Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Sabah ilk.idrarla testim boyle cikti

Eklentiler

• 1000236949.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 19
gurbetsel selogi amanbocegi

Valla ben üç kere değerlendirdim ilk hamileliğimde 3. Gün denemiş ve hamile kalmıştım yine hatta o gün göğüs ağrım ve sonrasında akıntım artmıştı baya günlük pedle gezmiştim dayanamayıp sonra 11 ve 14 kasımı da değerlendirdim bıraktım durum bu

Takviye folat falan var mı kullandığın. Ben geçen ay takviye olsun diye şuna başladım. Düşük doz sabah akşam reçetesiz.
takviye doktor bana Rossylia Multimax Omega-3, Folik Asit, İyot, B12 İçeren Multivitamin ve Multimineral 30 Kapsül ve ecopirin verdi sadece onları içiyorum.

29 ekim mi sat? Değerlendirmeleriniz güzel gibi duruyor eğer sizin dediğiniz gibiyse zaten yumurtlamayı normal günlerde görüyorsunuz hatta daha erken görebiliyorsunuz. 11 14 Kasım ovülasyon tarihiniz gibi duruyor. Dediğiniz gibi bugünlerde de regl olmanız lazımmış. İdrara hemen geçmeme durumu var ya. Az önce kadının biriyle konuştum regli günü negatif almış demek ki sonra değerleri yükseldi pozitif görmeye daha sonra başlamış.

takviye doktor bana Rossylia Multimax Omega-3, Folik Asit, İyot, B12 İçeren Multivitamin ve Multimineral 30 Kapsül ve ecopirin verdi sadece onları içiyorum.
Takviyeler güzel içerikleri daha güzel. Benim bu ay tutmazsa eşime keçiboynuzu gibi bir şeyler vereceğim. Onun da kullanması lazım sperm sağlığı da önemli.

3. Gün dediğin çatlama günü müydü?

Sat 31 ekim benim yani tam anladığım konu değil yumurtlama kısmı ama akıntıya bakıyorlarmış sanırım benimde 8-13 arası diyeyim baya akıntılarım vardı yaklaşık 7-8 gündür de hiç yok gibi bişey normal döngü tarihlerine göre dün veya bugün başlaması lazım diyor telefonum ama henüz bişey yok testinde negatif yerleşme falan geçmi olmuş oluyor anlamıyorum valla düşünmekten yoruldum asıl şimdi psikolojimi etkiledi bu sabah pozitif görürüm diyordum

Pazartesi gelmezse kan verirsiniz çıkar inşallah

Takviyeler güzel içerikleri daha güzel. Benim bu ay tutmazsa eşime keçiboynuzu gibi bir şeyler vereceğim. Onun da kullanması lazım sperm sağlığı da önemli.
sen ne kadar deniyorsun canım. ya bızde aldık da eşim hep unutuyor. sprem testıne gitti mi eşin

Senı hatırlıuorun dıger sohbetten. Kasım ayındada vardın çünkü benımde 12 kasımdı senınde oyleydı sankı ben 11 kasımda oldum regl sımdıde 11 aralık olcak galıba 13 günüm var
benim 4 gun gecikmeli yalanci pozitifim vardi 11 kasimda regl.oldum bu ay erken yumurtladigimi düşünüyorum bakalim ne olacak

Ya bu telefondaki uygulamalar yanlış gösteriyor bi anlık stresle bütün hormonlar şaşıyor zaten. Mesela ben günü gününe olan biriydim en fazla 4 gün gecikmişliğim olurdu geçen ay stres yaptım bebek düşünmeye başlayalı da 2 ay olmuştu falan adet 2 hafta sonra geldi ilaçla. Vücut kaldıramıyor stresi hemen etki ediyor hormonlara

Regl sonrası 3. Gün gibi hatırlıyorum sanki eski sohbetlerden
Ayın 8 ide adetimin bitiminden sonra 3. Gündü yine şansımı o gün denedim sonrada 11-14 kasımı değerlendirdim bu tarihlerde takvime göre ovulasyon doğurganlık döneminin enyüksek seviyesi diyordu ondan denedim

Hayır ben ilk hamileliğimde tek denemeyle hamile kalmıştım oda adetimden sonra 3. Gündü nasıl oldı bizde anlamadık
Demek ki yumurtlamışsın hemen adetten sonra o zaman. Benim de bunay öyle oldu sat14 Kasım çatlama 21 kadım oldu. 1 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…