- 2 Kasım 2025
- 436
- En iyi cevaplar
- 1
- 296
- 18
Doğru vallaKız girdap gibi bırakamazsın bu işleri sonuca varmadan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru vallaKız girdap gibi bırakamazsın bu işleri sonuca varmadan![]()
Ya biz evlenmeden önce 2 sene düsünmeyiz diye konusmustuk sonra 1.5 yılda ben yapalim diyince mutlu olmustu hemen ikna olmustuHahah senınlı daha kısa benımkı bastan ıknaydı ama ben dedım olmasın oda tamam dedı anlayıs gosterdı sebeblerıme sonra ben ıkna etmeye calıstım bır ay sadece
Dün gece çok şiddetli adet ağrısı oldu artık emin gibiyim ama keşke olsa umudumYüzde yüz yok denmez yine de var umut
Of inşallah yaBu aralar bat 11 çok görüyorum bende bat 11 benimde negatif çıktı bakalım yine de bekleyelim bir umut![]()
valla ben artık ağrı sızıya da oralı olmıcam yok şöyle ağrı oldu yok böyle göğüs hassasiyeti oldu yok şöyle akıntı oldu vs. hepsinin ucu adete çıkıyorOf inşallah yaerken de öğrenebilirdik diye üzülüyorum çıkmadı yok işte diyorum. Benim dün gece şiddetli ağrım oldu sanırım geliyorum dedi
![]()
günaydın canım yalancı çıkarıyor diye duymuştum benGunaydin kizlar nimonun erken gebelik testini kullanan var mi bilindik marka degil ya emin olamadim heveslenmek istemiyorum bosuna silik cizgi gorunuyo siz gorebiliyomusunuz bilmiyorum ama Eki Görüntüle 3683674 Eki Görüntüle 3683673
Testle ilgili bir bilgim yok ama evet silik çizgi görünüyor Allah gönlünüze göre versin inşallahGunaydin kizlar nimonun erken gebelik testini kullanan var mi bilindik marka degil ya emin olamadim heveslenmek istemiyorum bosuna silik cizgi gorunuyo siz gorebiliyomusunuz bilmiyorum ama Eki Görüntüle 3683674 Eki Görüntüle 3683673
16 kadar umut var cıcegım. hayırlısıGunaydin kizlar dpo 12 negatif. Doner mi donmez mi bilmiyorum. Umut azaldi :/
Daha önce burda adet günü negatif çıkıp iki gün sonra pozitif gören birini okumuştum o yüzden bece hala umut varGunaydin kizlar dpo 12 negatif. Doner mi donmez mi bilmiyorum. Umut azaldi :/
gunaydinnnn ablammmmmgünaydınnnnnnnn canlarım çiçeklerim![]()
gunaydinnnn ablammmmm
yumurtlamayı çatlamayı görüpte hala yine de zaman var diyebilir miyiz ki zaten gün belli çıkmıyorsa yoktur diye düşünüyorum ovulasyon takibi yapanlar için diyorum özellikle. takip etmeyenler hadi geç yumurtlama oldu geç döllenme oldu vs. o şekilde umut edebilirlerdeDaha önce burda adet günü negatif çıkıp iki gün sonra pozitif gören birini okumuştum o yüzden bece hala umut var
yumurtlamayı çatlamayı görüpte hala yine de zaman var diyebilir miyiz ki zaten gün belli çıkmıyorsa yoktur diye düşünüyorum ovulasyon takibi yapanlar için diyorum özellikle. takip etmeyenler hadi geç yumurtlama oldu geç döllenme oldu vs. o şekilde umut edebilirlerde
merakla bekliyoruz bakalım aramızda en dirayetli sensinnndpo 15 vucut belırtım hiç yok . prgestan baskılıyor bence yarın artık ogrenıcem bakalım. tamam mı devam mı![]()