• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yap Aşko bence en azından havada kalmaz dpo şu da olabilir bu da olabilir sürüncemesi de sıkıntılı 🥲
evet ya o sıkıntı ama ustumde de baski hissetmek istemiyorum oda ayri sıkıntı jfjdjd zaten en geç 1 ocak olacagini biliyorum aslinda kararsızım simdilik xjxnxnz

Kuzum ben tam 5-6 gün geciktim. Silik silik geldi ve hiç sökülmedi. Leke leke geçti. Kistten kaynaklı hormon dengesi bozulmuş o yüzden böyle olmuş dedi doktor. Senin de mi öyle? Ağrım da çok olmuştu yataktan kalkamıyordum
Bugün ilk günü gündüz dediğin gibi kesik oldu hep şimdi sanki gece sökülmeye başlıyor gibi. Değişik ağrı oldu gündüz sanki karnımın içinde bişeyler var gibi, kazı işlemleri yapılıyor gibi, değişikti. Bakalım tamamen sökülecek mi yarın.

Merhaba bende araniza katildim eylülde transfer oldum malesef tutmamişti iki tane 5 günlük embryo du kalitesini hatirlamiyorum.
Bu sefer yine yumurta toplandi 5.günlük te oluşan blasto embryo dan iki adet 5bb bir adet 5bc ve bir embryo da 6.günlük oda 5bc? Kalite ilgili ne diyotsunuz? Hepsini ngs taramaya yolladik .5bc veya 6 günlükte blasto embryo aranizda tutam oldumu. Korkuyorum rabbim inşallah bu sene sonu yüzümüze bakar inşallah hepimizin iyi haber alma dileğiyle

Back
X