- 6 Eylül 2025
- 164
- 77
- 13
Bizim eczanede de burda dandik denen markalar var bir de uçuk fiyatlar. İnternetten uyguna aldım 10’lu. Daha mantıklı.
Ben de 5 lisini aldım hepimiz aynı şeyi düşünmüşuz umarım bize uğur getirir peş peşe güzel haberler veririzevet ya bende 5lisini aldim daha uyguna geldi daha mantikli dedigin gibi
Yok ya gitmedim hem çok üşendim hem de biraz daha bekliycem belki pazartesi akşamı giderim
yani o zaman bat zamanimda yada 1 gun oncesinde falan yaparsam cikarir dimiYani şöyle söylim en azından kuruma çizgisi çıkarıp acaba mı dedirtmiyor. Kimyasal bile olsa varsa var yoksa yok göstermiş oluyor
ayy insallah ya bu ay farkli bi heyecan ve umut var içimdeBen de 5 lisini aldım hepimiz aynı şeyi düşünmüşuz umarım bize uğur getirir peş peşe güzel haberler veririz
Döngünün 21. Günü genelde progestron testi yaparlar yumurta çatlaması olmuş mu olmamış mı diye çünkü 14. Gün çatladığını varsayarsak 21. Gün progestron zirve yapıyor o yüzden o gün kontrol ediliyor. Senin de şu an zirve zamanın gibi gözüküyor ama zirvedeyken aynı zamanda gebe de olabilirsin tabii neden olmasın belirtiler falan eşdeğercatlama olali bir hafta oldu benim kabizlik gogus hassasiyet karinda ve kasikta agri batmalar devam ediyor bu hala progesteron yuksekligi devam mi ediyor demek? dpo 8 umutlanmaliyim
Ay yok ya gitmedim haftasonu evdeyken temizliğimi yapıyım dedim iki temizlik yapıyorum 3 oturuyorum
İnşallahh Allah’ım aminnnnBen de 5 lisini aldım hepimiz aynı şeyi düşünmüşuz umarım bize uğur getirir peş peşe güzel haberler veririz
Çıkarır zaten erken gebelik testi o dayani o zaman bat zamanimda yada 1 gun oncesinde falan yaparsam cikarir dimi
ben dongunun 11. gunu yumurtladigimi düşünüyorum 11 kasim sat 21 kasim yumurtlama bugun 29 kasim dongunun 19. gunu oluyor yani dedigin gibi oluyor suan zirve zamanlari anlasilmasi zorDöngünün 21. Günü genelde progestron testi yaparlar yumurta çatlaması olmuş mu olmamış mı diye çünkü 14. Gün çatladığını varsayarsak 21. Gün progestron zirve yapıyor o yüzden o gün kontrol ediliyor. Senin de şu an zirve zamanın gibi gözüküyor ama zirvedeyken aynı zamanda gebe de olabilirsin tabii neden olmasın belirtiler falan eşdeğer
ay insallah guzel sonuclar alirimmmÇıkarır zaten erken gebelik testi o da
bat je zamandi canim senin testi ne zaman yapmis oldunYok ya gitmedim hem çok üşendim hem de biraz daha bekliycem belki pazartesi akşamı giderim
İnşallah dodocum hayırlı haberlerini bekliyoruzay insallah guzel sonuclar alirimmm
hepinizden hayirli haberler bekliyorum bendeeİnşallah dodocum hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benim ilk yaptığım negatif test 6 gün kalaydı bat 3 aralık. Sonra dün akşam yaptığımda silik çizgi ip gibi ince 5 gün kalaydı sabah ilk idrarla yaptım 4 gün kala biraz daha belirgin ama yine silik çizgi var. Kana gitmiycem ama biraz daha bekliycem pazar sabahı tekrar test yapıcam pazartesi akşamı kana giderim sanırımbat je zamandi canim senin testi ne zaman yapmis oldun
Kız nasıl duruyorsun helal olsunBenim ilk yaptığım negatif test 6 gün kalaydı bat 3 aralık. Sonra dün akşam yaptığımda silik çizgi ip gibi ince 5 gün kalaydı sabah ilk idrarla yaptım 4 gün kala biraz daha belirgin ama yine silik çizgi var. Kana gitmiycem ama biraz daha bekliycem pazar sabahı tekrar test yapıcam pazartesi akşamı kana giderim sanırım
o zaman varsa cikar battan 1 2 gun bizimde, insallah saglikli yukselir grubumuzun ilk gebesiBenim ilk yaptığım negatif test 6 gün kalaydı bat 3 aralık. Sonra dün akşam yaptığımda silik çizgi ip gibi ince 5 gün kalaydı sabah ilk idrarla yaptım 4 gün kala biraz daha belirgin ama yine silik çizgi var. Kana gitmiycem ama biraz daha bekliycem pazar sabahı tekrar test yapıcam pazartesi akşamı kana giderim sanırım
Ya ne biliyim korkuyorum heralde bi de yoksa negatif çıkarsaKız nasıl duruyorsun helal olsunidrarda olan kanda hayli hayli çıkar hem iki kere yapıp testte etmişsin vardır mutlaka merak etmeee
Ayyy böyle söyleyincede utandımo zaman varsa cikar battan 1 2 gun bizimde, insallah saglikli yukselir grubumuzun ilk gebesi
bende bi test patlatiyimde simdiden negatif çıksınAyyy böyle söyleyincede utandımsenin ne kadar var dodo bata yapsana bi testte sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?