• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ya ben bu sefer de olmadı gibi hissediyorum. Her aya umutla başlayıp şakaya vuruyorum takıntı yapmamaya çalışıyorum ama bu durum yoruyor beni herkes gibi. Biliyorum kalıcı değil şu an hissettiğim şey ama ne bileyim işte endişeli hissediyorum kendimi 😢
Çok iyi anlıyorum canım seni. İnşaAllah daha fazla yorulmadan en kısa zamanda alırsın güzel haberi 🤲❤️

Selam kızlarcım 🌸 dün gece adet ağrım oldu çok yatarken bu akşamda böyle hafif hafif bir ağrı var tatlıı bir ağrı 😂 ama yani yarın adet olacak gibi bir durum 🫠 dpo12 bugün dün testim negatifti perşembeyi bekliyorum hsg randevusu almak için randevu almıştım. Adet olurum büyük ihtimal ama bu ay garip olan dpo 7 ve 8.günde adet ağrısı gibi bir ağrı ve gerilme olmasıydı

Selam kızlarcım 🌸 dün gece adet ağrım oldu çok yatarken bu akşamda böyle hafif hafif bir ağrı var tatlıı bir ağrı 😂 ama yani yarın adet olacak gibi bir durum 🫠 dpo12 bugün dün testim negatifti perşembeyi bekliyorum hsg randevusu almak için randevu almıştım. Adet olurum büyük ihtimal ama bu ay garip olan dpo 7 ve 8.günde adet ağrısı gibi bir ağrı ve gerilme olmasıydı
Aynı benım gıbısın bende adet olursam hag ramdevusu alacagım bu ay

Hsgyi çok erteledim ben artık kaçış yok bir o kaldı bakılmayan 🫠pkos görünüm var demişlerdi ama aslında pkos engel değil gebeliğe. İnşallah güzel haberler alalımmm 🥲 senin bat ne zaman ?
Bat 11 bende hsg cok erteledım 14 aya gırıcem gıdıp cekıncem olursam bendede pcos var engel degıl dıyolar ama zorluyor ıste pat dıyede hamıle kalamıyoruz

Ay resmen her şeyimiz neredeyse aynıymış M melekparlaadapolat 2 sene olacak bizim bekliyoruz artık saldım 3 ay duphaston kullandım adet düzenlesin diye bu ay kullanmadım artık. Süreç uzun ya pkos da o sıkıyor beni çok

Ay resmen her şeyimiz neredeyse aynıymış M melekparlaadapolat 2 sene olacak bizim bekliyoruz artık saldım 3 ay duphaston kullandım adet düzenlesin diye bu ay kullanmadım artık. Süreç uzun ya pkos da o sıkıyor beni çok
Gercketen cok zor bır surec allahım hepımıze sabır versın bak mıdemde bulanıyo her ay aynı sey ama emınım gene yok bebek falan

Back
X