- 6 Eylül 2025
- 268
- 157
- 18
Evet evet bizimkiler cilt yenilenmesi için kullanıyor ben de onlara katilacam galiba ama benim sebep başkaÖzellikle pcosa iyi geliyor deniliyor ve hücre yenilenmesi yapıyor cildi falan da güzelleştiriyormuş. Ben meşhur markadan kullandım 2 ay ama bir fark göremedim kendimce cildimde kendimde . Mutlaka faydası vardır ama diye düşünüyorum
Artımed idi. Bir gün daha bekleyip olmazsam hassas testlerden birini yaparım diye düşünüyorumMarkası neydi canım hassasiyeti acaba ne aralıkta idi..
Ay yok ben almiyim iyiyim böyle şaka bir yana bir sağlık problemim yok çok takmıyorum bu kilo işini biraz yapısal olarak böyleyim kendimi bildim bileli o yüzden bu saatten sonra da alacağımı sanmıyorum açıkçasıNasıp bu ısler daha nolcak 30 kıloyamı duscen sen bıraz kılo al fazla zayıfsınhatta
Olumlu düşünelim zatenn Allah size de en hayırlı vakitli zamanda güzel haberi aldırsın inşallahBizim de bu döngü biterse eğer 6 ay olacak şu an 5. aydayiz. Ekim sonuydu gittim doktora inositol verdi çokta olumlu konuştu olmazsa Ocak gibi hsg çekelim bir tedavi programı oluşturalim dedi bekliyorum ben de
Belli bir süreden sonra hsg şart canim zatenMalesef canım benım reglme 3 gun kaldı bugunde bıttı 2 kaldı eger regl olursam hsg cekılmeye gıdıyorum artık bosu boşuna vücuduma ılac yüklemek ıstemıyorum belkı tüpler tıkalı belkı baska bıse var. Belkıde hıcbıse yok yoksa ne ala derım varsada bu zamana kadar bundn olmamıs der cozumune bakarım
Ben sebebi anladım merak etme bende o sebepten muzdaribimEvet evet bizimkiler cilt yenilemesi için kullanıyor ben de onlara katilacam galiba ama benim sebep başka
Eşimi yeni ikna ettim4 yıl bıyunca hıc denemedınmı ılk kez mı denıyosunuz 6 aydır valla oleyse ıyı beklemıssınızbu arada bu pcos ne ıllet bısey yeter bıktım ya
Ne guzel kılo almayan yapım olmasını cok ısterdımAy yok ben almiyim iyiyim böyle şaka bir yana bir sağlık problemim yok çok takmıyorum bu kilo işini biraz yapısal olarak böyleyim kendimi bildim bileli o yüzden bu saatten sonra da alacağımı sanmıyorum açıkçası
Aman onun pozitif sonucundan bile ne olurArtımed idi. Bir gün daha bekleyip olmazsam hassas testlerden birini yaparım diye düşünüyorum
Malesef ama çok pahalı bır surec gereksız pahalıBelli bir süreden sonra hsg şart canim zaten
Maalesef süreç olarak maddi ve manevi zor Allah kolaylaştırsin inşallahMalesef ama çok pahalı bır surec gereksız pahalı
Yaa bu başlıkta konuşulmuştu ben de büyüyünce alsimist olmak istiyorum çok iyi geldinizAman onun pozitif sonucundan bile ne oluren güvenilmez test. Sen en iyisi güvenilir bir test alıver. İnşaAllah güzel haberini verirsin.
AminMaalesef süreç olarak maddi ve manevi zor Allah kolaylaştırsin inşallah
İnat demeyelim de kararlı bir duruş sergiledi diyelimEsınde ınatmıs baya
Benım ıkna etmem 1 ay surdu ona cok dıyodum senınkı masalalhİnat demeyelim de kararlı bir duruş sergiledi diyelim
Yaa bu başlıkta konuşulmuştu ben de büyüyünce alsimist olmak istiyorum çok iyi geldiniz
Tüm tavsiyeler için çok teşekkür ederim, muhakkak haber edeceğim. Sizden de güzel haberler bekliyorum hayırlı geceleroyy çok tatlısınız gerçekten böyle söyleyenler... Hep iyi ol inşaAllah. Bu ay negatif de olsa iyi ol, Evvel Allah olur hiç karamsarlığa kapılma...
Ve canım artımed pozitif görüp hayal kırıklığı yaşamak çok kötü onun ne pozitifine ne negatifine hiç inanmam. Arada durmuş saat gibi doğru söyledikleri oluyor ama sayısız hatalı sonuç var. Bana bedava verseler o testi almam inan.
Predictor çok pahalı ben internetten laboquick ve awox alıyorum çoklu test uygun fiyata oluyor, evde duruyorlar her zaman. Tavsiye ederim sana dahaberini edersin yine güncellemeleri beklerim
Bu sadece görünüm bazen multi folikül oluyor yani pcos görünümü ama pcos değil. Adetinizde düzensizlikler sivilcelenme tüylenme vs var mı?Ha tamam pcos normal bılıyomusun gecen gıttıgımde baktım ultrosona o goruntuyu gordum ya okdar agladımkı cıkınca bununla nasım bebek olcak dıye okadar agladım okadar caresız kaldımkı rabbım sabır versın cok uzuluyorum bu beklemek ıyce yordu benı
Aynı bu foto gıbıydu ultrosonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?