- 17 Eylül 2025
- 260
- 68
- 13
- 27
Ya çok hafif bi çizgi beliriyor böyle yaklaştırınca gözüme bilemedim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok hafif bi çizgi beliriyor böyle yaklaştırınca gözüme bilemedim ama
Ben ilkinde çok silik gördüm bat a 6 gün kaldığı için bu kadar silik olması normal istersen koyulaşmasını takip et canım belki de şuan 10 15 arası bir sey
hafif var gininsanki ya görüyorum bi siliklik kac dpoydu bugun
Ya inşallahEğer doğum kontrol hapı spiral vs kullanmadıysan doğal yollarla korunuyorsun anladığım kadarıyla. Benim kız kardeşim ilk gebeliğini evliliğinin 10.ayında yaşadı ama ilk günden bu yana hiç korunmadı. 5 senedir de doğal yollarla korunuyo ama şu an tekrar istese çok bekleyeceğini sanmıyorum. Açıkçası ben seninde çok bekleyeceğini düşünmüyorum çünkü yeni başlamışsınız çalışmalara ilk 1 sene diyor doktorlar.
Gitti herhaldehafif var gininsanki ya görüyorum bi siliklik kac dpoydu bugun
evet ya ama cok erken daha bence 2 3 gun daha bekleseydi
Varsa değeri kaçtır senceevet ya ama cok erken daha bence 2 3 gun daha bekleseydi
Ben de o şekil. Umutlansak mıValla uyandım karnım acıyordu biraz böyle ani hareketlerde batıyor sadece o var. Sen nasılsın
bilmiyorum ki cok silik varsa bence 20 40 civarlarindadirVarsa değeri kaçtır sence
bende de var sol kasikta hassasoyet ara ara batma ozellikle otururken ve egilip kalkarken ve cekilme hissi umutlansak mi yoksa her iki ihtimale de alistirsak mi kendimiziBen de o şekil. Umutlansak mı
Normalimiz olmayan şeylerin olması dikkat çekiyor. Umutlanasım var benimbende de var sol kasikta hassasoyet ara ara batma ozellikle otururken ve egilip kalkarken ve cekilme hissi umutlansak mi yoksa her iki ihtimale de alistirsak mi kendimizi
Selo normalde de benim göğüs ağrım çok az olurdu gerçi şu anda da ağrı yok ama ilk defa göğüs ucumda hassasiyet hissettim. Dokunduğumda sızlama yapıyor ama dokunmasam sorun yok meselaNormalimiz olmayan şeylerin olması dikkat çekiyor. Umutlanasım var benimReglde bile olmayan şeyler. Haksız mıyım
Kız awox ta çizgi görmüş bende de awox var aldım duruyor. ve onun gibi O orguseverkiz gibi yani hafif çizgim olsaydı hiç bekleyemezdim bende gider yapardım nasıl insan 2-3 gün beklesinevet ya ama cok erken daha bence 2 3 gun daha bekleseydi
Ee tabi orası öyleeSelo normalde de benim göğüs ağrım çok az olurdu gerçi şu anda da ağrı yok ama ilk defa göğüs ucumda hassasiyet hissettim. Dokunduğumda sızlama yapıyor ama dokunmasam sorun yok mesela
Birde çatlama varsa progestron hormonu yükseliyor arkdaşlar gebelik olsa da olmasa da bu hormon çok güçlü bir hormon bir tık batmalar ağrılar gazlar kabızlıklar yapar yani yalan yok
Hadi bakalımEe tabi orası öyleeGöreceğiz bir haftaya. Tutarsa detaylı yazıcam.
Bizim ondan heyecanlı olmamızbilmiyorum ki cok silik varsa bence 20 40 civarlarindadir
Sıvı gibi akıntı görebildin mi. Çatlama ağrısı gibi bi şey. Takviyeleri çoğalt bacı. Gez forumlarda millet neler kullanıyorHadi bakalımen uzun bekleme süresi benim ya daha dpo 2 benim djjddhd sizden tecrübelencem bende
evet benim gogus hassasiyeti yunurtlama doneminde basladi ve hala devam ediyor hoc kesilmedi bu ilk defa olan bisey ama ilk defa olan seyleri yasayip regl de oldugum aylar oldu ve bu dongude bazen sagli bazen sollu kasik agrisi ve karin alt bolgesi yasiyorum belli bir tarafta degil anlamlandiramiyorum umutlanasim da var gibiNormalimiz olmayan şeylerin olması dikkat çekiyor. Umutlanasım var benimReglde bile olmayan şeyler. Haksız mıyım
yaa bende awox siparis verdim bekliyorum gelmesini awox o kadar net mi hep dogru mu cikariyor bide ben kacirdim ne zaman yapmis testi kac gun kalaKız awox ta çizgi görmüş bende de awox var aldım duruyor. ve onun gibi O orguseverkiz gibi yani hafif çizgim olsaydı hiç bekleyemezdim bende gider yapardım nasıl insan 2-3 gün beklesin![]()