• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

benim de 2.5 gün koyu çıkıyor pcos yokken bile. Güzel değerlendir, güzel haberi ver ☺️🥰
Oylemı kotu bıseymı bu sekılde hergun koyu çıkması benım korkum catlamazsa doktorda takıbe tekrar cagırmadı klomenle yumurta bırden buyurse dıye de korkuyırum sonradan yanı başka yumurtalar da buyurse yada bu buyyen catlamazda kıst olursa

Oylemı kotu bıseymı bu sekılde hergun koyu çıkması benım korkum catlamazsa doktorda takıbe tekrar cagırmadı klomenle yumurta bırden buyurse dıye de korkuyırum sonradan yanı başka yumurtalar da buyurse yada bu buyyen catlamazda kıst olursa
Lh bi hormon ismi. Çatlamayı tetikliyor. O yüzden yükselmesi lazım. 2 gün gibi süreyle pik görünüyor sonra görevimi yaptım deyip çekiliyor. Çatlama başlıyor, lh siliniyor artık testte. Mantığı bu şekilde.

Lh bi hormon ismi. Çatlamayı tetikliyor. O yüzden yükselmesi lazım. 2 gün gibi süreyle pik görünüyor sonra görevimi yaptım deyip çekiliyor. Çatlama başlıyor, lh siliniyor artık testte. Mantığı bu şekilde.
Buda 3 saat sonra yaptığımı test bugunkı ıkıncı testım

Eklentiler

• IMG_6644.webp
    IMG_6644.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_6647.webp
    IMG_6647.webp
    113 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar selam bugün uğrayamadım buraya ben az önce hafif kahverengi bir leke gördüm beyaz akıntımla karışık. 5 aralık bat ama 1 gün hep erken olurum 4 aralık alıyorum. 1. Hamileliğimde hiç yerleşme kanaması görmedim. O mu diye bir şüpheye düştüm göğüs ağrım falan olurdu adetime yakın ama bu ay göğüs ağrısı yaşamadım sadece böyle göğüste süt dolunca bir dolgunluk olur ya onun gibi bir şey var ruhum daralıyor gibi.

10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah💖💖
Amin inşallah bende 1 seneden fazla oluyor daha da fazlada dusuklerim.var son bir senedirde olmuyor inşallah bu Aralık ayı yılın son ayi Rabbim kavuştursun İnşallah

Kızlar selam bugün uğrayamadım buraya ben az önce hafif kahverengi bir leke gördüm beyaz akıntımla karışık. 5 aralık bat ama 1 gün hep erken olurum 4 aralık alıyorum. 1. Hamileliğimde hiç yerleşme kanaması görmedim. O mu diye bir şüpheye düştüm göğüs ağrım falan olurdu adetime yakın ama bu ay göğüs ağrısı yaşamadım sadece böyle göğüste süt dolunca bir dolgunluk olur ya onun gibi bir şey var ruhum daralıyor gibi.
Benimde kimyasalim.oyleydi gogusum.dolmus gibiydi sizin vardi

Back
X