Tebrikler, Allah kucağına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zaten çoğu gebelik takmayı bırakıp vazgeçtiğinde oluyor. Çok örnek var. Ben de geçen aya göre bu ay çok daha relaxım. Sen de iyi yapmışsın ve geçmiş olsun. Doktora git ve beta ya baktır. Güzel sonuçlar al inşaAllahMerhabalar
öncelikle güzel haberler alan herkesi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, haber bekleyenlerinde en kısa sürede kavuşması dileğiyle
benim 2025 başında 1 kimyasal gebeliğim olmuştu o zaman 20 ocakta hamile olduğumu öğrenip 2 şubattada düşük başlamıştı şimdi sene bitmeden 7 gün regl gecikmesiyle hamile olduğumu öğrendim sat:6 kasım bilerek bekledim ki tekrar aynı şeyleri yaşama korkusundan şu an eşime vs demekte istemiyorum ve ne yapacağım bilmiyorum akşam bi beta baktırcam galiba, tekrar olmasını çok istiyorduk düşükten sonra çok kez muayeneye gittim hormonlarım dengesizdi tam geçen ay vazgeçtim artık zamana bıraktım dedim o zaman oldu hatta diş tedavisine başladım bare hamilelikten önce aradan çıksın diye o sürede antibiyotik vs kullandım bi kokumda bu gerçi ya hep ya hiç zamanına denk geldi ama bilmiyorum kızlar size yazmak istedim