bence alma canim gecikme bekle artık negatif gordun bi kere surekli test yaparak sadece streese giriyorsun ve belkide adet olacaksinin bunun gecikmesine sebep oluyorsun buda döngünü etkiler bozar test yapma bir süre sicak bi dus al ve rahatlasin vücudun stresini burdan hissettim rahatla canim
evet eger test yalanci cikarmiyorsa gorunmezBugün haftasonu. Hemen çıkıyorsa sonucun erken olmaz ki kanda olmasa testte görünmezdi pozitif D dodo1234 @amanbocegi değil mi
Markası ne bunun? Kuruma çizgisi veriyor mu normalde? Yakınlaştırınca bi şey gördüm sankiSabah ilk.idrarla testim boyle cikti
Aradım hastaneyi 2-2,30 saat diyor ama nedense ayaklarım geri geri gidiyo ya. Hafta içi çalışıyorum eşime de sürpriz yapmak istiyorum açıkçası ay çok heveslendim inşallah vardırBugün haftasonu. Hemen çıkıyorsa sonucun erken olmaz ki kanda olmasa testte görünmezdi pozitif D dodo1234 @amanbocegi değil mi
Çok iyi yapmışsın her türlü etki eder ki zaten şifa olsunnnPcosum yok. Evet yorumlarda da gördüm pcosluların daha çok kullandığını aslında ama olsun dedim yumurta sağlığı da kötü bi şey değilBaktım forumda herkes bi şey kullanıyordu, ben de bunu aldım
Ya hani kızı taşıyan x kromozomu 5 gün, erkeği taşıyan daha az canlı kalıyormuş. Döllenme gününe canlı kalabilir diye düşünerek kız mı dedim bu arada :) Erkek için de özellikle çatlama gününe yakın olursa ihtimal çoğalıyormuş. Kesin değil de ihtimal işte şans yüzdesi gibi.Kız oldu
Ya üşenmiyorsan git. Pozitif çıkarsa pazartesi akşam yükseliyor mu diye gidersin. Awox kuruma yapmıyor çünkü. Baksana yumurtalamadan beri burda. 10 gün oldu hala çizgi yokAradım hastaneyi 2-2,30 saat diyor ama nedense ayaklarım geri geri gidiyo ya. Hafta içi çalışıyorum eşime de sürpriz yapmak istiyorum açıkçası ay çok heveslendim inşallah vardır
Bizim bazı bilimsel bilgilerYa hani kızı taşıyan x kromozomu 5 gün, erkeği taşıyan daha az canlı kalıyormuş. Döllenme gününe canlı kalabilir diye düşünerek kız mı dedim bu arada :) Erkek için de özellikle çatlama gününe yakın olursa ihtimal çoğalıyormuş. Kesin değil de ihtimal işte şans yüzdesi gibi.
Amin canım teşekkür ederim.Çok iyi yapmışsın her türlü etki eder ki zaten şifa olsunnn
Karnım dolu göğüslerim ağrıyor ve 15 gündir yattığım yerde uyuya kalıyorum gün boyu esniyorum sıcaklık basması var yanaklarımda özellikle alev alev oluyor bu kadar çok varken negatif çıkmasını anlayamıyorumKaset daha geç pozitif veriyor. Erken gebelik sandım ben. Belirti diyebileceğin bi şey var mı merak ettim
Aramızda doktora yapabilecekler varBizim bazı bilimsel bilgilermaşallah maşallah
Var mı ateş ölçer? Düşerse regl gelirmiş. Yüksek seyrederse bebek :))Karnım dolu göğüslerim ağrıyor ve 15 gündir yattığım yerde uyuya kalıyorum gün boyu esniyorum sıcaklık basması var yanaklarımda özellikle alev alev oluyor bu kadar çok varken negatif çıkmasını anlayamıyorum
Ben normalde çok üşürüm akşamları olunca yüzüm yanıyor çok fazla soğuktan desem gündüzde olur çünkü soğuk olunca eve girdiğimde hemen kızarır yanaklarım ama bu öyle olmuyor bu yaklaşık 7 gündür böyle gidiyor ama sadece akşamları oluyor ölçmek hiç aklıma gelmediVar mı ateş ölçer? Düşerse regl gelirmiş. Yüksek seyrederse bebek :))
Eğer doğum kontrol hapı spiral vs kullanmadıysan doğal yollarla korunuyorsun anladığım kadarıyla. Benim kız kardeşim ilk gebeliğini evliliğinin 10.ayında yaşadı ama ilk günden bu yana hiç korunmadı. 5 senedir de doğal yollarla korunuyo ama şu an tekrar istese çok bekleyeceğini sanmıyorum. Açıkçası ben seninde çok bekleyeceğini düşünmüyorum çünkü yeni başlamışsınız çalışmalara ilk 1 sene diyor doktorlar.Yani korunmak denirse işte korunuyorduk
D dodo1234Eki Görüntüle 3679698 Eki Görüntüle 3679699
Etiketli olan bugün yaptığım buradan görünüyor mu bilmiyorum çıplak gözle bile zor görülüyor
Ay gidicem ya bugün ne olacaksa olsunYa üşenmiyorsan git. Pozitif çıkarsa pazartesi akşam yükseliyor mu diye gidersin. Awox kuruma yapmıyor çünkü. Baksana yumurtalamadan beri burda. 10 gün oldu hala çizgi yok
Sabah ilk uyandığında hiç kıpırdamadan ölçülüyormuş. Diğer topikte biri takip ediyor. Regl olacağını da anladı öyle. Valla erken gebelik belirtisi bunlar yanakları ateş basması. Direkt buna dikkat ettim. Farklı olduğunu kendin hissediyorsun zaten. Umudunu kaybetme yine de o yüzden.Ben normalde çok üşürüm akşamları olunca yüzüm yanıyor çok fazla soğuktan desem gündüzde olur çünkü soğuk olunca eve girdiğimde hemen kızarır yanaklarım ama bu öyle olmuyor bu yaklaşık 7 gündür böyle gidiyor ama sadece akşamları oluyor ölçmek hiç aklıma gelmedi
Hayırkısı olsunbenim 4 gun gecikmeli yalanci pozitifim vardi 11 kasimda regl.oldum bu ay erken yumurtladigimi düşünüyorum bakalim ne olacak
Valla uyandım karnım acıyordu biraz böyle ani hareketlerde batıyor sadece o var. Sen nasılsınAramızda doktora yapabilecekler varÖğreniyoruz biz de bi şeyler. Bugün nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?