insallah canim stres yapma umudunu da kaybetmeIlk defa bukadsr sıddetlı yumurtlamayı hıssettım ınsallah cstlamıstır klomen fayda eder umarım cok yorukdum artık
Senı hatırlıuorun dıger sohbetten. Kasım ayındada vardın çünkü benımde 12 kasımdı senınde oyleydı sankı ben 11 kasımda oldum regl sımdıde 11 aralık olcak galıba 13 günüm varinsallah canim stres yapma umudunu da kaybetme
ayy inşallah akıntımda arttı bugün adet belirtisiyle aynı olunca insan anlamıyor bir şeyİnşallah gebeliktendiiir
Hgs çektirdim ben 5 ay önce korkulacak hiç bir şey yok kızlar 5-10 dk işlem böyle hafif bir ağrı vuruyor sonra geçiyorHadi kazasız belasız olsun inşallah, galiba hsg çekileceksiniz ne zamandır deniyorsunuz ben de geçen ay gittim doktora 3 ay içinde gebelik olmazsa hsg dedi ama çok korkuyorum umarım olur ve gerek kalmaz.
İmkanınız varsa Solgar folate ve ocean metilfolat iyi.Memnun kaldığınız bi marka varsa denemek isterim
Sabah test yap bakalım nasıl çıkıyor o zaman duruma göre bakarsın artıkChatgptye göre döngüm düzensizmiş bugün tam günüymüş gelmezse yarın gecikmeye başlıyorsun diyor ve sabah test yap diyor varsa mutlaka çıkar dedi napim şimdi benD dodo1234 amanbocegi gurbetsel selogi yorumlarınız önemli
Ya benim de birkaç gündür günde bir kez ya da ikiz kez oldu bazen böyle birden biİnşallah bu ay çok güzel haberler alırız benimde göğüs hassasiyetim başladı koltuk altıma doğru ağrıyor özellikle ve inanılmaz acıkıyorum
Günaydın çiçegim :)Günaaaydıııınnn güzel topik ve güzel üyeleri
Nasılsın?Günaydın çiçegim :)
Ay çok şükür civcivvvGünaydın kızlarr ben sonunda regl oldum ağrıdan ölüyorum ama olsun en azından döngü bitti( bu arada adet söktürücülerden sonra daha şiddetli regl olma kısmı gerçekmiş )
Ayy öyle gerçekten inşallah hepimiz yeni yıla hamiş gireriz selogicimmm aminnnAy çok şükür civcivvvYeni döngü için sökülmek önemliydi artık. Güzel beslen, takviye al. Tük tuşlara bas bu ay. Aralık sonu sürpriziii
İnşallah Allah’ım inşallah hayırlı ve sağlık ileAyy öyle gerçekten inşallah hepimiz yeni yıla hamiş gireriz selogicimmm aminnn
Awox pozitifsee kanında çıkar. Sahte pozitif vermiyor çünkü. Önce kana geçiyor zati hcg hormonuuuu. Ver bencee.Kızlar günaydın bat 3 aralık. Adetime 6 gün varlen test yaptım avox marka negatif çıktı dün akşam yaptığımda silik çizgi gördüm bugün ilk idrarla testi yeniledim yine hayalet çizgi var. Sizce kan testi vermeli miyim? Kanda negatif görücem diye çok korkuyorum
Awox pozitifsee kanında çıkar. Sahte pozitif vermiyor çünkü. Önce kana geçiyor zati hcg hormonuuuu. Ver bencee.
Testi böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı forumda kimyasal falan diye okudum biraz tedirginimEki Görüntüle 3679698 Eki Görüntüle 3679699
Etiketli olan bugün yaptığım buradan görünüyor mu bilmiyorum çıplak gözle bile zor görülüyor
Kimyasalla silik çizginin nasıl bir alakası var? Pozitif görüyorlar ve sonra kan veriyorlar o da pozitif ve kan değerleri gün gittikçe düşüyor. İstiyorsan 1-2 gün daha test yap bekle biraz hem hCG yükselir. Ben de görüyorum hafif silik bir çizgi.Testi böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı forumda kimyasal falan diye okudum biraz tedirginim
Nasılsın?İşbaşı yapıldı mı erkenci olduğuna göre :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?