- 23 Nisan 2011
- 2.806
- 705
- 363
O marka da negatif vermiyor duymadım hiç. Sağlık olsun.Ben de bi kimyasaldan şüphelendim sonra reglm de sökülmedi zaten ki belirtilerim de çok uyuyordu ama üstünde durmak istemedim
Bize bolca dua et dpo6 dayım özellikle sağ göğsüm koltuk altına doğru ağrıyor hafif batmalarımda var inşallah olurHatta bat günü dedim ki görünce o kadar çizgiyi çok hamileyimçünkü çok belirgindi bat günü mutlaka 1 test yapın kızlar öncesini boşverin
Ben 9 da da yapabilirim dayanamayıp ahdhsh
Oylemı kotu bıseymı bu sekılde hergun koyu çıkması benım korkum catlamazsa doktorda takıbe tekrar cagırmadı klomenle yumurta bırden buyurse dıye de korkuyırum sonradan yanı başka yumurtalar da buyurse yada bu buyyen catlamazda kıst olursabenim de 2.5 gün koyu çıkıyor pcos yokken bile. Güzel değerlendir, güzel haberi ver
İnşallah Allah ım hayırlıca nasip etsinBize bolca dua et dpo6 dayım özellikle sağ göğsüm koltuk altına doğru ağrıyor hafif batmalarımda var inşallah olur
Lh bi hormon ismi. Çatlamayı tetikliyor. O yüzden yükselmesi lazım. 2 gün gibi süreyle pik görünüyor sonra görevimi yaptım deyip çekiliyor. Çatlama başlıyor, lh siliniyor artık testte. Mantığı bu şekilde.Oylemı kotu bıseymı bu sekılde hergun koyu çıkması benım korkum catlamazsa doktorda takıbe tekrar cagırmadı klomenle yumurta bırden buyurse dıye de korkuyırum sonradan yanı başka yumurtalar da buyurse yada bu buyyen catlamazda kıst olursa
Buda 3 saat sonra yaptığımı test bugunkı ıkıncı testımLh bi hormon ismi. Çatlamayı tetikliyor. O yüzden yükselmesi lazım. 2 gün gibi süreyle pik görünüyor sonra görevimi yaptım deyip çekiliyor. Çatlama başlıyor, lh siliniyor artık testte. Mantığı bu şekilde.
Buda 3 saat sonra yaptığımı test bugunkı ıkıncı testım
Silinmiş bence bayağı çatlama olmuş yaBuda 3 saat sonra yaptığımı test bugunkı ıkıncı testım
Amin inşallah bende 1 seneden fazla oluyor daha da fazlada dusuklerim.var son bir senedirde olmuyor inşallah bu Aralık ayı yılın son ayi Rabbim kavuştursun İnşallah10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
Benimde kimyasalim.oyleydi gogusum.dolmus gibiydi sizin vardiKızlar selam bugün uğrayamadım buraya ben az önce hafif kahverengi bir leke gördüm beyaz akıntımla karışık. 5 aralık bat ama 1 gün hep erken olurum 4 aralık alıyorum. 1. Hamileliğimde hiç yerleşme kanaması görmedim. O mu diye bir şüpheye düştüm göğüs ağrım falan olurdu adetime yakın ama bu ay göğüs ağrısı yaşamadım sadece böyle göğüste süt dolunca bir dolgunluk olur ya onun gibi bir şey var ruhum daralıyor gibi.
Ya bu regl felfena geçiyor ağrım çok fazla ilacın etkisiyle diye düşünüyorum inşallah bir şeyleri temizliyodur diye de sesimi çıkarmıyorum ahahah her ay her döngü umutluyum ya ahaha sen de keyifler nasıllEn güzeliii. Keyifler nasıl
Prodoctor yapıyor predictor yapmıyor diye okumuştum bebis ama çok üstünde durmadım zaten ilk denememdiO marka da negatif vermiyor duymadım hiç. Sağlık olsun.
Dpo 7. Oluyor yerleşme ne zaman başlıyor acabaBenimde kimyasalim.oyleydi gogusum.dolmus gibiydi sizin vardi
Banada oyle gelıyo bakalım yarında yaptıgımda netlesır ınsallah oyledir bugun sancım kalmadı ama dun oldurdu benı3 numara pik bence 4 numara ve altındaki çatlama aşko M melekparlaadapolat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?