Aslında regl günü silik de olsa çıkar çünkü 12-14 gün geçiyor yumurtlama döneminden. Ama kan görmeden hala umut var. Yarın silik çıkar öbür gün pozitif çıkarTest önemli değil aslında ama negatif görmekten korkuyorum değer henüz yükselmemiş olabilir mi ihtimal var mı adet gecikince
Canım ben oğluma hamileyken hiç ama hiç bir belirti yaşamamıştım. Reglimin geciktiğini bile 5-6 gün sonra farkettim o kadar yani:) onun İçin belirti hiç göstermeyebiliyor ve çoğu kadın gebelikle pms belirtilerini karıştırıyor. Umutsuz olmaGünaydındpo7’den selamlar. Belirti yok. Üzülsem mi, şu saatlerde azıcık umutsuzum ve morale ihtiyacım var
Teşekkür ederimCanım ben oğluma hamileyken hiç ama hiç bir belirti yaşamamıştım. Reglimin geciktiğini bile 5-6 gün sonra farkettim o kadar yani:) onun İçin belirti hiç göstermeyebiliyor ve çoğu kadın gebelikle pms belirtilerini karıştırıyor. Umutsuz olma
Ben kullanmıştım neden sordunKızlar cyclo progynova kullananınız oldu mu hiç?
Çatlatma iğnesi sonrasında kist oluşmuştu onun için 1 ay kullandım ama yorumlara falan baktığımda kullandıktan sonraki ay hamile kalanlar da çok olmuş. Böyle bi etki gören var mı acaba merak ettim deBen kullanmıştım neden sordun
O adet söktürücü gibi bir ilaç gibi düşünebilirsin hatta hormon ilacı. ama hamile kaldırmak gibi bir etkisi yok onlarınki tesadüf olmuş diyebilirizÇatlatma iğnesi sonrasında kist oluşmuştu onun için 1 ay kullandım ama yorumlara falan baktığımda kullandıktan sonraki ay hamile kalanlar da çok olmuş. Böyle bi etki gören var mı acaba merak ettim de
Teşekkür ederim sağ olunO adet söktürücü gibi bir ilaç gibi düşünebilirsin hatta hormon ilacı. ama hamile kaldırmak gibi bir etkisi yok onlarınki tesadüf olmuş diyebiliriz
Dpo7 bugünDpo kaç
Bilmiyorum ki canım adet öncesi akıntılar da oluyor ama belki öyledirSen dpo7desin ama? Belirti olabilir mi
Merhaba folik asitin yerine metilfolat formunu kullanmanızı tavsiye ederim. Aradaki farkı araştırırsanız görürsünüz folik asit formu sıkıntılı...Eşimin sperm sonuçları sincan eğitim araştırmadaki üroloji doktoruna göre temiz ama ben değerleri ordan burdan araştırarak baktığımda morfoloji düşük çıktı 3 normalde en düşük 4 olması gerekiyormuş geri kalanı temiz dedi haftaya salı tekrar şehir hastenesde bi doktora göstereceğim o ne derse artık
Ben folidoce folik asit kullanıyorum
Eşim herhangi bi takviye almıyor doktor önerirse bir şey alırız
canim benim fikrim en az 2 gun gecikme beklemen olurChatgptye göre döngüm düzensizmiş bugün tam günüymüş gelmezse yarın gecikmeye başlıyorsun diyor ve sabah test yap diyor varsa mutlaka çıkar dedi napim şimdi benD dodo1234 @amanbocegi gurbetsel selogi yorumlarınız önemli
canim yumurtlama doneminde olabilirsin buyumustür ve atilmaya hazır olabilir bu iyiye isaret yumjrtaliklarin çalışıyor demekki doktorun dedigi gibi ilerle canimKızlar sıze bısey sormak ıstıyorum acıl cevaplar yorum yaparmısınız bu ay klomen kullandım ve bugun nerdesyse testlerım pık oazartrsı yunurtam 16 mm dı doktor ssdece ılıskı takvımı verdı ve 28 ınde baskıyıdu takvım bende dedım nekadar gec ama gujler sonra ılk kez bugun agrılarım var dunde jel akımtı geldı kesıldı ve benım 6 saattır sag kasıgımda agrım var belıme vuruyo asırıda gazım var afedersınız cıkarıyorum gaz ama surkelı gaz var bıtmıyo ve cok ozur dıleyerek soluyorum ılıskı anında rahmım patlayacak kadar agrıdı ustume belırtılerı gını ama bu ay asla usutmedım her an ayaklarımı ve sırtımı sıcak tuttum ılsc kullandım dıye soguk bıyerleree gıtmedım cıkmadım yumurta catlama belırtısımı bunlar yoksa apandısıtmı oldum korkmaya basladım tuvelrtte ınsan ıdrarını yaparken bıle vajınası agrırımı sag kasıgımda oyle bır baskı var ve bu ay bır yumurta sag tsrafta olusmstu
dodo ne durumdasın benim yarın dpo6canim yumurtlama doneminde olabilirsin buyumustür ve atilmaya hazır olabilir bu iyiye isaret yumjrtaliklarin çalışıyor demekki doktorun dedigi gibi ilerle canim
Memnun kaldığınız bi marka varsa denemek isterimMerhaba folik asitin yerine metilfolat formunu kullanmanızı tavsiye ederim. Aradaki farkı araştırırsanız görürsünüz folik asit formu sıkıntılı...
Evet bende ultrasona çok şaşırdım Salı gününe de benim randevum var ne alaka dedim hiçbir işlem yapılmadan geri döndümGittim bacım gittim bilkent sehire gittim çok değişik bi sistem var doktor beni dinledi ultrasona randevu al dedi ben şok, eskiden direkt yapılırdı yani böyle şeylersonra ne derdimi anlatabildim ne baska bir şey anlayabildim ben de özele gittim çok ama çok şeker bir doktora tekrar beta baktı negatif usg de her şey iyi dedi çok umutlu konustu 1 haftaya olursun en geç dedi
Değil mi insan şok oluyor kafamızda soru işaretleri ile gidiyoruz hiçbir yol katetmeden geri dönüyoruz resmen benimki pzt bacım gitmiycem iptal de ettiremiyorum keşke sana verebilsemEvet bende ultrasona çok şaşırdım Salı gününe de benim randevum var ne alaka dedim hiçbir işlem yapılmadan geri döndüm
Ay neden gitmiyorsunDeğil mi insan şok oluyor kafamızda soru işaretleri ile gidiyoruz hiçbir yol katetmeden geri dönüyoruz resmen benimki pzt bacım gitmiycem iptal de ettiremiyorum keşke sana verebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?