• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Nasıl oldu sende bende ılk defa bugun oluyo baya oldu bu mıde eksımesı olmayalı belkı bekarken oldu en son oda cok yemek yıyınce olurdu sımdı cok bısede yemedım ama bu mıde agzıma gelmedı ıgrenc bısey
Benim midem çok sağlıklıdır yani bazalimi biliyorum, zaman zaman stres anında mide ağrısı çektiğim olur ama burkulma şeklinde. Hcg 10.8'i görmeden 1-2 gün önce midem acı acı yanıyordu, mide öz suyunun yükseldiğini hissediyordum. Yemek yesem de yemesem de aç da olsam tok da olsam böyle 2-3 gün midem ekşidi, yandı. Sonra hcg 33.8 gördüm. O günden beri midemde yanma vs olmadı ama çok bulantım oluyor.

Benim midem çok sağlıklıdır yani bazalimi biliyorum, zaman zaman stres anında mide ağrısı çektiğim olur ama burkulma şeklinde. Hcg 10.8'i görmeden 1-2 gün önce midem acı acı yanıyordu, mide öz suyunun yükseldiğini hissediyordum. Yemek yesem de yemesem de aç da olsam tok da olsam böyle 2-3 gün midem ekşidi, yandı. Sonra hcg 33.8 gördüm. O günden beri midemde yanma vs olmadı ama çok bulantım oluyor.
Iste benımde mıdem cok saglıklı oldugunıcın bende buna sasırdım farklı olarak yazdım

Negstıf olunca kotu oluyorjm adet olacaksam kendı kendıne gelır en azından
Gercekten oyle ya , ben 1 ay test yaptim 2 kere adet oldum bide cöktüm 😅 2 inci ayda yapasim gelmedi negatif olunca insan kotu oluyor , beklenti icinde olmak daha cok hayal kirikligi yaratiyor , bi yandan da icin icini kemiriyor

Kızllar ılk defa yasadıgım bısey anlatıcam belırtımı bılmıuorum ama yorumlarına ıhtıyacım var 1 saatır cok ozur dıleyerek soluyorum mıde suyum agzıma gekıyo scı scı ve asırı mıde mı bulandırıyor hıcbyasamadıgım bısey oldugu ıcın suan yazıyorum bugun dpo11 regle son 2
Yani belirtiler de değiştiği için kişiden kişiye bir şey diyemiyorum da. İyi barii 2 gün kalmış. İnşaAllah hamilesindirrr🙏😊

hımm sımdı anladım yani reglı gecıkmem aslında ilaçtan yani. onun için belırtım de hiç yok sanırım.
Kuzum ben haziran ayında tüp bebek transferi oldum. O zaman hem progestan fitil hem de iğne versiyonunu kullandım. Hemşireler progestan kullanırken zaten adet olmazsın demişti ama ben tam bat günümde lekelendim. Hatta hemşire bana oral olarak da progestan aldırdı lekelenince bu sefer ilaç yan etki yaptı bana bayıldım 2 kez acile kaldırıldım ama sonuç olarak bat günümde regl olmuş oldum.

Ama yumurta toplamadan sonra da progestan kullanmıştım o zaman fitil kullanırken bat geçmişti yine de adet olmamıştım. Bıraktıktan sonra 10 gün içinde olursun dedi hemşirem tam 7. gün oldum. Açıkçası o ay ki döngüye göre değişiklik gösteriyor.

Kuzum ben haziran ayında tüp bebek transferi oldum. O zaman hem progestan fitil hem de iğne versiyonunu kullandım. Hemşireler progestan kullanırken zaten adet olmazsın demişti ama ben tam bat günümde lekelendim. Hatta hemşire bana oral olarak da progestan aldırdı lekelenince bu sefer ilaç yan etki yaptı bana bayıldım 2 kez acile kaldırıldım ama sonuç olarak bat günümde regl olmuş oldum.

Ama yumurta toplamadan sonra da progestan kullanmıştım o zaman fitil kullanırken bat geçmişti yine de adet olmamıştım. Bıraktıktan sonra 10 gün içinde olursun dedi hemşirem tam 7. gün oldum. Açıkçası o ay ki döngüye göre değişiklik gösteriyor.

anladım canım benım o zaman ya haptan gecıkıuorum ya da hamılelıkten artık yarın ogrenecegız:D ama hiç bir belirtim yok yanı ondan umudumda yok acıkcası.

anladım canım benım o zaman ya haptan gecıkıuorum ya da hamılelıkten artık yarın ogrenecegız:D ama hiç bir belirtim yok yanı ondan umudumda yok acıkcası.
Ben her belirtimi chatgpt'ye yazarak karşılaştırma yapıyorum her ay :D Onun yalancısıyım ama doğruluğunu kendi döngülerimde kanıtladım şahsen. Eğer göğüs dolgunluğu, ağrısı her ne varsa göğüsle ilgili azalırsa veya biterse 2-3 gün içinde adet olursun demişti. Gerçekten de öyle oldu bende. Yumurtlama sonrası göğüs dolgunluğu gebelik varsa sabit kalır ya da artar, gebelik yoksa azalır veya bitermiş.

Ben her belirtimi chatgpt'ye yazarak karşılaştırma yapıyorum her ay :D Onun yalancısıyım ama doğruluğunu kendi döngülerimde kanıtladım şahsen. Eğer göğüs dolgunluğu, ağrısı her ne varsa göğüsle ilgili azalırsa veya biterse 2-3 gün içinde adet olursun demişti. Gerçekten de öyle oldu bende. Yumurtlama sonrası göğüs dolgunluğu gebelik varsa sabit kalır ya da artar, gebelik yoksa azalır veya bitermiş.
aynen bende yazıyorum progestandan dolauı dususe gecebılır falan dıyor ama bende gogus agrısı 2 3 gundur yok neredeyse ondan beklentimde dustu ılacı bırakınca olucagaım buyuk ıhtımal.

Kizlar bu arada benim idrar tahlili sonuclari cikmis , idrarimda SEC yassi epitel hucre diye birsey varmis , gebelikte yukselir , dogumla beraber dusermis , ilk defa boyle birsey cikti idrarimda , bende arastirma yaptim , daha neler ogrenecem bakalim cok saskinlikla kan sonuclarini bekliyorum 😅😅😅

Kızllar ılk defa yasadıgım bısey anlatıcam belırtımı bılmıuorum ama yorumlarına ıhtıyacım var 1 saatır cok ozur dıleyerek soluyorum mıde suyum agzıma gekıyo scı scı ve asırı mıde mı bulandırıyor hıcbyasamadıgım bısey oldugu ıcın suan yazıyorum bugun dpo11 regle son 2
Bende bu sabah yataktayken mide ekşimesi yaşadım hayatımda hiç olmazdı. Sen ne duruyon hele bi test yap 🤣🤣

Bende sen gibiyim.

geçen ay erken öğrendim kimyasal gebelik yaşadım şimdi pisikojim bozuldu. Reglden bir gün önce yapmayı düşünüyorum.
Rabbim güzel haber almayı nasıp etsin ❤️❤️ hepimize
Amın canım en azından kımyasalda olsa gebelım olmus hanıle kalabıldıgını bılıyosun bende oda yok hsg ye gıdecem bu ay hastalanırsam

Back
X