Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Ay kızlar reglim biter bitmez su gibi akıntım başladı. Durup dururken bir bakıyorum ıslanmışım yumurtlama takibi yaptığım zaman bile bu kadar ıslaklık olmazdı.
belki de erken yumurtluyorsundur canim benimde hic akimtim kesilmedi hep yogun devam etti en son 21 kasimda yumurta aki gibi oldu ve kesildi bende 21 kasimi yumurtlama olarak baz aldim 2 gundur de yine yogunlasti az az yogun kivamli beyazimsi kremsi dpo 8 bat 4 aralik (tahmini) ogrenicez haftaya nedenini

catlama olali bir hafta oldu benim kabizlik gogus hassasiyet karinda ve kasikta agri batmalar devam ediyor bu hala progesteron yuksekligi devam mi ediyor demek? dpo 8 umutlanmaliyim

yaa bende awox siparis verdim bekliyorum gelmesini awox o kadar net mi hep dogru mu cikariyor bide ben kacirdim ne zaman yapmis testi kac gun kala
Doğru çıkıyor. Ölçüm ayarı iyi. Grilik vermiyor. Kuruma yapmıyor vs vs. Silik görünce acaba kuruma mı demiyoruz.

Yumurtlama haftamdaydim ama yumurtlama o pik dönem varya onun olduğunu sanmıyorum çok keskin hissediyorum çünkü o günü mide bulantılarim bile oluyor.Bu geçiş bence hayıt ekstrasi kullanıyorum o mu tetikledi acaba diye düşünüyorum. Umarım seninki bebiş sinyalleridir canim çok az kaldı sana

tutarsa benimde detayli anlatacaklarim var tum bakis açınızı degistirecek türden geleneksel tibba yöneliş
Hahahahhhhh makale yazarım diyorum anlamıyor musun. Bekliyoruz makaleyiii bacı

Doğru çıkıyor. Ölçüm ayarı iyi. Grilik vermiyor. Kuruma yapmıyor vs vs. Silik görünce acaba kuruma mı demiyoruz.
Aynenn öyle zaten insan bir kaç farklı marka kullanınca bu testin sadece dış kısmından bile kaliteli olduğunu anlıyor benim elimde 1 tane kaldı erken yaparsam innovita yapıcam regl gecikirse awox yapıcam inşallah (başka teste ihtiyaç duymamak da totemim )

6 kala yapmış.
ay ben yazdım sandımm. İnnovita lh takibi ile gebelik keyfi

İnnovita ben de pembelik bıraktı üstüne birde gecikmem olmuştu çok umutlanmistim ama maalesef

Ama dün ilk kez açlıktan uyuyamadım halbuki toktum yeni yemiştim ama yemek düştü aklıma kalktım yataktan sandviç yapıp yiyip uyudum eşim diyor ki sana yeni güncelleme gelmiş inanamadım bunu yaptığına hiç huyum değildir çünkü

Geçen ay bana da öyle olmuştu asla doymuyordum eşim bakıp bakıp ne oluyor sana diyordu sürekli açtım ama gecikmeli regl oldum maalesef. Ben artık şöyle düşünüyorum her ay gebelik belirtileri yaşayarak vücut kendisini gebelige hazırlıyor bence yakındır inşallah o günler (umutsuz olmaktan iyidir)

İnnovita ben de pembelik bıraktı üstüne birde gecikmem olmuştu çok umutlanmistim ama maalesef
Selogi hanim beni anlamış aslında eksik yazmışım ovulasyon testi gebelik olduğunda t çizgisi c den bile yoğun pozitif oluyor onu kastettim ama evet satılırken gebelik testi de çıkıyor onu da kullanırdım aklımda kalsın inşallah

Kızlar ben de predictor early de en ufak şüphe bırakmadan negatifti bu arada saatler sonra atacağım zaman bile kuruma çizgisi yoktu 4 5 tane kullanmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…