İnşallah gerek kalmaz canım. Bu ay güzel haberi alırsınAmın canım en azından kımyasalda olsa gebelım olmus hanıle kalabıldıgını bılıyosun bende oda yok hsg ye gıdecem bu ay hastalanırsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gerek kalmaz canım. Bu ay güzel haberi alırsınAmın canım en azından kımyasalda olsa gebelım olmus hanıle kalabıldıgını bılıyosun bende oda yok hsg ye gıdecem bu ay hastalanırsam
Insallah bütün bekleyenin herkesİnşallah gerek kalmaz canım. Bu ay güzel haberi alırsın![]()
Ocak yanlış yazmışımaralik mi ocak mi
Ben bugün de negatif görünce umudu kestim oturdum işlerime ödevlerime falan bakıyorumKız nasıl duruldunuz sızde sesıniz hıc yok
Iste bu yuzddn test yapmıyorum negrıf gorunce enerjım bıtıyor ama bolede enerjım bıtıkBen bugün de negatif görünce umudu kestim oturdum işlerime ödevlerime falan bakıyorum
Ne ödevi okuyomusunBen bugün de negatif görünce umudu kestim oturdum işlerime ödevlerime falan bakıyorum
Çok iyi anlıyorum canım seni. İnşaAllah daha fazla yorulmadan en kısa zamanda alırsın güzel haberiYa ben bu sefer de olmadı gibi hissediyorum. Her aya umutla başlayıp şakaya vuruyorum takıntı yapmamaya çalışıyorum ama bu durum yoruyor beni herkes gibi. Biliyorum kalıcı değil şu an hissettiğim şey ama ne bileyim işte endişeli hissediyorum kendimi![]()
Aynı benım gıbısın bende adet olursam hag ramdevusu alacagım bu aySelam kızlarcımdün gece adet ağrım oldu çok yatarken bu akşamda böyle hafif hafif bir ağrı var tatlıı bir ağrı
ama yani yarın adet olacak gibi bir durum
dpo12 bugün dün testim negatifti perşembeyi bekliyorum hsg randevusu almak için randevu almıştım. Adet olurum büyük ihtimal ama bu ay garip olan dpo 7 ve 8.günde adet ağrısı gibi bir ağrı ve gerilme olmasıydı
Hsgyi çok erteledim ben artık kaçış yok bir o kaldı bakılmayanAynı benım gıbısın bende adet olursam hag ramdevusu alacagım bu ay
Ben de 11de yapınca tüm gün bunalım takıldımIste bu yuzddn test yapmıyorum negrıf gorunce enerjım bıtıyor ama bolede enerjım bıtıkne olcak dıye kokuyorun
Bat 11 bende hsg cok erteledım 14 aya gırıcem gıdıp cekıncem olursam bendede pcos var engel degıl dıyolar ama zorluyor ıste pat dıyede hamıle kalamıyoruzHsgyi çok erteledim ben artık kaçış yok bir o kaldı bakılmayanpkos görünüm var demişlerdi ama aslında pkos engel değil gebeliğe. İnşallah güzel haberler alalımmm
senin bat ne zaman ?
Aslında ıkımız aynı sayılırız benımde bugun dpo 11 dıBen de 11de yapınca tüm gün bunalım takıldımkesinlikle yapmamak daha iyii
Yapmayınca en azından kendını hamıle sanıyoshn bır sure sonra regl olunva krızler gelıyoHsgyi çok erteledim ben artık kaçış yok bir o kaldı bakılmayanpkos görünüm var demişlerdi ama aslında pkos engel değil gebeliğe. İnşallah güzel haberler alalımmm
senin bat ne zaman ?
Benim bildiğim gebelik yoksa adeti getiriyor.KIZ BU GECIKTIRIYOR MU sokuyor mu ben anlamadım. bazı yerlerde adet gecıktırır dıyır bazı yerlerde sokuyır dıyor![]()
Gercketen cok zor bır surec allahım hepımıze sabır versın bak mıdemde bulanıyo her ay aynı sey ama emınım gene yok bebek falanAy resmen her şeyimiz neredeyse aynıymış M melekparlaadapolat 2 sene olacak bizim bekliyoruz artık saldım 3 ay duphaston kullandım adet düzenlesin diye bu ay kullanmadım artık. Süreç uzun ya pkos da o sıkıyor beni çok
Evet cnm doktora yapıyorumNe ödevi okuyomusun