Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Tuylenme sıvılce vs yok duzensızlıkte temmuzdan berı duzene gırdı
O zaman bu görüntüyü kafanıza takmayın. Sadece görünüme bakarak pcos olmuyor diye biliyorum ben birden fazla belirti olması lazım uzun süre adet olamamak tüylenme sivilcelenme vs benimde görüntüm pcosu andırıyodu ama doktororum sadece bu görüntü teşhisi koydurmaz demişti

Doktor banada gorunum dıyor hemde pcos dıyor hangısı bılmıuorum ama pcos bellılı cunku baksana kac aydıd bebekde olmadaı

Doktor banada gorunum dıyor hemde pcos dıyor hangısı bılmıuorum ama pcos bellılı cunku baksana kac aydıd bebekde olmadaı
Ovülasyon testi ile yumurtlamınızı takip edin ordan anlarsınız yumurtlayıp yumurtlamadığınızı biraz da pozitif düşünmek gerek ya bu stres bizi mahvetti

Benim ikna etmem 30 saniye sürmüştü hatta ikna değil de kararımı açıklamak gibi olmuştu şimdi o peşimde 3 gündür dolanıyo (ben bi bunaltı sonucu bırakmistim bu işleri 3 gün önce :))
Hahah senınlı daha kısa benımkı bastan ıknaydı ama ben dedım olmasın oda tamam dedı anlayıs gosterdı sebeblerıme sonra ben ıkna etmeye calıstım bır ay sadece

Kızlaar benim bat 9 aralık, reglime 5 gün kala hafif kasık batmalarım başladı, göğsümde ultra hassasiyet yok ama dokununca çok az sızı hissediyorum. Akıntım dün çok fazlaydı bugün daha az. Kasıklarım hâla ara ara batıyor 5-6 sn sonra geçiyor. Özellikle solda hissediyorum. Artımed test yaptım ama negatif çıktı. O markaya pek güvenilmediği söyleniyor. Sizde durum nedir 20 nisan kürtaj olmustum. Geçen ay ilk kez denedim.
Sat: 11 kasım
Bat: 9 aralık

Bende en son 11 kasımda regl gordum 11 aralıgı beklıyorum sende bekle bakalım sonra test yap

Kuzum ben tam 5-6 gün geciktim. Silik silik geldi ve hiç sökülmedi. Leke leke geçti. Kistten kaynaklı hormon dengesi bozulmuş o yüzden böyle olmuş dedi doktor. Senin de mi öyle? Ağrım da çok olmuştu yataktan kalkamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…