- 19 Eylül 2025
- 446
- 411
- 18
- 28
Papatyam bizim ayımız olacak inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Papatyam bizim ayımız olacak inşallah
evet ya o sıkıntı ama ustumde de baski hissetmek istemiyorum oda ayri sıkıntı jfjdjd zaten en geç 1 ocak olacagini biliyorum aslinda kararsızım simdilik xjxnxnzYap Aşko bence en azından havada kalmaz dpo şu da olabilir bu da olabilir sürüncemesi de sıkıntılı![]()
ama erken olurrrr haberin olsun simdiden jhdjddjndBen yapmıyomTR de bi test patlatırım dönmeden
ayni ay icinde olunca daha kolay oluyo fjdjdjdmBat 28 aralık, geçen ay tutmadı. Yerimi alayım yine her listede varız![]()
suan bana da geliyo gidiyo valla xjjdjdjdkd karatsizim hâlâ yapmayabilirim xjjxndksBen de bat ı 2-3 ocak olarak yenileyip yerimi alayım kızlar. Bana da bir geliyor bir gidiyor bir diyorum ovülasyon takip et bir diyorum bırak boşver olursa olur zaten diye
Rica ederim inşaAllah canım alırız hep güzel haberlerTüm tavsiyeler için çok teşekkür ederim, muhakkak haber edeceğim. Sizden de güzel haberler bekliyorum hayırlı geceler![]()
Bugün ilk günü gündüz dediğin gibi kesik oldu hep şimdi sanki gece sökülmeye başlıyor gibi. Değişik ağrı oldu gündüz sanki karnımın içinde bişeyler var gibi, kazı işlemleri yapılıyor gibi, değişikti. Bakalım tamamen sökülecek mi yarın.Kuzum ben tam 5-6 gün geciktim. Silik silik geldi ve hiç sökülmedi. Leke leke geçti. Kistten kaynaklı hormon dengesi bozulmuş o yüzden böyle olmuş dedi doktor. Senin de mi öyle? Ağrım da çok olmuştu yataktan kalkamıyordum
En kısa zamanda iyileşirsin canım, iyi bakıver kendineyok yok biliyosunn kendimi alıştırmıştım zaten bekliyordum yanii üsüttüm maalesef
4-6 aralık bat benim debirlikteyiz hfjdjd
Yüzde yüz yok denmez yine de var umutMerhaba kızlardaha önce yazmıştım bat 11 aralık bugün dpo11di test yaptım sabah nepnegatifti.. çok inanıyordum bu ay tuttuğuna ama olamadı hayırlısı artık haber vereyim dedim
![]()
Anladım canım belki düşük hcg algılamıyordurCanım iş için hindistandayım, hint markası hep bildiğim bir şey yok :/
Ay bakalım inşallah nasippayni ay icinde olunca daha kolay oluyo fjdjdjdm
ilac kullanmadan atlatmaya calisiyorum insallah uzun surmezzzEn kısa zamanda iyileşirsin canım, iyi bakıver kendine![]()
aralik mi ocak mi4-6 aralık bat benim de
Aynıyız