Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Askim bizim taktik maktik yok hesabı gidiyor sadece ovulasyon günlerini iyi ayarlamaya çalışıyom

Ya seni üzmek istemem ama geçen ay bana da öyle oldı bende de pcos var gebelik de olmadı adet oldum. Pik gibi oldu sonra silinir diye bekledim baktım anaa pik değil ama koyu seyretti hep sonra moralim bozuldu test yapmayı bıraktım. Adete yakın bir yapayım dedim öylesine meraktan silik çıktı ta o zaman. Bizde yumurta çok olduğu için lh genel itibariyle bu dönemlerde yüksek seyrediyor. Hani belki çatlamışta olabilir ama başka yumurtalarda gerisinde biraz büyüdüğü içni ondan hala yüksek çıkıyor olabilir

Hıc bılmıyorum canım ne oldugunu ama ılk kez bu ay ovulasyon testlerım bu kadsr koyu oncedende cok yaptım ama ılk defa bu ay boyle pıke yakın cıkıyor hıc bukadar koyu cıkmazdı bıde klomen kullandımya ılk kez belkı onun vesılesıyle bu ay ıyı bır yumurta vardır dıye umut etmek ıstıyorum degerlendırmeye calısıyorum ama catlamaz dıyede korkuyorum acıkcası zaten bu ayda regl olursam 11 aralık regl tarıhım hsg cekılmeye gıdecegım 14 ay olcak tam

Markası ne bunun? Kuruma çizgisi veriyor mu normalde? Yakınlaştırınca bi şey gördüm sanki
Bu lobuquickti canim bana da oyle gibi geldi daha 8 gun var ben grip oldum olac icecegim diye tekrar erken yaptim cikmadi bende ilaci az once ictim daha 8 gun var reglime

Markası ne bunun? Kuruma çizgisi veriyor mu normalde? Yakınlaştırınca bi şey gördüm sanki
Bu lobuquickti canim bana da oyle gibi geldi daha 8 gun var ben grip oldum olac icecegim diye tekrar erken yaptim cikmadi bende ilaci az once ictim daha

Hatta bat günü dedim ki görünce o kadar çizgiyi çok hamileyim çünkü çok belirgindi bat günü mutlaka 1 test yapın kızlar öncesini boşverin

Boyle çıktı bende cikmadi agri kesici aldim

Eklentiler

• 1000237185.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 3
Bu lobuquickti canim bana da oyle gibi geldi daha 8 gun var ben grip oldum olac icecegim diye tekrar erken yaptim cikmadi bende ilaci az once ictim daha 8 gun var reglime
Yine de dikkat etseydin. Çıkmayanı saat kaçta yaptın?

benim de 2.5 gün koyu çıkıyor pcos yokken bile. Güzel değerlendir, güzel haberi ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…