Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bizim eczanede de burda dandik denen markalar var bir de uçuk fiyatlar. İnternetten uyguna aldım 10’lu. Daha mantıklı.
evet ya bende 5lisini aldim daha uyguna geldi daha mantikli dedigin gibi
Ben de 5 lisini aldım hepimiz aynı şeyi düşünmüşuz umarım bize uğur getirir peş peşe güzel haberler veririz

catlama olali bir hafta oldu benim kabizlik gogus hassasiyet karinda ve kasikta agri batmalar devam ediyor bu hala progesteron yuksekligi devam mi ediyor demek? dpo 8 umutlanmaliyim
Döngünün 21. Günü genelde progestron testi yaparlar yumurta çatlaması olmuş mu olmamış mı diye çünkü 14. Gün çatladığını varsayarsak 21. Gün progestron zirve yapıyor o yüzden o gün kontrol ediliyor. Senin de şu an zirve zamanın gibi gözüküyor ama zirvedeyken aynı zamanda gebe de olabilirsin tabii neden olmasın belirtiler falan eşdeğer

ben dongunun 11. gunu yumurtladigimi düşünüyorum 11 kasim sat 21 kasim yumurtlama bugun 29 kasim dongunun 19. gunu oluyor yani dedigin gibi oluyor suan zirve zamanlari anlasilmasi zor

bat je zamandi canim senin testi ne zaman yapmis oldun
Benim ilk yaptığım negatif test 6 gün kalaydı bat 3 aralık. Sonra dün akşam yaptığımda silik çizgi ip gibi ince 5 gün kalaydı sabah ilk idrarla yaptım 4 gün kala biraz daha belirgin ama yine silik çizgi var. Kana gitmiycem ama biraz daha bekliycem pazar sabahı tekrar test yapıcam pazartesi akşamı kana giderim sanırım

Kız nasıl duruyorsun helal olsun idrarda olan kanda hayli hayli çıkar hem iki kere yapıp testte etmişsin vardır mutlaka merak etmeee

o zaman varsa cikar battan 1 2 gun bizimde, insallah saglikli yukselir grubumuzun ilk gebesi

Ayyy böyle söyleyincede utandım senin ne kadar var dodo bata yapsana bi testte sen
bende bi test patlatiyimde simdiden negatif çıksın bat tahminime gore 4 aralik suan 8 dpo oldugunu düşünüyorum canimmm test siparis verdim gelmesini bekliyorum geldiginde yapacağım insallahh utanma canimmm bize guzel beta haberini de ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…