valla ben boyle seyler gorunce onlar kadar seviniyorum heyecanlaniyorum umut doluyor icim resmenBizim ondan heyecanlı olmamız
belki de erken yumurtluyorsundur canim benimde hic akimtim kesilmedi hep yogun devam etti en son 21 kasimda yumurta aki gibi oldu ve kesildi bende 21 kasimi yumurtlama olarak baz aldim 2 gundur de yine yogunlasti az az yogun kivamli beyazimsi kremsi dpo 8 bat 4 aralik (tahmini) ogrenicez haftaya nedeniniAy kızlar reglim biter bitmez su gibi akıntım başladı. Durup dururken bir bakıyorum ıslanmışım yumurtlama takibi yaptığım zaman bile bu kadar ıslaklık olmazdı.
catlama olali bir hafta oldu benim kabizlik gogus hassasiyet karinda ve kasikta agri batmalar devam ediyor bu hala progesteron yuksekligi devam mi ediyor demek? dpo 8 umutlanmaliyimSelo normalde de benim göğüs ağrım çok az olurdu gerçi şu anda da ağrı yok ama ilk defa göğüs ucumda hassasiyet hissettim. Dokunduğumda sızlama yapıyor ama dokunmasam sorun yok mesela
Birde çatlama varsa progestron hormonu yükseliyor arkdaşlar gebelik olsa da olmasa da bu hormon çok güçlü bir hormon bir tık batmalar ağrılar gazlar kabızlıklar yapar yani yalan yok
tutarsa benimde detayli anlatacaklarim var tum bakis açınızı degistirecek türden geleneksel tibba yönelişEe tabi orası öyleeGöreceğiz bir haftaya. Tutarsa detaylı yazıcam.
Doğru çıkıyor. Ölçüm ayarı iyi. Grilik vermiyor. Kuruma yapmıyor vs vs. Silik görünce acaba kuruma mı demiyoruz.yaa bende awox siparis verdim bekliyorum gelmesini awox o kadar net mi hep dogru mu cikariyor bide ben kacirdim ne zaman yapmis testi kac gun kala
Yumurtlama haftamdaydim ama yumurtlama o pik dönem varya onun olduğunu sanmıyorum çok keskin hissediyorum çünkü o günü mide bulantılarim bile oluyor.Bu geçiş bence hayıt ekstrasi kullanıyorum o mu tetikledi acaba diye düşünüyorum. Umarım seninki bebiş sinyalleridir canim çok az kaldı sanabelki de erken yumurtluyorsundur canim benimde hic akimtim kesilmedi hep yogun devam etti en son 21 kasimda yumurta aki gibi oldu ve kesildi bende 21 kasimi yumurtlama olarak baz aldim 2 gundur de yine yogunlasti az az yogun kivamli beyazimsi kremsi dpo 8 bat 4 aralik (tahmini) ogrenicez haftaya nedenini
Hahahahhhhhtutarsa benimde detayli anlatacaklarim var tum bakis açınızı degistirecek türden geleneksel tibba yöneliş
Aynenn öyle zaten insan bir kaç farklı marka kullanınca bu testin sadece dış kısmından bile kaliteli olduğunu anlıyor benim elimde 1 tane kaldıDoğru çıkıyor. Ölçüm ayarı iyi. Grilik vermiyor. Kuruma yapmıyor vs vs. Silik görünce acaba kuruma mı demiyoruz.
ay ben yazdım sandımm. İnnovita lh takibi ile gebelik keyfiAynenn öyle zaten insan bir kaç farklı marka kullanınca bu testin sadece dış kısmından bile kaliteli olduğunu anlıyor benim elimde 1 tane kaldıerken yaparsam innovita yapıcam regl gecikirse awox yapıcam inşallah (başka teste ihtiyaç duymamak da totemim )
İnnovita ben de pembelik bıraktı üstüne birde gecikmem olmuştu çok umutlanmistim ama maalesefAynenn öyle zaten insan bir kaç farklı marka kullanınca bu testin sadece dış kısmından bile kaliteli olduğunu anlıyor benim elimde 1 tane kaldıerken yaparsam innovita yapıcam regl gecikirse awox yapıcam inşallah (başka teste ihtiyaç duymamak da totemim )
Geçen ay bana da öyle olmuştu asla doymuyordum eşim bakıp bakıp ne oluyor sana diyordu sürekli açtım ama gecikmeli regl oldum maalesef. Ben artık şöyle düşünüyorum her ay gebelik belirtileri yaşayarak vücut kendisini gebelige hazırlıyor benceAma dün ilk kez açlıktan uyuyamadım halbuki toktum yeni yemiştim ama yemek düştü aklıma kalktım yataktan sandviç yapıp yiyip uyudum eşim diyor ki sana yeni güncelleme gelmiş inanamadım bunu yaptığına hiç huyum değildir çünkü
Ksskdjssjsla biz de deriniz6 kala yapmış.
ay ben yazdım sandımm. İnnovita lh takibi ile gebelik keyfi
Kopkoyu olursa ihtimal var.İnnovita ben de pembelik bıraktı üstüne birde gecikmem olmuştu çok umutlanmistim ama maalesef
2 aydır regl öncesi ve regl dönemi özellikle baktım, silik pembeydi. Bu kez kopkoyu görürsem tutmayın beniKsskdjssjsla biz de deriniz(önce lh koyulaşması bakıyoruz)
Selogi hanim beni anlamış aslında eksik yazmışım ovulasyon testi gebelik olduğunda t çizgisi c den bile yoğun pozitif oluyor onu kastettim ama evet satılırken gebelik testi de çıkıyor onu da kullanırdım aklımda kalsın inşallahİnnovita ben de pembelik bıraktı üstüne birde gecikmem olmuştu çok umutlanmistim ama maalesef
Ayyy hadi inşallah inşallah2 aydır regl öncesi ve regl dönemi özellikle baktım, silik pembeydi. Bu kez kopkoyu görürsem tutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?