• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Merhabalar
öncelikle güzel haberler alan herkesi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, haber bekleyenlerinde en kısa sürede kavuşması dileğiyle
benim 2025 başında 1 kimyasal gebeliğim olmuştu o zaman 20 ocakta hamile olduğumu öğrenip 2 şubattada düşük başlamıştı şimdi sene bitmeden 7 gün regl gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim sat:6 kasım bilerek bekledim ki tekrar aynı şeyleri yaşama korkusundan şu an eşime vs demekte istemiyorum ve ne yapacağım bilmiyorum akşam bi beta baktırcam galiba, tekrar olmasını çok istiyorduk düşükten sonra çok kez muayeneye gittim hormonlarım dengesizdi tam geçen ay vazgeçtim artık zamana bıraktım dedim o zaman oldu hatta diş tedavisine başladım bare hamilelikten önce aradan çıksın diye o sürede antibiyotik vs kullandım bi kokumda bu gerçi ya hep ya hiç zamanına denk geldi ama bilmiyorum kızlar size yazmak istedim
Tebrikler, Allah kucağına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zaten çoğu gebelik takmayı bırakıp vazgeçtiğinde oluyor. Çok örnek var. Ben de geçen aya göre bu ay çok daha relaxım. Sen de iyi yapmışsın ve geçmiş olsun. Doktora git ve beta ya baktır. Güzel sonuçlar al inşaAllah

Kızllar ılk defa yasadıgım bısey anlatıcam belırtımı bılmıuorum ama yorumlarına ıhtıyacım var 1 saatır cok ozur dıleyerek soluyorum mıde suyum agzıma gekıyo scı scı ve asırı mıde mı bulandırıyor hıcbyasamadıgım bısey oldugu ıcın suan yazıyorum bugun dpo11 regle son 2

Normalde yumurtlama akıntısı o ama her kadında gelıyormu gelmemesı yunurtlama ommadı demekmı onu bılmıyorum ben evlenmeden oncede hep gorurdum ama ne oldugunu evlendıkten sonra anladım o akıntının bende soyle bır durum aldı kılo aldıgım ve regllerımım 10 gune kadar gdcıktıgı donemde akıntımda kaybolmustu belkıde yumurtlama kalıtelı olmuyodu yada hıc olmuyodu regller duzene gırınce o akıntıda yogunlastı
İşte ben de bunu merak ettim ki yumurtlama mı olmuyor diye ama diğer arkadaşların da dediği gibi herkesin farklı bir süreci oluyor sanırım. Her şeyin hayırlısı ❤️😊

Kizlar burda bise var mi sizce ?

Eklentiler

• 20251209_011047.webp
    20251209_011047.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 20
2 dk icinde cikti bu hayalet cizgi , ciplak gozle isikta bakinca pembe bir cizgi gordugunu soyleyenler oldu cevremde, israr uzerine gidip kan verdim

Gecen ay 2 kere adet oldum , bu ay cok gecikti olamadim bi turlu , inanin cevremde herkes sende bise var deyip durunca test yaptim. Psikolojik baski vardi uzerimde resmen 😅 yok diyorum inanmiyorlar 😅normalde adet sokturucu kullanacaktim . bu sabah saglik ocagina gittim aile hekimine soyledim , koyu cikmasina gerek yok hafif bir pembelik bile suphedir test yapalim dedi bakalim sonuclari bildirecegim herkese fikir olsun burdan . Awox daha once de yaptim hic kuruma cizgisi bile gormemistim ilk defa basima geldi

Gecen ay 2 kere adet oldum , bu ay cok gecikti olamadim bi turlu , inanin cevremde herkes sende bise var deyip durunca test yaptim. Psikolojik baski vardi uzerimde resmen 😅 yok diyorum inanmiyorlar 😅normalde adet sokturucu kullanacaktim . bu sabah saglik ocagina gittim aile hekimine soyledim , koyu cikmasina gerek yok hafif bir pembelik bile suphedir test yapalim dedi bakalim sonuclari bildirecegim herkese fikir olsun burdan . Awox daha once de yaptim hic kuruma cizgisi bile gormemistim ilk defa basima geldi
allah allah hissetmişler demek ki umarım pozitiftir. haberlerini bekliyoruzz

Kızllar ılk defa yasadıgım bısey anlatıcam belırtımı bılmıuorum ama yorumlarına ıhtıyacım var 1 saatır cok ozur dıleyerek soluyorum mıde suyum agzıma gekıyo scı scı ve asırı mıde mı bulandırıyor hıcbyasamadıgım bısey oldugu ıcın suan yazıyorum bugun dpo11 regle son 2
Melek sen hiç test yaptın mı cnm.

allah allah hissetmişler demek ki umarım pozitiftir. haberlerini bekliyoruzz
Mutlaka haber verecegim sonuclar yarin cikacakmis , 2 aydir bebek dusunuyoruz o yuzden daha erken diye dusunup pek ihtimal vermedim acikcasi , gecen ay 2 kere adet olunca bu ay duzene girsin ve gebelige hazirlik olsun diye testere disli aslan pencesi cayi ve folik asit icmistim tek yaptigim sey buydu , pozitif gelirse size de boyle bir tavsiyem olur insallah💓💓

Bu bende de olmuştu erken gebelik belirtisidir demişti asm'deki ebe. Ama çok sürmedi 2-3 gün sürdü.

Mutlaka haber verecegim sonuclar yarin cikacakmis , 2 aydir bebek dusunuyoruz o yuzden daha erken diye dusunup pek ihtimal vermedim acikcasi , gecen ay 2 kere adet olunca bu ay duzene girsin ve gebelige hazirlik olsun diye testere disli aslan pencesi cayi ve folik asit icmistim tek yaptigim sey buydu , pozitif gelirse size de boyle bir tavsiyem olur insallah💓💓
Daha yenı bebek denemeye basladıgın ıcın adetlerın o sekılde oluyor ıkı kere bende adet olmsutum yanı 2 sefer bır ay ıcınde ıkı kere regl gordum

Bu bende de olmuştu erken gebelik belirtisidir demişti asm'deki ebe. Ama çok sürmedi 2-3 gün sürdü.
Nasıl oldu sende bende ılk defa bugun oluyo baya oldu bu mıde eksımesı olmayalı belkı bekarken oldu en son oda cok yemek yıyınce olurdu sımdı cok bısede yemedım ama bu mıde agzıma gelmedı ıgrenc bısey

Back
X