beklemedeyizzYa benim de öyle afedersin siyah iç çamaşırım bembeyaz oldu ve benim de bat 4 aralık
bence cikmaz ya cok erken henuz sabredelim iste 10 11 dpo bekleyelimAy ben kendimi tutamıyorum. Eğer gerçek bir implantasyon belirtisiyse minik minik çizgi çıkmaz mı? Sabah baksam mı
Askim bizim taktik maktik yok hesabı gidiyor sadece ovulasyon günlerini iyi ayarlamaya çalışıyomYa gören cevaplasın sperm kalitesine dikkat ediyor musunuz? Ben ediyorum mesela. Bayat ya da çok taze olmamasına. Her gün olmamasına. Yumurtlama günleri edemiyorum bi. Yumurtlamaya kadar bazen 2 bazen 3 gün perhiz. Çatladığımı da anlayınca devam etmiyorum kendimi dinliyorum. Abartıyor muyum acaba? Ama kendimi de dinlemem lazım ya. Eşim de idare ediyor beni garibim napsın
Etmez miyim kuzum inşallah hamileyimdir hamilelerin duası kabul olurmuşinsallah dua et bize
Ya seni üzmek istemem ama geçen ay bana da öyle oldı bende de pcos var gebelik de olmadı adet oldum. Pik gibi oldu sonra silinir diye bekledim baktım anaa pik değil ama koyu seyretti hep sonra moralim bozuldu test yapmayı bıraktım. Adete yakın bir yapayım dedim öylesine meraktan silik çıktı ta o zaman. Bizde yumurta çok olduğu için lh genel itibariyle bu dönemlerde yüksek seyrediyor. Hani belki çatlamışta olabilir ama başka yumurtalarda gerisinde biraz büyüdüğü içni ondan hala yüksek çıkıyor olabilirHızlı hızlı yazmaktan ısaretmı gelıyor aklımaevet pcos var bu ay klomen kullandım doktorda ılıskı takvımı verdı bana pazartesı gunu 16 mm yumurta vardı, takvım 28 ınde baslıyodu ıste dün cok fazla sancım oldu catladı dıye dusundum ama galıba catlamadı
Hıc bılmıyorum canım ne oldugunu ama ılk kez bu ay ovulasyon testlerım bu kadsr koyu oncedende cok yaptım ama ılk defa bu ay boyle pıke yakın cıkıyor hıc bukadar koyu cıkmazdı bıde klomen kullandımya ılk kez belkı onun vesılesıyle bu ay ıyı bır yumurta vardır dıye umut etmek ıstıyorum degerlendırmeye calısıyorum ama catlamaz dıyede korkuyorum acıkcası zaten bu ayda regl olursam 11 aralık regl tarıhım hsg cekılmeye gıdecegım 14 ay olcak tamYa seni üzmek istemem ama geçen ay bana da öyle oldı bende de pcos var gebelik de olmadı adet oldum. Pik gibi oldu sonra silinir diye bekledim baktım anaa pik değil ama koyu seyretti hep sonra moralim bozuldu test yapmayı bıraktım. Adete yakın bir yapayım dedim öylesine meraktan silik çıktı ta o zaman. Bizde yumurta çok olduğu için lh genel itibariyle bu dönemlerde yüksek seyrediyor. Hani belki çatlamışta olabilir ama başka yumurtalarda gerisinde biraz büyüdüğü içni ondan hala yüksek çıkıyor olabilir
Evettt yaptım ve onu sakladım dedim ki içinden bi ses hala var diyordu o testi yaptıktan 6 gün sonra awox yaptım ve öğrendim
Bu lobuquickti canim bana da oyle gibi geldi daha 8 gun var ben grip oldum olac icecegim diye tekrar erken yaptim cikmadi bende ilaci az once ictim daha 8 gun var reglimeMarkası ne bunun? Kuruma çizgisi veriyor mu normalde? Yakınlaştırınca bi şey gördüm sanki
Bu lobuquickti canim bana da oyle gibi geldi daha 8 gun var ben grip oldum olac icecegim diye tekrar erken yaptim cikmadi bende ilaci az once ictim dahaMarkası ne bunun? Kuruma çizgisi veriyor mu normalde? Yakınlaştırınca bi şey gördüm sanki
Hatta bat günü dedim ki görünce o kadar çizgiyi çok hamileyimAa evet hatırlıyorum, bat 1 15 kasım olanlardan, onun 4 5 gün kala negatifti bat günü pozitif olmuştuben zaten regl oldum da ben o markanın da güvenilirliğinin yüksek olduğunu düşündüğümü yazmak istedim belki awox kadar hassas değildir ama ben memnun kaldım
En güzeliii. Keyifler nasılAskim bizim taktik maktik yok hesabı gidiyor sadece ovulasyon günlerini iyi ayarlamaya çalışıyom
Benimde bat 1 aralık bendede ağrılar başladıBat 1 aralik ile burdayim ama sancilarim basladi olumsuzluga kapiliyorum
Yine de dikkat etseydin. Çıkmayanı saat kaçta yaptın?Bu lobuquickti canim bana da oyle gibi geldi daha 8 gun var ben grip oldum olac icecegim diye tekrar erken yaptim cikmadi bende ilaci az once ictim daha 8 gun var reglime
1 saat önce bebetime erken yaptim oylede ama antibiyotik degil grip.ilaci içtimYine de dikkat etseydin. Çıkmayanı saat kaçta yaptın?
Hayırlısı olsun. Bebetime markasını bilmiyorum pek.1 saat önce bebetime erken yaptim oylede ama antibiyotik degil grip.ilaci içtim
benim de 2.5 gün koyu çıkıyor pcos yokken bile. Güzel değerlendir, güzel haberi ver27 sınden berı koyu sadece 27 sınde ıkı kere yaptım 28 ınde ıkı kere yaptım ama aynı saatte sadece farklı testle bugun 29 u hala da koyu yanı saat 4 4 bucuk gıbı yapıyorum 2 saat yeme ıcmeye ara verıyorum
Ay yorumlar 1K olmuş gördünüz mü?
Ama amaaa kalbimi kırdın :))))bence cikmaz ya cok erken henuz sabredelim iste 10 11 dpo bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?