- 8 Eylül 2021
- 831
- 513
- 53
işte gebelik durumuna göre söyler ama test yapsaydın şu ana kadar kendinde öğrenmiş olabilirdin![]()
hahaha evet ınat ettım bu ay negatıf gorunce kesın doktora gitmezdim onun için yapmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte gebelik durumuna göre söyler ama test yapsaydın şu ana kadar kendinde öğrenmiş olabilirdin![]()
Ahaha aynı benım gıbı bende kontrolum olsa negatıf olsa gıtmemhahaha evet ınat ettım bu ay negatıf gorunce kesın doktora gitmezdim onun için yapmadım![]()
Ahaha aynı benım gıbı bende kontrolum olsa negatıf olsa gıtmem![]()
Ya sorma gazdan tuvalett yapmakdan gına geldı banadaaynen ondan yapmıyım dedim yoksa hiç hamile gibi değilimaşırı gaz bugun ya karnım cok şiş bagırsaklardan sesler gelıyor
![]()
Merhaba. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn. Ve darısı bize inşaAllahh.Hamilelik Belirtilerim
10 Kasım regl tarihim 14 kasım ise bitiş tarihim.
15 Kasımdan itibaren gün aşırı birliktelik oldu. (Yani 15-17-19-20-21 kasım)
19 Kasım yumurtlama gördüğüm gün yani pik günü.
20 Kasım yine pik günü ve de silikleşmeye başladığı gün hafiften.
21 Kasım yumurtamın çatladığı gün.
3 gün değerledirildi. (3 gün kuralı)
22 kasım ovülasyon testi tamamen silikti.
22 kasımdan itibaren saydım Dpo olarak.
Dpo1-3 arası normaldim.
Dpo4 te elim ayağım üşüdü belim hafif ağrıdı. Galiba bu gece ya da bir sonraki gece burnum çok kaşındı uykumdan uyanıp burnumu kaşıdım durduk yere. (O da belirtiymiş)
Dpo5 te karnımda adet olacakmış gibi bir ağrı oldu ve ayaklarım hiç ısınmadı dondum resmen. Belim de ağrıdı. Gaz problemim oldu.
Dpo6 da belim ağrıdı kasık batmaları ve yüzüme ateş basmaları oldu. Kabızdım biraz. İştahım yerinde ve daha da açılmaya başladı. Sarı kremsi akıntılar oldu. Sırtım çok üşüdü birkaç gün sürdü. Ayaklarım ısınmadı.
Dpo7 de kabızlık ve yine rahim batmaları oldu. Ve gece beni sıcak bastı uykumdan uyandım. İshal oldum. Bacaklarıma sızılar indi. Yumurta akı gibi uzayan şeffaf akıntım oldu gece. Karnımda sertti.
Dpo8 de sabah uyandım karnıma adet olacakmış gibi ağrı vardı gece 3 e kadar sürdü o ara uyudum. Aşırı gergindim eşimle kavga ettim sürekli. Büyük ihtimal yerleşme oldu. Bi de arada bi vajinaya bi şeyler battı bıçak batar gibi.
Dpo9 da yine duygu değişimleri vardı. Belim ve karnım battı hep. Koltuk altlarıma sancılar girip durdu birkaç gün boyunca ve göğüs uçlarım sonra göğüslerim acımaya ve büyümeye başladı hafiften. Dpo9-10 a kadar göğüs hassasiyetim olmamıştı. Sarı kremsi akıntım devam etti. Ve gece erkek bebek gördüm rüyamda adı Erendi 1 yaşlarındaydı. Çok net bir rüyaydı ve ben o rüyadan sonra umutlandım.
Dpo10 da da aynı belirtiler oldu. İştahım da çok iyi gidiyordu. Hem kabız hem ishaldim ve bu günlerce sürdü. Bacaklarım sızladı.
Dpo11 de sabah ilk idrarla test yaptım (Awox erken gebelik testi) Çok belirgin bir silik çizgi gördüm.
Dpo12 de ilk idrarla aynı testle bir daha yaptım test ve yine aynı koyulukta bir çizgi gördüm. Ve eşime söylemeye karar verdim o gün öğlen söyledim. Aynı gün kan testi vermeye gittik. (Herkese o gün yaptım dedim testi aslında bir gün önceden yapmıştım emin olamadım diye söylemedim.)affedin
3 Aralık Çarşamba günü yani Dpo12 de betahcg değerim 99.36 geldi. O gün de sürekli rahmim kasıldı ağrı oldu.
Bir daha gidemedim betahcg değerime baktırmaya gerçi 5 Aralıkta gittim acil doktoruna betama bakmadı.
Kadın doğum doktoruna randevu aldım 11 Aralığa.
Dpo17 de bacaklarım ağrıdı kuyruk sokumuma kadar ağrı oldu. 8 Aralık ve belirti olarak karın ağrısı yani rahim kasılmaları ve gaz problemim var. Dpo17 ye kadar hep aynı oldu bazen hiç ağrımadı bazen yokladı beni bu kasılmalar. Beyaz ve şeffaf akıntılar oldu.
Bugün Dpo18 ve karnımda çok hafif bi doluluk hissediyorum öyle rahatsız edecek bi ağrım yok. Gaz problemim var sadece.
Belirti olarak şu ana kadar mide bulantısı, baş dönmesi, koku hassasiyeti ve uyku gibi şeyler olmadı.![]()
canım kımyasal gebelık gecırılem ay regl vok fazla sancılı oluyor arkadasım yasadı yerlerı tırmaladıı çok üzülmüştum ozaman onaMerhaba. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn. Ve darısı bize inşaAllahh.Yani benim adet öncesi, bir kaç gün önce yani ayaklarım üşür ara ara ve baş ağrım olur bir gün öncesinde. Bir de bir hafta 10 gün öncesinde falan göğüs uçlarım acır dokunamam nerdeyse. Onun dışında belirtim olmaz. Ama geçen ay 8 9 gün öncesinde ayaklarım üşüyordu, hafiften adet sancıları gibi sancım oluyordu. Hatta adet olacak gibi hissediyorum diyordum hep. Göğüs ucu hassasiyetim de hiç olmadı. Ve enteresan şekilde beyaz krem gibi akıntım öncelere göre çokkk az oldu. (Geçen de yazmıştım buraya ama cevap alamamıştım, benim şeffaf uzayan akıntım hiç olmadı bugüne kadar. Ya da ben fark etmedim ama mümkün değil de dicemm. Bu da ayrı bir konu) adetten 2 gün önce yaptığım test negatifti. Ve adetim 7 8 güne kadar uzadı hafif lekelenmelerle birlikte ayrıca adetim pıhtısızdı. Acaba kimyasal gebelik falan mı oldu benim de? Pek bilmiyorum açıkcası ama merakta ediyorum o yüzden sorayım dedim. Acaba mı diyorum okudukça
![]()
Teşekkür ederim canım benimcanım ne kadar güzel ayrıntılı yazmışsın teşekkür ederizz :) ben elendim maalesef dpo 12 ve biraz önce regl oldum. diğer döngüde faydalanırım umarım belirtilerinden. Sağlıkla huzurla ilerlesin umarım gebeliğin.![]()
Ay hiç bilmiyorum ki umarım kimyasal olmamıştır normal adettir.Merhaba. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn. Ve darısı bize inşaAllahh.Yani benim adet öncesi, bir kaç gün önce yani ayaklarım üşür ara ara ve baş ağrım olur bir gün öncesinde. Bir de bir hafta 10 gün öncesinde falan göğüs uçlarım acır dokunamam nerdeyse. Onun dışında belirtim olmaz. Ama geçen ay 8 9 gün öncesinde ayaklarım üşüyordu, hafiften adet sancıları gibi sancım oluyordu. Hatta adet olacak gibi hissediyorum diyordum hep. Göğüs ucu hassasiyetim de hiç olmadı. Ve enteresan şekilde beyaz krem gibi akıntım öncelere göre çokkk az oldu. (Geçen de yazmıştım buraya ama cevap alamamıştım, benim şeffaf uzayan akıntım hiç olmadı bugüne kadar. Ya da ben fark etmedim ama mümkün değil de dicemm. Bu da ayrı bir konu) adetten 2 gün önce yaptığım test negatifti. Ve adetim 7 8 güne kadar uzadı hafif lekelenmelerle birlikte ayrıca adetim pıhtısızdı. Acaba kimyasal gebelik falan mı oldu benim de? Pek bilmiyorum açıkcası ama merakta ediyorum o yüzden sorayım dedim. Acaba mı diyorum okudukça
![]()
Suan regl sancisi cekerken bile su mesajindan onumuzdeki ay icin umutladim. Bu ay bende daha once hic görmediğim beyaz seffaf akıntı gordum. İnsallah senin gibi diger ayda görüp bebis haberi alirimmmAy hiç bilmiyorum ki umarım kimyasal olmamıştır normal adettir.
Amin inşallah teşekkür ederimdarısı isteyen bütün arkadaşlarıma ve bu topiktekilere inşallah
Şöyle söyleyim ben de o beyaz şeffaf yumurta akı gibi akıntıyı bir geçen ay bi de bu ay gördüm bu zamana kadar görmemiştim.
İnşallah canım inşallah gönlündeki olur diğer aySuan regl sancisi cekerken bile su mesajindan onumuzdeki ay icin umutladim. Bu ay bende daha once hic görmediğim beyaz seffaf akıntı gordum. İnsallah senin gibi diger ayda görüp bebis haberi alirimmm![]()
Ay hiç bilmiyorum ki umarım kimyasal olmamıştır normal adettir.
Amin inşallah teşekkür ederimdarısı isteyen bütün arkadaşlarıma ve bu topiktekilere inşallah
Şöyle söyleyim ben de o beyaz şeffaf yumurta akı gibi akıntıyı bir geçen ay bi de bu ay gördüm bu zamana kadar görmemiştim.
Dpo7-8 arası gördüm o akıntıyıdpo kaçta canım ya gurbetsel benımde dpo 4 ie 9 arası ayaklarım buz gıbı oldu hep yanı ısınmadı bır turlu ben daha cok bu ay her seyı ilaca baglıyorm![]()
O jel uzayan akıntıyı her ay goruyom yumurtlama akıntısı bu ay klomenden dolayı cok az gordum ama yunurtladımDpo7-8 arası gördüm o akıntıyı
O zaman benim öyle değildir ya çünkü sancım da baya azdıcanım kımyasal gebelık gecırılem ay regl vok fazla sancılı oluyor arkadasım yasadı yerlerı tırmaladıı çok üzülmüştum ozaman ona
Ben de bunu düşünüyordum hep burda gördükçe. Bakalım önümüzdeki aylarda ne bekliyor biziAy hiç bilmiyorum ki umarım kimyasal olmamıştır normal adettir.
Yani o akıntının olmaması yumurtlamadığımız anlamaına geliyor ben anlamadım bir şey. Doktora mı gitsem acaba, daha yeni başladığımız için gitmekte içimden gelmiyor hiçO jel uzayan akıntıyı her ay goruyom yumurtlama akıntısı bu ay klomenden dolayı cok az gordum ama yunurtladım
Normalde yumurtlama akıntısı o ama her kadında gelıyormu gelmemesı yunurtlama ommadı demekmı onu bılmıyorum ben evlenmeden oncede hep gorurdum ama ne oldugunu evlendıkten sonra anladım o akıntının bende soyle bır durum aldı kılo aldıgım ve regllerımım 10 gune kadar gdcıktıgı donemde akıntımda kaybolmustu belkıde yumurtlama kalıtelı olmuyodu yada hıc olmuyodu regller duzene gırınce o akıntıda yogunlastıYani o akıntının olmaması yumurtlamadığımız anlamaına geliyor ben anlamadım bir şey. Doktora mı gitsem acaba, daha yeni başladığımız için gitmekte içimden gelmiyor hiç
herkesin yapısı farklıdır herkeste de yumurtlama akıntısı olacak diye bir kaide yok. her akıntıda da aynı zamanda yumurtlama akıntısı olacak diye bir şey yok. ihitmaller dahilinde hepsi. bilinen bir problemin yoksa ve yeni başladıysan doktorda biraz daha geçsin olmazsa öyle gel diyebilir.Yani o akıntının olmaması yumurtlamadığımız anlamaına geliyor ben anlamadım bir şey. Doktora mı gitsem acaba, daha yeni başladığımız için gitmekte içimden gelmiyor hiç
Yani bir sorun olmasın da yeter ki. Biraz daha bekleyeyim o zaman zaten gitmek için acele etmiyorum da bazı şeyleri okudukça acaba diyorum o nedenle gitmeyi de düşünüyorum.herkesin yapısı farklıdır herkeste de yumurtlama akıntısı olacak diye bir kaide yok. her akıntıda da aynı zamanda yumurtlama akıntısı olacak diye bir şey yok. ihitmaller dahilinde hepsi. bilinen bir problemin yoksa ve yeni başladıysan doktorda biraz daha geçsin olmazsa öyle gel diyebilir.