- 19 Eylül 2025
- 446
- 412
- 18
- 28
Papatyam bizim ayımız olacak inşallah
evet ya o sıkıntı ama ustumde de baski hissetmek istemiyorum oda ayri sıkıntı jfjdjd zaten en geç 1 ocak olacagini biliyorum aslinda kararsızım simdilik xjxnxnzYap Aşko bence en azından havada kalmaz dpo şu da olabilir bu da olabilir sürüncemesi de sıkıntılı
ama erken olurrrr haberin olsun simdiden jhdjddjndBen yapmıyomTR de bi test patlatırım dönmeden
ayni ay icinde olunca daha kolay oluyo fjdjdjdmBat 28 aralık, geçen ay tutmadı. Yerimi alayım yine her listede varız
suan bana da geliyo gidiyo valla xjjdjdjdkd karatsizim hâlâ yapmayabilirim xjjxndksBen de bat ı 2-3 ocak olarak yenileyip yerimi alayım kızlar. Bana da bir geliyor bir gidiyor bir diyorum ovülasyon takip et bir diyorum bırak boşver olursa olur zaten diye
Rica ederim inşaAllah canım alırız hep güzel haberlerTüm tavsiyeler için çok teşekkür ederim, muhakkak haber edeceğim. Sizden de güzel haberler bekliyorum hayırlı geceler
Bugün ilk günü gündüz dediğin gibi kesik oldu hep şimdi sanki gece sökülmeye başlıyor gibi. Değişik ağrı oldu gündüz sanki karnımın içinde bişeyler var gibi, kazı işlemleri yapılıyor gibi, değişikti. Bakalım tamamen sökülecek mi yarın.Kuzum ben tam 5-6 gün geciktim. Silik silik geldi ve hiç sökülmedi. Leke leke geçti. Kistten kaynaklı hormon dengesi bozulmuş o yüzden böyle olmuş dedi doktor. Senin de mi öyle? Ağrım da çok olmuştu yataktan kalkamıyordum
En kısa zamanda iyileşirsin canım, iyi bakıver kendineyok yok biliyosunn kendimi alıştırmıştım zaten bekliyordum yanii üsüttüm maalesef
4-6 aralık bat benim debirlikteyiz hfjdjd
Yüzde yüz yok denmez yine de var umutMerhaba kızlardaha önce yazmıştım bat 11 aralık bugün dpo11di test yaptım sabah nepnegatifti.. çok inanıyordum bu ay tuttuğuna ama olamadı hayırlısı artık haber vereyim dedim
Anladım canım belki düşük hcg algılamıyordurCanım iş için hindistandayım, hint markası hep bildiğim bir şey yok :/
Ay bakalım inşallah nasippayni ay icinde olunca daha kolay oluyo fjdjdjdm
ilac kullanmadan atlatmaya calisiyorum insallah uzun surmezzzEn kısa zamanda iyileşirsin canım, iyi bakıver kendine
aralik mi ocak mi4-6 aralık bat benim de
Aynıyız
İnşallah hayırlısı olur canım. Yalnız burası tüp bebek topiği değil oraya yazarsan daha çok yardımcı olabilirlerMerhaba bende araniza katildim eylülde transfer oldum malesef tutmamişti iki tane 5 günlük embryo du kalitesini hatirlamiyorum.
Bu sefer yine yumurta toplandi 5.günlük te oluşan blasto embryo dan iki adet 5bb bir adet 5bc ve bir embryo da 6.günlük oda 5bc? Kalite ilgili ne diyotsunuz? Hepsini ngs taramaya yolladik .5bc veya 6 günlükte blasto embryo aranizda tutam oldumu. Korkuyorum rabbim inşallah bu sene sonu yüzümüze bakar inşallah hepimizin iyi haber alma dileğiyle
Benim boyda o civarda. Bundan daha zayıf olduğum zamanlarda oldu ama ne o zaman ne de şimdi çok şükür diyeyim hiçbir zaman adetim şaşmadi. Regl sorunu hiçbir zaman yaşamadım ben hep düzenliydi saatine kadar bilirdim. Korunmayı bıraktıktan sonra 2 gün oynama oluyor ileri geri şeklindeZayıf olmakta etkiliyor bence bende 43 kiloydum yağ oranım çok düştüğü için hormonlarım alt üst oldu normalde bir gün sapmayan adetim 4 5 eklemeler çıkarmalar oldu ama tabi be kas yapcam diye aylarca devam ettim artık şimdi tekrardan alıyorum hormonlarımda düzeldi adetlerimde şuan 47 kiloyum bende tabi boy da önemli ben 158 olunca şuan daha kurtarıyor
Ya ben bu sefer de olmadı gibi hissediyorum. Her aya umutla başlayıp şakaya vuruyorum takıntı yapmamaya çalışıyorum ama bu durum yoruyor beni herkes gibi. Biliyorum kalıcı değil şu an hissettiğim şey ama ne bileyim işte endişeli hissediyorum kendimiAnladım canım belki düşük hcg algılamıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?