Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

minik belli ediyor kendini yerlestigi zaman falan sanirim oda surekli olmuyor, ben her ay farkli bir dongu yaşıyorum farkli belirtiler yaşıyorum o yuzden hep umutlandım ama bu ay bu sekilde ilerlemeyecegim

Doğru diyorsun ben bebek düşünmeye başlayalı öğrendim yumurtanın 1 gün canlı kaldığını o süre içinde döllenebileceğini. 2 yıllık evliydim ve bunları bilmiyormuşum hepsini bu forumda öğrendim kendimi nasıl kötü hissettim acillik oldum ilk ay 3 kez. Hatta ilk korunmasız ilişkiden sonra uyuyamadım tuttu mu diye 1 hafta boyunca kendimi hasta etmişim hatta yumurtlama günü bile değildi bilmiyormuşum

aynen öyle bende takip etmeyeceğim hatta bu ay ovulasyon takibi de yapmayacağım saldığım bir ay olarak geçiricem. göğüs ucu hassasiyeti bende yumurtlamadan sonraki 2-3 gün oldu. sonra da bir daha olmadı mesela daha öncede belki böyle oluyordu fark etmedim hiç ya da ilk miydi bende bilemiyorum malesef ama o yumurtlamadan dolayı progestrondan kaynaklandığını düşünüyorum. şu an ne kasık ağrım kaldı ne başka bir şey bakalım regl bekliyorum öyle mal gibi fgdfdjfs

ya dpo 8de bende aynı ağrı oldu sol kasıktan belime doğru hatta dedim regli oluyorum galiba diye. o gun oglen oldu bu agrım bır kac kez wc gıttım hatta baslıyor diye. ama bu ay progestan kullanıyorum dıye hiç birsey ayır edemıyorum. Beni umıtsızlendıren de gogusumdekı agrının tamane gıtmesi ama gecen ayda mesela gogus uclarım cok hassas ve agrıyordu reglı olmuştum. ayy resmen ıkı bucu .... degnek

minik belli ediyor kendini yerlestigi zaman falan sanirim oda surekli olmuyor, ben her ay farkli bir dongu yaşıyorum farkli belirtiler yaşıyorum o yuzden hep umutlandım ama bu ay bu sekilde ilerlemeyecegim
Evet ediyormuş. Ben çok stres yapmıştım sonradan akıllandım bu ay kendimi rahat bıraktım sadece yumurtlama takibi yaptım olursa olur falan kafama takmamaya çalıştım tabi deli gibi istiyordum ama belli etmiyordum araştırmadım pek bu ay sadece buraya yazdım okudum sizi

Geçen ay progestan kullandım fitil olarak ilk defa 3 gün falan ama çok fena karın ağrısı yapıyordu ilaçtan hemen yarım saat sonra. Bi de onun ağrısı da aynı zaten adet olacakmış gibi ağrı yapıyor zaten.

ben 14 gun olacak yarın kullanıyorum yarın kontrolde bakalım ne diyecek. bende oyle cok agrı yapmadı ya hafıf alt karın agrı oluyordu sonra gecıyor. kendın mı baslamıstın nasıl bıraktın kı

ben 14 gun olacak yarın kullanıyorum yarın kontrolde bakalım ne diyecek. bende oyle cok agrı yapmadı ya hafıf alt karın agrı oluyordu sonra gecıyor. kendın mı baslamıstın nasıl bıraktın kı
Doktor verdi de adet gecikmem oldu geçen ay yumurtlama takibi yaptım piki göremedim stres yapmışım ne yumurtlama gördüm ne adet doktor Progestan verdi kaç gün kullanacağımı söylemedi ben de 3 gün kullandım 3 gün sonra da adet oldum.

Neyse bi teyze bana dedi ki adetim Ekim ayında 15 gün gecikince bu kadar gecikmenin sonu gebelik olur diğer ay gebe kalırsın bende öyle oldum dedi ben de içimden göreceğiz bakalım demiştim. Doğruymuş öyle de oldu.
Bir de bu progestan kullandıktan sonra gebelik gelir diyen kişilerin yazılarını görmüştüm burada o da doğruymuş. Rahim kendini hazırlıyormuş gebeliğe falan yazıyordu.

progestanla alakası yok canım ama bu adet gecikmesinden sonra gebelik olayını bende çok kez gördüm yazan insanlardan batıl inanca göre rahim gebelik istiyormuş öyle oluncaa

progestanla alakası yok canım ama bu adet gecikmesinden sonra gebelik olayını bende çok kez gördüm yazan insanlardan batıl inanca göre rahim gebelik istiyormuş öyle oluncaa
Ay bilmiyorum geçen ay ben de çok araştırmıştım onu. Şimdi olunca da ona inandım biraz tabi nasip işi

KIZ BU GECIKTIRIYOR MU sokuyor mu ben anlamadım. bazı yerlerde adet gecıktırır dıyır bazı yerlerde sokuyır dıyor
O ilacı kullanırken adet olunmuyor zaten bıraktıktan sonra adet olacağın varsa oluyorsun eğer gebelik varsa o ilacı kullanırken rahimi kalınlaştırıyormuş ve bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.

16 kadar umut var cıcegım. hayırlısı
Daha önce burda adet günü negatif çıkıp iki gün sonra pozitif gören birini okumuştum o yüzden bece hala umut var
umut sıfırlandı kızlar geldi kırmızılar biraz önce. erken geldi bu döngü 2 gün . farklıydı zaten bu ay 10 gün önce başlayan agrılar hiç olmayan seffaf akıntılar tuhaftı umutlandırmıştı Neyse hayırlısı bakalım

canım ne kadar güzel ayrıntılı yazmışsın teşekkür ederizz :) ben elendim maalesef dpo 12 ve biraz önce regl oldum. diğer döngüde faydalanırım umarım belirtilerinden. Sağlıkla huzurla ilerlesin umarım gebeliğin.

KIZ BU GECIKTIRIYOR MU sokuyor mu ben anlamadım. bazı yerlerde adet gecıktırır dıyır bazı yerlerde sokuyır dıyor
ikisi de canım. ilacı bıraktığın zaman rahmi kalınlaştırdığı için gebelik varsa tutunmasına yardımcı oluyor gebelik yoksa da progestan etkisi çekildiği için rahim dökülüyor ve sökülüyor

ben suan hangı kategorideyim acaba hala kullanııyorum doktor 3*1 yazdı bir de yarın kontrolde soyler artık bırak ya da devam et dıye

hımm sımdı anladım yani reglı gecıkmem aslında ilaçtan yani. onun için belırtım de hiç yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…