim ben
Canım benımde basıma ne geldı ekım ayında bılıyomusun belkıde aynı sey senın yasadıgın klomen tedavısıne baslıycaz o ay lh testı yapmadım akıntısan anladım yunurtladıgımı bırde ayın ortasında doktorum yumurtan var dedı 14 mm ben adet oldum 3 gunu gıttım doktor tedavıye baslamadı atılmıs 17 mm folıkul ızlendı yazdı rapora banada dedıkı atılmıs yunurtan var yakın zamanda ılıskın oldumu bunu bekleyelım ne kadar sacma adet oluyorum nasıl olcak o ıs buyuk ıhtımal sdet oömadan yunurtladım ben yanı aynı senın gınıO varya tesadüf bebiş bir keresinde ben yaptım öyle kıpkırmızı çıktı regle 2 gün var kafayı yicem doktora gittim doktor demesin mi gebelik düşünüyorsan yumurtan büyümüş dedim nasıl olabilir ben 2 gün sonra regl olcam lh testi pozitif o da dedi ki 2. Kez yumurtlama olmuş bu ay o zaman sen yine de değerlendirama gerçekten 2 gün sonra regl oldum garipti
Amh gayet iyi hic panige gerek yok regli bittikten 4 gun sonra ovu teste basla istersen.Söylemiş üstte arkadaş kuzulsr ben uygulamayı indirdiğim için siteye giremiyorum dolayısıyla bende görünmüyor.
Kızlar ya bu ay benim reglim çok garipti kanamam çok yoğun olmadı nerdeyse çok az pıhtı oldu ped doluyordu ama eskisi gibi değiş yumurtlama çok erken başladı sağlı sollu batıyor bu yumurtlama batması biliyorum acaba lh testine erken mi başlasam ki bu ay. Bir de göğüs dolgunluğum inmedi. Korkum yumurtlama fonksiyonunun azalması hani kanama miktarı azaldıkça rezerv azalır ya. Amh 2.94 normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?